Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Star Wars Outlaws teszt
- Black Myth: Wukong
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
1.!
-
jansky1
senior tag
Dícsértessék
-
BlackmMmDog
aktív tag
Azért gyültünk itt össze,, hogy ne legyünk szanaszét.
-
Grillo
senior tag
Első!
-
jansky1
senior tag
Állítólag az elsők fizetnek a büfében.
-
Steady74
addikt
Tisztázzuk merre megyünk, vagy azt, hogy merre nem. Dunakeszi bányató? Dunakeszi tőzegtavak? Barina tó? Sárkány horgásztó? Majosliget? Duna? RSD? Kákafoki holtág (Sziszit kihívnám)? Ordas tavak? Warali tó? Hévízgyörki horgásztó? Fisherbócsai tavak? Hantos? Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jansky #5: mármint aki betűvel írja ki....
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Sziszis kákafoki peca részemről +1.
Majosliget is jó lehet.
Szept 22. nem jó előre láthatólag, ha mégis az körvonalazódna, időben szóljatok, mert megpróbálok lépéseket tenni akkor. -
hermanyi
őstag
szeptember 23 nekem tuti nem jó 15000 ért van élő anyag rendelve versenyre
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
iceQ!
addikt
25-26án megyek a Szavannára. Előtte hétvége oké (23-24), meg az utána való hétvége is oké 30-án szombaton. 15-16-17 nem jó, Ausztriában leszek.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #11 üzenetére
Nem akarod nekünk megmutatni a tuti helyeket, taktikákat, valld be, hogy erről van szó.
-
-
galervin93
őstag
Én annyira össze-vissza dolgozok, hogy inkább elfogadom a konszenzust, aztán vagy tudok menni vagy nem.
A Duna egy érdekes alternatíva lehetne. A fővárosi Árasztó utca viszonylag jól megközelíthető, bár hétvégén lehet necces több embernek is leülni, hétköznap (pénteken?) talán szerencsésebb. A folyóvízi peca meg mindig izgi. Persze fenntartva a változtatás jogát, ha a Duna úgy gondolja...
Bár így jobban belegondolva lehet ezt a Dunát külön kellene venni a most tervezett fórumpecától (talán a fogás szempontjából is jobb lenne egy októberi időpont). És akkor lenne egy biztos peca most szeptemberben, meg egy fifti-fifti, időjárás, vízállás függő Dunázás októberben. De csak hangosan gondolkodok.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Grillo
senior tag
válasz galervin93 #15 üzenetére
Őszi márnázásra szeretik a dunakeszi szakaszt is, bár soha nem próbáltam.
-
iceQ!
addikt
Én személy szerint olyan helyre akarok menni ahol lehet halat is fogni
Ezt megtudjátok oldani?Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
hermanyi
őstag
Nekem oktober teljesen kuka . Be esett egy vidéki munka a japánoknak , lehet le is kell költöznöm 1 hónapra .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
A Zéé
addikt
Hejjhó! 23-24-én Bp-n leszünk elvileg, ha valahol a környéken lesz a pöcca, akkor csatlakoznék
Just a simple Lineman...
-
jansky1
senior tag
Szept 29 esetleg?
-
-
jansky1
senior tag
Szept 30 is ok
-
galervin93
őstag
Részemről 22-23. és 29-30. is ok.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BlackmMmDog
aktív tag
30. nekem is jó lehet
sajnos még mindig nincs autóm, tavaszi találkozóra már lesz (mostani őszire is tervbe volt már)
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #34 üzenetére
Nekem is a 30. vagy az október 1 jöhetne szóba.
-
jansky1
senior tag
Úgy látom, a 30-a felé orientálódunk. Helyszínben van konszenzus?
FireFox1996: gyártasz táblázatot ?[ Szerkesztve ]
-
-
hermanyi
őstag
válasz FireFox1996 #37 üzenetére
Szept 30 nekem is jónak tűnik
-
jansky1
senior tag
Majosliget nagyon elvetemült ötlet? Van esély ott szombaton egymás mellé leülni?
-
PpenoO
őstag
válasz BlackmMmDog #41 üzenetére
Sneciparty rsdn
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #41 üzenetére
Hát elég nehéz olyan vizet találni, de meglátjuk.
jansky1: Majosliget nem elvetemült ötlet, csak azt nem tudom, hogy a tó két hosszanti oldala mentén le tudunk-e ülni egymás mellé. Múltkor a legszarabb pályaszakaszt kaptuk, PpenoO-n kívül nem igazán brillíroztunk. De egy kérdést megér.
-
iceQ!
addikt
Akkor a 30-i nap lesz?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jansky1
senior tag
Helyszín ügyben nem nagyon jönnek a javaslatok. Majosliget került szóba meg a Duna, amire érkezett reakció. Bedobom a Szepi tavat. Megkérdeztem, 14-től 17-ig szabad a terep szept. 30. napján. Ez négy állás, elvileg kétfősek a stégek, de szerintem hárman is el lehet férni, ha annyian összegyűlnénk. M5-től 1km, autóval be lehet állni, törpe nincs, nagy keszeg, kárász, bodorka, ponty, amur van.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Ha a többieknek is jó, akkor szóljatok, mert le kell foglalni (valószínűleg ki is kell fizetni előre)
-
galervin93
őstag
Én örülnék ha nem ponty-only vízre mennénk, jó lenne igazi halat is fogni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/PRÉMIUM/GYÖNYÖRŰ Lian Li Galahad II Trinity SL-INF 360
- BOMBA ÁR! Dobozos új Hp Envy 17 garanciával! /Intel i-7 1195G7/16GB/1 TB SSD/FHD/GARI
- Dell Latitude E5420 laptop eladó újszerű állapotban
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- Eladó Xiaomi POCO F6 12 / 512 Gb 5G - 1 hetes - Garancia: 2026.09.09
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen