Új hozzászólás Aktív témák
-
bOtX
aktív tag
válasz
(Darkwood) #76 üzenetére
Hát jah
-
bOtX
aktív tag
válasz
(Darkwood) #74 üzenetére
3D-s fű
-
RootRulez
félisten
még nem...
mindenesetre érdekes, ha igazad van, mert ugye elvileg 64bit a jövő, és akkor pont az EA baszik ki vele. Nem tom, lehet driver, lehet más, majd kiderül, amint odajutok, felteszem az XP-re is
(dual-boot)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Win7 x64 Fifa10-et elindítom egy pillanatra, ott van a folyamatok közt "homokóra" pár pillanatig, de nem történik semmi szépen bezárul és a listából is eltűnik...Vista SP1 kompatibilis mód próbálva, rendszergazdaként való futtatás próbálva, mi lehet a gáz?
═════════════════════════════════════════
-
30z.Samu
félisten
válasz
RoyalFlush #62 üzenetére
Hát igen... bele élted magad a játékba már az intro láttán.
Bár a Fifa 2002 WC intro is szép.
(Szerintem)
Sic Parvis Magna
-
fczolika
csendes tag
Emberek!Óriási tévedés,hogy konzolon jobb a FIFA!Tavaly igen,de idén már a PES 10 a jobb,mondjuk xbox 360-on az biztos.Tavaly csak FIFÁZTAM xbox-on,tehát tudom,hogy akkor jobb volt mint a pes 09.Idén a játékmeneten kívül semmi komoly változást nem láttam a FIFÁBAN,nem,hogy nextgen grafikát.A PES 10 viszont javult vagy 20-30 %-ot xbox-on,majd leesett az állam a játékmenet sokszínűségén és a grafika láttán.2010-ben egyértelműen a PES 10 a jobb minden platformon a licensz hiány a magyar nyelv illetve a magyar kommentár hiánya ellenére is.
Hajrá Makó FC!
-
L4R$()n
tag
-
30z.Samu
félisten
válasz
RoyalFlush #35 üzenetére
Nekem ez az intro még mindig viszi a pálmát. PS-es intro, de ez volt PC-n is, nekem ezzel az intro-val van meg a játék.
Sic Parvis Magna
-
L4R$()n
tag
Csatlakozok a PES rajongók táborához, régen én is csak a fifát ismertem, de mikor kipróbáltam a PES-t , akkor megértettem, hogy miért fikázzák a Fifát. Azért lehet hogy kipróbálom, de pénzt nem áldozok rá ...
-
Sirandrish
legenda
de azthiszem ez már a 2009ben is benne volt..direkt így lett kitalálva..nem én próbálom megfiguzni hanem benne van a játékban..de hiába állitoom be, semmi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #51 üzenetére
Lehet hogy egyáltalán nem engedi, én egy nagyon régi verzióval állítottam még egérre 98wc-al! Szerintem az újakat nem lehet egérre állítani!
Üdv: Csabee.
-
Sirandrish
legenda
ahhoz előbb meg kéne oldanom valahogy de mint már mondottam hiába állitom be úgy, nem jó sehogy sem...csak a billel engedi..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
Értelek Érdekes elgondolás..
majd játszunk egyet úgy hogy te vagy egérrel
kíváncsi vagyok.
-
Sirandrish
legenda
w,a,s,d-vel irányitom...bal gomb a pass/becsúszás , jobb gomb a rugás
pl e-val szöktetek, spaceval sprint stb..és mind kézre állna
Mellesleg az egeremen 5gomb van meg a görgő
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Az okés, és mivel ívelsz? mivel sprintelsz? mivel cselezel? mivel szöktetsz? Nincs annyi gombod az egeren, sem pedig 3 kezed.. tehát ezért nem értem
-
Sirandrish
legenda
irányitás az billről megy..csak a lövés meg a passz menne egérről ha jól tudom..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #45 üzenetére
Egérrel szerintem esélytelen, nem tudsz olyan gyorsan lereagálni, én még régen nagyon régen próbáltam, egyszerűen rossz
-
Sirandrish
legenda
Hát nekem van gamepadom de most én kiakarnám próbálni az egeret
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #42 üzenetére
Vegyél egy Rumblepad2-t azzal jó játszani!
Ennyi lehurrogás után már tényleg kíváncsi vagyok a fifára.. lassan kijön magyarul is, kíváncsi vagyok az új kommentárra! Majd nyilatkozom hogy tetszik a játék! Maximum még jön a PES, ha ez nem sikerült jól. bár kétlem!
-
mephi666
nagyúr
ez tényleg egy gagyi f*s lett... ennyit a fifákról
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Csabee.
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Nekem azt mondja meg valaki hogy hogy lehet egér+billel játszani?
Mert én hiába állitom be nem megy sehogy sem csak billelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RyanGiggs
őstag
98?
De miért???
Azért mert a 97 után a 98 akkora változás volt mint a GTA2 a GTA3-hoz képest!!!
Most miért nem tudnak alkotni fényévnyi különbséget hozni
a 09 után a 2010be??
Csupán ez itt a probléma!
Csak ilyen pici javítgatásokat csinálnak, vagy próbálnak csinálni, azt ennyi.
Vmi komoly produkció kéne már, amire egy "igazi" Fifás felfigyel.
Mint mi, vagy én aki 97 óta nyúzza a sorozatot.
De sajnos az EA is csak nyúzza.....le a bőrt mindig![ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
Lewzke
őstag
válasz
RoyalFlush #35 üzenetére
Hát igen azok a régi szép idők , emlékszem mennyire elszórakoztunk az unokatesómmal főképp indoor meccseken......
-
CptMisi
őstag
válasz
RoyalFlush #35 üzenetére
fel is fogom rakni
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
RoyalFlush #30 üzenetére
én bő 10éve volt, hogy a fifa '98 rtwc-vel 45 perces félidőkkel "realtime" meccset játszottam, annyira szerettem
(voodoo-val meg olyan gyönyörűen ment, hogy az hihetetlen...) egy kis nosztalgia... hát igen... könnybe lábad a szemem, akármennyiszer megnézem, mert az utóbbi években, amit ezzel a sorozattal műveltek, az siralmas (hallomásból követtem 2002 óta, mert a 2001 volt az uccsó, amivel komolyabban játszottam... most a 2010-et "megnézem" azért, mert hiányom van...)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
CptMisi
őstag
válasz
RoyalFlush #30 üzenetére
abban volt teremfoci, nem? esküszöm, azok jobbak voltak
egyedül a HSP miatt fifázom
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
30z.Samu
félisten
-
(Darkwood)
őstag
Hát igen, itt nem a PC-s verzióról vannak ilyen konstruktív kritikák, hanem az Xbox-ról és a PS3-ról, mert ha a PC-ről lenne szó, akkor gyanús, hogy az EA fizetett ezekért az eredményekért!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
rvn_10
senior tag
válasz
RyanGiggs #24 üzenetére
Nem olyan gáz icenszhiáy, meg lehet oldani modokkal, de a játék 100x élvezetesebb!!!
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Csabee.
nagyúr
Xbox-on kíváncsi vagyok a Nexgen-es grafikára..
-
RyanGiggs
őstag
Én is 97 óta játszom a Fifa-val, kipróbáltam a 10es demóját,
és szerintem is rosszabb mint a 09!
Olyan ez a napsütötte pálya mintha Afrikában játszanék.
Vagy nem is tudom..
Na majd kipróbálom hamarosan a teljes verziót, azt +látjuk.
PES-t még soha nem próbáltam,de mivel hallottam hogy ott
licensz hiány van, ezért az sem hoz lázba! -
rvn_10
senior tag
válasz
RoyalFlush #15 üzenetére
Nah milyen?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
30z.Samu
félisten
-
boeing
őstag
ÁÁÁhhh felejtös gyerekek,kiprobáltam.Nekem legalább is.
-
nike_
addikt
Ami a videón van, az PS3-as verzió... Egyébként nekem csak ez az Accomplishments cuccos tűnik újnak, meg a fénykép, többi ugyanaz, mint a '09... De nekem PS3-on az is tetszett.
-
30z.Samu
félisten
Jól értelmeztem? Feltöltök magamról egy képet a szerverre és ott megcsinálják nekem a Fifába az arcomat?
Sic Parvis Magna
-
RoyalFlush
őstag
-
Dr. Romano
veterán
Én a 98RTWC-99-2000-el még elvoltam, de a többi már nagyon unalmas volt a 0 újjításoknak hála.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Robinhofan
csendes tag
Kiprobáltam a teljes verziót(angol), és szerintem van benne egy két változtatás, de túl sok új dologra így sem kellesz számítani. Realisztikusabb lett szerintem a játékmenet valamint talán egy kicsitvel nehezebb world classon nyerni. Szebb lett egy kicsivel a grafika(full grafon). De hogy én ezt megvenni nem fogom az biztos. Szinte leklonozták a 09et, a menü egy kicsit jobb lett, de ez engem nem hoz lázba, csak úgy mint a pes szeria.. A pesek közül egyik sem nyerte el a tetszésemet, pedig kiprobáltam mindet. A fifa számomra sokkal jobb és élvezhetőbb. Kipróbálni megéri, meg majd néhány offline meccset játszani a haverokkal, de mást nem. Többre számítottam..
-
afterburner_
őstag
utoljára nekem a 2006 jött be azóta egy sem
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
rvn_10
senior tag
Egyetértek. Eddig világ életmben fifás voltam, 97 óta jáccom. De msot megláttam a 10 demóját és majdnem leköptem. Rosszabb mint a 09, nekem csunyább is ugyan azon a felbontáson, és nem biztos ha grafban ua olyan lenne el tdnám dönteni meik a 09 és meik a 10. Deviszont kipróbáltam a pes 10 demóját és sokkal nagyobb élmény azzal nyomni. Mostantól 2-3 évig tutti csak PES ha nem robban valamivel az ea.
-
Csabee.
nagyúr
-
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Én kipróbáltam a demót... aztán adtam neki egy 0-t az 1-től 10-ig terjedő skálán (PC-n). Már többször is hangoztattam azt a véleményemet, hogy az EA-nak nem kötelező PC-re is csinálni ezt a játékot, most már kimondottan eltiltanám őket ettől és visszavonnám a licencüket és odaadnám a Konaminak.
https://www.coreinfinity.tech
-
Sirandrish
legenda
Nah kiváncsi leszek tőlem mennyit kap
Nemsokára kipróbálomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mephi666
nagyúr
ezt aztán felértékelték... 1 próbát kap tőlem, aztán majdmeglássuk... a demókból meg videókból az elmúlt 10évben nem sok fejlődést láttam
-
Adam86
tag
Ez valami vicc?
Szerintem semmit se változott. Ugyanolyan mint az eddigiek.Lenovo Thinkad T500
-
EyEsOnU
tag
azért azt kihagyták a hírből, hogy ezek a számok az xbox360/ps3 -ra vonatkoznak nem a pc-s gányra..
-
-nick-
csendes tag
nekem nem tetszett annyira, mondjuk inkább pes párti vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
gp Úgy látszik az EA valóban bevezetett egy normát a játékok kiadásában, ugyanis az NFS után a Fifa is magára talált.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Piacon a Galaxy S25 család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest