Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perry-sama
tag
Hmm jó játék lesz, most sajnálom hogy eladtam a PSP-met
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
ldave
félisten
válasz Perry-sama #1 üzenetére
Tartalmas játéknak ígérkezik, két UMD lemezen fog megjelenni. Nem is tudom volt-e már erre példa.
A Slime draws near! Command?
-
h-yle
addikt
Az a baj, hogy nem érzek késztetést a PSP (a szó szoros, és átvitt értelemben vett) leporolására, pedig a játék érdekelne. Ideje lenne eutanáziát végrehajtani a platformon...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
ldave
félisten
Nézd, a PSP az egyik legnépszerűbb konzol Japánban, így nem csoda, hogy a japán fejlesztők és kiadók sok játékot készítenek rá, hiszen van rá kereslet. Persze nem összehasonlítható a DS-el, de attól még jelentős mennyiségről van szó.
Én ennek örülök, mert bár kevés játék jut el EU-ba, de azért már messze van a régi PS1-es időszak, amikor 100 játékból 30 jutott el USA-ba, onnan pedig 10 ide hozzánk.A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX360 500 GB RGH + 2 vezeték nélküli kontroller + Kinect + 250 GB külső HDD - 110 játékkal
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD DIGITAL konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- Xbox Series X 1Tb
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB (CFI-2016), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest