Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuchera
tag
Hogy miért nem jön ki pc re ez a cucc?Mer amúgyse hiszem hogy ez dobna a vételek számán mer úgyis csak letöltenék....
Szerintem. -
Barell
senior tag
Két lehetőség van: Vagy meglepnek minket egy jó Fifával azért nincs eddig semmi info róla vagy pedig kapjuk a 09/10-et megint. Hozzáteszem azt ígérték hogy idénre egy régebbi NG motort alkalmaznak PC-n is és azt is hogy a VB pont ezért nemjött ki hogy 100%-ban a PC-sen tudjanak dolgozni. 08-as Port szerintem bőven jólesne mindenkinek.
-
Fla$hly
aktív tag
az hülyeség hogy azért nem csinálják meg rendesen a PC-s verziót mer kevesen veszik...
még ilyen gagyi formájában is amikor megjelenik PC-re mindenhol hetekig akár hónapokig is vezeti az eladási listákat, hacsak nem jött ki abban az időben valami más nagyágyú játék...talán a PC-seken spórol az EA, kevesebb ember csinálja a PC-s fifán a semmit, vagy nemtudom mi más oka van annak hogy évről évre ilyen gagyit adnak ki
mert valljuk be az hülyeség hogy gyengék a userek gépei... aki akkora fan, hogy ne menne a gépén, úgyis fejleszti a gépet hogy rendesen fusson neki, meg nemhiszem hogy az xbox360tól annyira elmaradna már egy átlag pc...
mindenesetre én nyár elején inkább vetem xboxot, meguntam arra várni hogy majd majd jó lesz PC-n is a fifa, vége a sóvárgásnak
PC-n PES, Football Manager a nyerő, xboxon FIFA -
skótocska
csendes tag
azért nincs új motor, mert az EA tökéletesen tudja, hogy akinek egy kis esze is van, az 4-5 éve PC-re a PES sorozatot veszi, ők meg a konzolokra gyúrnak, hozzáteszem nagyon helyesen.
-
tunkiih
őstag
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
attol még kevesen veszik hogy megérjen oda is uj motort csinálni.. a magyar eladási listáknál nem véletlen nincs szám.. vicces hogy minden héten ott a cod4..
-
Hasznos kis újítás, már csak ezért is megveszem a FIFA 11-et.
Szekszárdi UFC 4ever -
RyanGiggs
őstag
Remélem most már betesznek vmi új motort a PC-s verzióba.
Ja meg nem ártana a Personality+ funkció is!!! -
sagesz93
addikt
válasz
RepeatSector #6 üzenetére
-
tunkiih
őstag
a PC-s évek óta ugyanaz hála hogy mindenki csak letölti.. magatoknak csináltátok...
-
RepeatSector
senior tag
Egy csapat van csak nyugaton a RÁBA ETO!
Megcsináljuk (majd) -
Enton
addikt
Véletlenül nem azért marad ki a PC-sből mert Pc-re nem is lesz?
Tavaly tavalyelőtt meg idén volt egyáltalán, mert nekem nem rémlik.
Habár nekem a Fifa 98 Rtwc óta nem volt olyan ami tetszett volna 5 percnél tovább. -
skótocska
csendes tag
na! ez jó hír, végre lehet lenni magyar csapatokkal is. remélnem nem állnak meg a fejlődésben, úgy mint a GameFace-szel, és akkor címert is be lehet tenni... stb.
-
Sirandrish
legenda
Marha jó, tényleg..PC-s verziók így is alig változnak..most hogy lehetőség lenne valamit belerakni aminek esetleg értelme is van, hát mi marad ki? a PC!
Köszi EA... -
sagesz93
addikt
Mert pc-n az ősrégi motor fog futni, amit nagyjából lesz*rnak.
Ez a fícsőr nem rossz dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kiderült a Fifa 11 megjelenési dátuma, és leleplezték a Creation Centert is.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest