- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Minden résznek külön-külön van vége és ha szereted a rpg műfajt nagyon ajánlom,hogy próbáld ki egyszer a ff7 és 8 részeket.
Az elsó óra nehéz lesz,a többit meg már akarod. :-)Én kíváncsian várom,szerintem jó ötlet lesz a fejezetes dolog. Bár kíváncsi leszek a megvalósítására...
-
wolfman
veterán
Jajj, nem erre gondoltam, hogy ennek a története fejezetekre lesz felbontva, hanem úgy cakpakk a FF játék sorozatra! Talán nem is tudok másik olyan játékot mondani, ami ilyen régóta létezik, szinte 1-1/2 évente jön ki újabb része és még mindig nincs vége.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Egy roppant fontos kérdés!
Ennek a játéknak van valamikor vége vagy ilyen neverending story? Még így hogy nem játszok vele nem követem a híreket is kezd már unalmas lenni. :-s
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gondolom egyelőre kizárólag Japánban.
Ezt én ne mértem egyébként. Eddig úgy volt hogy nem lesz Type-0 kiadás nyugaton. Aztán elkezdték fanok csinálni a fordítást, majd bejelentették hogy lehet mégis jön a nyugai kiadás.
Erre most benyögik ezt a mobilos verziót, visszahozzák az eredeti címet. (Agito volt a PSP-s változat első címe is) Tényleg nem értem őket.
Live-Die-Respawn