Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  Sok más autós játékból van már egy egész sor folytatás, mégsem állítják le a régiek forgalmazását (legalábbis az online piactereken). Azért mert van új, nem magyarázza a régiek elkaszálását. Ez az online piacterek előnye, nem kell a lemezek utángyártásával foglalkozni ha fogynak a készletek és még ha kevesen is, de folyamatosan esnek be vásárlók.

  ----

  (#19) Csapoati: Próbáltam valamilyen hivatalos vagy félhivatalos választ találni a miértekre, de nyilván amire te mondod, hogy "így érte meg", az pont az általam említett fillérbaszás. Inkább kötnek olcsóbb rövid lejáratú licenc szerződéseket a zenei kiadókkal, autógyártókkal, hogy lefaragjanak a költségekből, miközben a Forzák (bármennyire is szeretem őket) igazi pénznyelő szajhák, amiknek a világ összes pénze sem elég, ha minden tartalmat meg akarsz venni.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák