Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Ha lesznek normálisan PS és Nintendo hírek, tőlem le is eshet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Jogos a dolog tenyleg,mint irtuk jovo 7tol valtozasok lesznek ezen a teren is.
-
Sirandrish
legenda
Távol álljon tőlem hogy én molit akartam a szárnyaim alá venni, csupán tovább gördítettem a beszélgetéskezdeményt. És félreértés ne essék..nekem sem a gamepodal, sem a cikkírókkal nincs bajom..főleg Oriccal nincs, aki ezt remélem tudja is.
Nekem (ahogy azt te is észrevetted) a helyzettel van bajom.
Annak nagyon is örülök hogy megpróbáltok rajta változtatni, és ehhez és a további munkátokhoz is sok sikert kívánok! -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Jövő héttől változtatunk ezen a dolgon; megnéztük visszamenőleg a hozzászólásod miatt, tényleg nagyon kevés a PS és a Nintendo hír, ami problémás. Korábban is felmerült már ez a dolog egyébként házon belül, meg is beszéltük, hogy jobban odafigyelünk, de valahogy nem jött össze, de bízom benne, hogy jövő héttől össze fog. Számolni fogjuk, hogy az adott héten hány platformspecifikus anyag jelent meg, ha valahol kiugró szám lesz, akkor változtatunk. Egyébként a Microsoft felé történő eltolásnak sok más oka is van, nem csak bénázás vagy platformpreferencia, itthon ők egyszerűen erősebben tolják a saját dolgaikat, mint a konkurensek.
Az első hozzászólással nem az volt a bajom, amire gondolsz; a te hozzászólásod sem különösebben kedves, de egyértelműen meg van benne fogalmazva, hogy miről gondolod úgy, hogy nincs rendben és min kellene változtatni. Ezzel szemben az első hozzászólás egy modoros, hangulatkeltő írás volt, ami nem a problémára mutatott rá (nem az a gond ugyanis, hogy van Games With Gold cikk, hanem az, hogy nincs meg ugyanez a Sony platformján), ráadásul a tartalom szűrése alapján rögtön beleképzeltem, hogy itt bizony a reklámok szűréséről is szó lehet, a kettő kéz a kézben jár. Aki pedig még arra sem veszi a fáradtságot, hogy a Gamepodon megjelenő igen csekély mennyiségű, nem pofátlan (nincs pop-up, pop-under stb.) reklámot megnézze, az ne nagyon kérjen számon semmit. Ez nem házigazdaság kérdése, hanem logika, valamiből nyilván a szervert/stb. is kell fizetni; persze a tartalomszolgáltatók is hibásak az idióta, sokszor bezárhatatlan, zavaró hirdetéseikkel, de mi sosem álltunk be a sorba, úgyhogy jogosnak érezném, ha minket máshogy kezelnének ebben az olvasók.
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy ki és miről ír..nem is Oricot hibáztatom. Bár minden 10. Halo/live pukizás közé be-beszúrhatna ő is 1-1 hírt más platformokról.
A fő gond az hogy a 2 Házigazda aki ott a Gamepodon és főleg a konzol szekcióban tevékenykedik..magasról lesz*rja a többi platformot. Ez nem baj...mindenkinek van egy érdeklődési köre. Nem érdekelheti minden. De akkor az oldalnak vagy olyan embereknek kellene híríró rangot adni aki mindenről ír, vaaagy keresni olyat IS aki esetleg a másik oldalt képviseli.Kizárt dolognak tartom hogy például ezzel a 20. évfordulós ps store-os akciókkal még nem futottak össze neten...biztos hogy látták már..még sincs kint. Pedig kicsit komolyabb dolog mint hogy a live-on ezen a héten 1 darab játék 5 forintal olcsóbb..
-
MTMan
tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Az a baj, hogy az ilyen akciókról oric szokott írni ő meg jobban benne van az xbox világában.
-
Sirandrish
legenda
Azt nem tudom hogy moli valóban PS fan-e, de hogy az oldal szabotálja a PS és Nintendo híreket az ziher.
Minden héten/hónapba ha leakcióznak valamit 10 forintal a live-on az itt megjelenik. De hogy a PS Storeban jelenleg bődületes akciók vannak(legalább 20játék 20-50%os engedménnyel) a 20. évforduló miatt az pont telibe van sz*rva. Az hogy minden második nap külön karácsonyi akció keretében még 1-1 játék kap durván 50%os kedvezményeket az se érdekel itt senkit.Nah nem baj..majd megírja valaki...hjaaa bocsi..nem lehet, csak Házigazdák írhatnak..
Szóval nah...Sajnos olyan a Gamepod lassan mint anno az 576 volt..csak ott a PS volt a sztár, minden más sz*r..itt a box a király és minden más sz*r...és ez szomorú.
És régen nem ilyen volt...minden konzolnak volt helye..ma már csak a Boxnak van hírértéke..
-
moli.hu
őstag
kedves cikkiro, lehetne, hogy az xbox akcios cikkek cime egy szabvanyt kovessen, tehat mindig ugyanolyan formaban legyen irva, csak a datum es hasonlok valtozzanak benne? Igy, hogy valtozik, nem tudom beallitani a elrejtesuket a hirolvasomban. thx.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Giliszták háborúja, egy furfangos rejtély felderítése és snowboardozás minden mennyiségben. Ezt kínálja az Xbox Live a Gold előfizetőknek decemberben.
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest