Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Meg is lepődtem, mert ránézésre nagyon gagyinak tűnt, de pár óra játék után meglepően élvezetes.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Sliderxy
senior tag
Igen, jó ez, csak az ingyenessége miatt hétvégén gyakorlatilag játszhatatlanná vált.
-
errorcode06
őstag
Fail Guys: Ultimate Desync
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
MikiLóS
tag
Ugyan az a baj ezzel a játékkal is mint az összes többi free to play -el, azaz, hogy összerak a gép kezdőkkel, bénákkal és nem a színtednem megfelelő játékosokkal akik csak hátráltatnak a célod elérésében és ezt az óriási negatívumot még tetézi az is, hogy csak a véletlenen múlik, hogy az első vagy az utolsó sorból indulsz!
értem én, hogy valakinek ez a buli, hogy bénákkal kell versengeni akik még adott esetben önkénytelenül is de keresztbe tesznek, de ez így rövid távon sem elviselhető.
A játék álldóan tölt játékosokat, pályát, hosszúak az átvezetők amire végre elindul a játék.
10/3. -
Urzu_7
aktív tag
Az eltöltött játékidőm kb 80%-a csak várakozásból állt. Vagy töltött a játék, vagy várni kellett másokra, vagy a szerverre, vagy arra hogy mások beérjenek a célba. Inkább letöröltem miután kitrollkodtam magam
Az mondjuk elég nagy szemétség amit a fizetős játékosokkal csináltak.
giran~
-
BoneDragon
veterán
Nekem nincs bajom a játékkal, nagyon élvezem. Tökéletes kikapcsolódást nyújt. Párommal együtt nyomjuk.
Töltési idő néha tényleg sok. Próbálnak egyesek mikróról, betárcsázós nettel játszani...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest