Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyesz
csendes tag
Nekem volt szerencsém kipróbálni x360-on meg pc-n is, de semmi közük sincs egymáshoz. A konzolos magasan veri a pc-set.
-
30z.Samu
félisten
"konzolon a 2008 és a 2009-nek a menüje is ugyan az."
De konzolon jobb a 09 játékmenete, mint a 08-nak. A 10-ről még nem tudok nyilatkozni.
Viszont egyik nap játszottam PC-n a Fifa 09-el és hát elszörnyülködtem.
Azt mondták, hogy áttörő grafika, stb stb. Jó, a játékosok nextgen grafikával vannak kidolgozva, de a többi... pedig a gépek elég erősek most már hozzá.
Sic Parvis Magna
-
DriderG
tag
Egyébként remélem az EA a 2010-es VB-re gyúr...
-
DriderG
tag
Szánalmas... Most ott lesz a boltok polcain: FIFA 09 1990Ft FIFA 10 11 990 Ft... hmm... valószínű a FIFA 10-et érdemes megvenni, mert azóta sokat változott a játékok grafikája! Egy sz@rt... ugyanaz. Minden tekintetben. A menü is, annyi kivétellel, hogy más a háttér és a zenék, de szerintem a 09-et is meg lehet úgy moddolni, hogy így nézzen ki az UI.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
BalaNce87 #17 üzenetére
megnyugtatlak: van, aki megveszi... bizonyos körökben szerintem státusszimbólumnak számít, hogy meglegyen mindig a kiadás napján az azévi fika... vagyis fifa... vagymi... emiatt meg a cégnek már megéri "fejleszteni"... így, hogy kb 8évet kihagytam fifából, számomra újdonság, de akkora a különbség a 2001-eshez képest, mint mondjuk a '98->'99 vagy '99->2000 között... ez szégyen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Hű, ez a FIFA 10 mekkora hulladék... Ezt a grafikát asszem 5 éve láttam először a sorozatban, az irányítás tré, az EA hozzáállása a PC-s FIFA-hoz meg egyenesen minősíthetetlen, nyomdafestéket nem tűr. Magának a FIFA-nak, mint szervezetnek komolyan el kellene gondolkodnia a licenc visszavonásán és inkább odaadni a Konaminak.
https://www.coreinfinity.tech
-
BalaNce87
addikt
Ebbe csak az a gáz hogy van aki ezt megveszi, az hogy mondjuk legutóbb a 2005-el játszottam akkor azt mondom megnézem, de aki minden évben megveszi az egy barom, bár nemhiszem hogy ilyen ember létezik de ki tudja....A PES-el is így vok az hogy a csapatokba változnak az emberek azért ki nem adnék 10ezret, max egy 1000-est, viszont egyértelműen többet nyújt mint egy fifa, nem kérdés. Ez ugyanaz mint az nfs call of duty sorozat, eladják ugyanazt ugyanannyi áron mintha új játék lenne.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Sajnos a pes se szolgáltat alternatívát,abba meg olyan sok hülyeség van.Azért mert fel állítom a nehézségi fokot ne legyen gyorsabb a messi-nél egy angolai játékos sem.Meg fc londonokat se szívesen bámulok stb stb.A fifa meg semmit se változik,konzolon a 2008 és a 2009-nek a menüje is ugyan az...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Kleroo
veterán
Ez elképesztő.
Minden évben rettetnően várom, és egyre szarabb.Full grafikán semmi de semmi különbség nincs pl a 2004hez képest(madártávlatbó) közelről meg rohadt bugos még mindig. 1-2 sztár arca van csak eltalálva.
A játékosok mozgása meg szörnyű. még mindig eszméletlenül látszik, hogy milyen mozgásokból van összeépítve a game. Szánalmas game.(jó persze jó kis játék de 2009ben ez kifejezetten ciki) mozgások terén nálam még mindig a 2005 a király(és még a madártávlatos grafja is tetszetősebb volt)ÖHM. 4év eltelt... és minden évben forradalmakról olvasok. LOW EAHodor. Hodor? Hodooor!
-
B.Gaboo
tag
Retek játék
aztán bőgnek, h mindenki torrentezik, amikor ezzel ingyen se nagyon fog értelmes ember nyomulni. Az a gond, h nálam a PES-ből is hiányzik vmi, bár ez lehet az én hibám. Jövőre is maradunk nagy foca game nélkül. Arért a PES 10 még megnézős...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
hfrankee
senior tag
Tegnap megnéztem játszottam és qrva nagy átbaszás!!
Igértek itt csoda grafikát meg minden jot,csak next gent nem.Hát grafikán semmi!! változás nincs a 09-hez képest!
Azért ilyen hogy egy P3-on is fusson és az EA meg kaszálhasson,de ezt azt hiszem le is nyilatkozták.
Sose lesz grafikailag fejlett FIFA,pedig szerettem nagyon -
(Darkwood)
őstag
Sajnos nem vicc! De jól csinálja ez az undorító EA, mert még így is megveszik! Szerintem már sokan csak azért veszik meg, mert FIFA!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
mephi666
nagyúr
kezd alakulni... 5:1-et adtam a bayern-nek a barcával... (mákosköcsög) ibra lőtt 2-3at meg messi 1-et meg még valaki az utolsót
kezdem szokni az irányítását, de kell még idő, hogy a régi forma meglegyen... viszont a gépigény tetszik: adatlapomon levő konfiggal tép ezerrel 1280ban fullon és fel lehet ismerni a játékosokat... a fullra talán be is nevezek majd
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Norbi14
senior tag
Demo alapján én minimális változást nem vettem észre 09hez képest....pedig eddig akadt valami kis apróság most semmi....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a demó most valami vicc?
Régen játszottam már FIFA-val, mert sokkal jobbnak tartom a PES-t. De ez egyszerűen elborzasztott.Nem hiszem el, hogy ez a játék ott van a PC-s toplistákon.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Adams007
tag
Tegnap este sikerült játszanom egy meccset, az alapján egész jónak tűnt. Ma viszont, ahogy elindítottam, az EA Sports logonál kifagyott, csak a Reset segített. Később se tudtam elindítani, így le is töröltem. Remélem a teljessel nem lesz ilyen probléma.
-
mephi666
nagyúr
hát én ezt nem vágom... nincs egy rohadt readme, amiben benne lenne rendesen a controls és csak töketlenkedek, mert w/e-vel tudok passzolgatni, de semmi mást nem találtam még meg és elment így a kedvem a próbálkozástól... majd ha több időm lesz...
sok idő kimaradt... viszont a játékosok elég élethűen néznek ki a 2001-es szinthez képest... mintha nem hagytam volna ki 1 részt sem
anno '98-'99-2000-2001 között kb akkora különbségek voltak, mint most a 2001-eshez képest
-
Elijah Baley
tag
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
(Darkwood)
őstag
Változatlan grafika változatlan billentyű beállítások...
Egyébként a full-ban biztos be lehet majd állítani, ahogy Neked tetszik!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
mephi666
nagyúr
reggel megláttam és elkezdtem tölteni... szerintem otthon már lejött
meló után kipróbálom...
szívesen venném, ha valaki felhomályosítana az irányításról, mert rég fifáztam már nagyon... akkor a kurzorbillentyűket kellett használni meg asszem a-val lehetett átívelni/becsúszni... s-sel lapos passzt adni vagy rálőni... (meg talán játékost váltani) d-vel meg jó nagyot lehetett a labdába rúgni... esetleg lőni lehetett kapuközelből
sprintelni meg talán w-vel lehetett... durván csúszni meg e-vel... szabadrúgásnál meg csavarni ctrl/alt-tal... de ezek nagyon homályos emlékképek... nagyjából hogy megy ez most?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár a tegnapi nap folyamán már többen megosztottátok egymással a Fifa 10 demó linkeket, azért itt egy hír is róla.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Latitude 9420 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- iiyama ProLite T2252MSC 22" Érintőképernyős IPS,Full HD Monitor,dobozával,újszerű,számla,gar
- Asus tuf amd rx6900 xt
- Thinkpad P53 15.6" FHD IPS i7-9750H T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest