Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.malacka
tag
Üdv.
Valaki tud valamit a játékról?? Mikor fog menni újra béta volt most meg semmi?? -
nepszter1
addikt
Üdv, gyertek játszani
Öö hogy lehet törlni a piros lapot vagy a játékosom sose fog játszani többet?
-
Zyelor
aktív tag
Jaja, engem beválogattak a legutóbbi zárt béta utolsó (lol...
) napjára. Hát vegyes tapasztalataim vannak. Semmi más nem kell hozzá csak egér. Eleinte kicsit szokatlan volt, mivel évekig kontrollerrel toltam. Sprintelni még mindig nem tudom hogyan kell például...
Online ellenféllel nem is játszottam meccset, csak a gép ellen, egy ottani manager módban (vagy a szerűségben). Meccsenként kapsz XP-t, meg valami pontokat. A gépigénye relatíve kicsi, a grafika viszont nem olyan csúnya.
Miuátn belejössz a játékba egészen élvezhető. Bár engem a PES mellett nem kötött le, leginkább a hülye irányítasa miatt.
(nyomd hosszan a bal egér gombot és akkor nem passz, hanem átadás... meg stb...)Most sajna zárva vannak a béták, az a pár perc meg édes kevés amit eddig eltöltöttem a játékban. Nem rossz, de annyira nagyon nem is hű de jó
De azért néha szórakoztató lehet minden focibarátnak .
-
nepszter1
addikt
Kaptam levelet aztán , registerre rámegyek és bejelentkezek és megint register oldalra megy valaki amugy játszik már vele?
-
chungee
addikt
MMO
Ez nem lesz olyan mint a Quake LIVE
-
iSonic
addikt
Na nemrossz ötlet egy ilyet bedobni
-
SalvadorLynx
aktív tag
Dél-Kelet Ázsiban már megy is a dolog, ahogy a honlapon látom. Máshonnan nem is lehet regelni. Jellegzetes keleti ingyenes mmo modell.
-
akangels
tag
"és góóóóóól, ja mégse megszakad a szerverel kapcsolat na mind1 player szívtál" Kiváncsi leszek rá
talán valami értelmes is lessz benne
-
CptMisi
őstag
Elírás: öngésző
Ahelyett, hogy a WC2010et kiadnák pc-re... -
Akos96
senior tag
Engem sose érdekelt, évek óta ugyanaz...
De ezzel nem maguk alatt ássák a gödröt? Mindenki ezzel játszik majd és nem veszi meg.(Bár nem értem, hogy képesek érte pénzt adni
)
-
Na ennek nagyon örülök!
-
nepszter1
addikt
na ez remek
, bár én mintha a fifa 2010 et látnám nem valami böngészős játékot
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hamarosan érkezik a öngészőből játszható online Fifa.
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Energiaital topic
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest