Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy kis Left4Dead utánérzés befigyel. Örülök hogy jönnek sorban a kooperatív játékok; nekem nagyon bejönnek.
-
nrgia
őstag
Tetszik...na még egy game, amiért már most remegek...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
félisten
Ezt tuti ki fogom próbálni. Van valami a Ghostbustersben, amit annak idején nagyon eltaláltak.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nrgia
őstag
válasz Quiksilver #5 üzenetére
szvsz a feeling amit a film okozott az emberekben...többek között bennem is...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Bibby
addikt
-
félisten
válasz Quiksilver #5 üzenetére
A #6 és #7 közül választhatsz De mindkettő. Igaziból nem tudom, mert ha csak az alapsztorit nézed, sallang nélkül, "szellemírtók?" elég bugyuta. De nagyon el van találva.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Quiksilver
aktív tag
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Zirowe
nagyúr
Nagyon állat.. És plusz pont, hogy a kettőben is látott rózsaszín trutyi fegyvert is lehet használni (eddig azt hittem, hogy csak az első filmet fogja feldolgozni), meg láttam, hogy van egy új fegyver is ilyen zöld trutyilövő cucc.
Viszont ami egy kicsit megrémített az az, hogy nem nagyon láttam csapdákat.. Mindenhol az van, hogy lövik ezerrel, aztán meg szertefoszlik/felrobban..
Ami nem igazán módi, nem hűen adja vissza a filmet!Az egyik korai bemutató videóban volt (amelyikben az első film szállodai jelenetét mutatták újra Slimerrel), hogy használták a csapdát.
De ebben sehol sem látszik
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Valóban, hd-ben már én is láttam, és akkor most már a salódás is elmúlt
Várós nagyon!Vajon az az új zöld fegyver milyen lehet?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
senior tag
Végre újabb kooperatív cucc! A GoW-ban is sokkal mókásabb volt a bratyóval együtt osztani a rosszarcúakat
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Slade92
aktív tag
Ha kijön ps2-re és mellé ps3 és xbox 360-ra is akkor biztos a hogy a ps2 grafika lesz egy psx szintű mint ahogy most csinálják más fejlesztők is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Egészséges életmód
- Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest