Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
Gyerekkorom legjobb játéka, 4-5 évesen már ezzel játszottam, most így lassan 20 év távlatából is az egyik legjobb játék amivel találkoztam
Csak sajnos azóta sem adtak ki még csak hasonlót sem
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Örülök, hogy a DOTT után ez is kikerül felújítva.
Még egy LBA lenne örömteli -
wolfman
veterán
Jííííííhháááááááá!
'Now there go some boys I could ride with...'
Túlzás nélkül állítom, hogy megjelenése óta a kedvenc játékom! Szóval nem is kérdéses, hogy mennyire várom a remastered verziót. Bár látom, néhol azért kicsit más lett mint volt, de nem vészes. Tutui végigzúzom vagy kétszer ha megjelenik!Amikor azt mondom, hogy játék jó történettel, akkor ezt a játékot veszem alapul.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
sTERNI
senior tag
Rongyosra olvastam a végigjátszását anno az 576kbyte-ban
Rettentő hangulatos, jó kis játék volt, örülök, hogy előkapták, üde színfolt az egyre jellegtelenebb játékok piacán.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
-
Uuuuuuu
Angol nyelv és végigjátszás nélkül toltam végig gyermekként. Sok időt felemésztett, de megérte. Pazar volt. És a mai konyhai-angolom alapjàt képezte többek között ez a game."Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
Zanik
addikt
GOG szerint április 18-án jelenik meg!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
gp A sokak kedvencéből készülő felújítás sajnos csak valamikor 2017-ben lát napvilágot.
- [Re:] Raijintek Pan Slim gépház: ízléses monitortartó átgondolt beltérrel
- Politika
- [Re:] Felszámolja a vadnyugatot a kritopiacon az EU, szigorú törvények jönnek
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- Autós topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Thinkpad T460, 14" FHD IPS, i5-6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, magyar vilbill., dupla akku, gar
- új! samsung GALAXY A7 tablet - 10" fhd+ ips, 3/32gb, snapdragon662 +adreno610 GARANCIA dobozában A++
- Szuper áron eladó 2in1 érintőképernyős Hp Envy x360 /15.6" Amd ryzen 5-4500U 8GB ram 512 gb ssd Fhd/
- iPhone 11 Pro max 64GB éjzöld gyári független hibátlan akku 88%
- Bomba áron eladó Dell Inspiron 7501 Gamer laptop/i5-10300H 8Gb 512Ssd Nvidia Gtx1650Ti fhd ips gari/
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest