Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGuru
tag
Szerintem minimális külömbség van eközött és a 07 között.Nekem az egyik legjobban talán a 2003-as jött be.A 2004 meg talán a legrosszabb,de ez az én véleményem
-
Az EA ígéreteivel a padlás tele van, ha FIFA-ról van szó. A végeredmény érdekel, hogy PC-n végre ne a 3 évvel ezelőttit kapjuk új menüvel...
-
zsolt1129
addikt
Nekem bejött a 09 is. De remélem a közönség grafikája javulni fog valamennyit
.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
simikécske #15 üzenetére
Nem tartom valószínűnek! Örüljünk, ha benne lesz egy-két magyar team!
-
simikécske
csendes tag
[I][/I]
Valakinek infó arról,hogy benne lesz-e a Magyar bajnokság??? (wii-n) Köszi.
-
Evil2k
tag
Nem tudom, engem ezek a játékok annyira nem kötnek le. Olyat szeretek játszani gépen amit a való életben nem tudok megtenni.
akkor hölgyeim és uraim itt a magyar Ronaldinho
-
fatal`
titán
Remélem nem szarják el mint az utolsó kettőt, mert különben maradok a PESnél.
-
anulu
félisten
09 PS3-on fenomenalis, PC-n hulladek. NHL 09 detto. szep lassan tenyleg MMO platform lesz csak a PC
-
mephi666
nagyúr
régen rengeteget játszottunk fifával... talán a 2001nél hagytam abba... a '98 "road to world cup" és a 2000 volt a 2 nagy kedvenc... utána valahogy hanyagoltam, mert totál átvariálták meg gépem sem volt hozzá normális... inkább nhl2002-t gyűrtem... teljesen kiestem a sportjátékokból... akkor aztmondod, hogy a 07 nagyon jó? lehet h kipróbálom...
-
zed1983
őstag
Na ezt nagyon várom már!
A FIFA az egyetlen olyan játék ami állandóan fent van a gépemen.
Véleményem szerint, eddig a legjobb a 07, aztán kicsivel elmaradva a 09...a többi gyalázat!
Remélem marad a billentyűzet kiosztás változtatási lehetősége is mint a 09-ben is... -
ksasa
tag
A 07 óta egy helyben toporog a széria. A képek alapján grafikailag most sem látok hatalmas ugrást, tartok tőle, hogy ez a rész is ki fog merülni abban, h. betesznek plusz 1-2 érdektelen ligát a játékba és kész. Rókabőr gyanús. Ne legyen igazam.
-
Nem tudom, engem ezek a játékok annyira nem kötnek le. Olyat szeretek játszani gépen amit a való életben nem tudok megtenni.
-
Prof01
veterán
Szépen fejlődik, legalábbis a grafika biztosan. Régen sokat játszottam Fifa-kal. 98-2004ig megvoltak, de aztán vhogy meguntam őket...
-
Tituka
senior tag
megvagyok nelkule
-
twollah
nagyúr
Sose tudtam focis jatekokkal jatszani.
Anno Amiga-n probalkoztam a Sensible Soccer-rel, de csunyan megalazott a gep.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egyre közelebb kerülünk az év végéhez, ez pedig azt jelenti, hogy lassacskán érkeznek az EA sport játékai, élükön a Fifa 10-el.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest