Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Az elitfoce 1-2 sztem zsenialis jatek volt, de 20 euro?! Legalabb feljavitott valtozatok? Mert az elso resz peldaul win8.1 en el se indult. Arrol nem is beszelve h a texturak ekkora kijelzokon hat hogy is mondjam...sz@r
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
Azért ennyi, mert a gog csapat jelentős energiát fektet bele, hogy fusson a legújabb windows-on, ill. a mostani hardveren, és akkor is, ha az eredeti már nem futott. Erre garanciát is kapsz, és a következő windowson is fog működni (vagy ha nem, akkor meg fogják csinálni).
Egyébként meg ha nagyon kell, akkor megvárhatod a karácsonyi leárazást, lehet, hogy akár féláron is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
Bridge Commander!!! Ezazzzz! Már csak valami jó kis programot kellene találni a régi Game Commander 2 helyett, hogy szóbeli parancsokkal is irányítható legyen a játék... A régihez készült modok vajon futnak a felújított játékkal?
All hands, brace for impact!
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
aginor
addikt
Nem, nem feljavított, csak megoldották, hogy a mostani gépeken is fusson, és jól fusson, de amúgy minden másban az eredeti kiadást kapod.
Amúgy az Elit Force 1-2 valóban nagyon szuperek voltak, mind látványban, mint sztoriban. Na, ezek kaphatnának vmi remastert. Kellően régiek már hozzá, és a történet még ma is megállná a helyét, ha jól emlékszem.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
addikt
Függ a hype-tól is. Az EF nem volt annyira felkapott mint, pl. a Bioshock. Plusz azért készülnek nem túl régi játékokból felújítások, mert az kevesebb idő, pénz és macera. Az ennyire régi játékokat lényegében a nulláról kell újraírni, ami még akkor is nagy meló, ha a sztroryhoz, pályadizájnhoz nem nyúlnak.
Mindezek mellett általában nem lehet AAA árban eladni, miközben a programozókat foglalkoztatja, akik közben dolgozhatnának új, teljes áru játékon (és akkor még nem beszéltünk egy ennyire régi játék esetén a jogi hátérről sem).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
gp A rajongók több régi alkotást zsebelhetnek be mostantól, hamarosan pedig az Armada széria is megvásárolható lesz.
- 583 Eladó Pár napot ment Hp Victus 16,1 FHD laptop 512SSD 8GB DDR4 Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti Ajándék
- 2023 MacBook Pro 16" M2 MAX - 12 CPU / 38C CPU / 32GB / 1TB SSD / Apple Garancia
- ThinkPad P15 Gen 2i - magyar bilentyűzet - garanciális 2025.05.08.
- Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 5 (4500u)- 8gb DDR4- 256gb SSD - Win10
- Predator X34" ívelt 4K gamer monitor, SÉRÜLT! LEIRÁS!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest