- Akciófigyelő: Ingyenes a Cook, Serve, Delicious! 3?! az Epic Games Store-ban
- Hosszabb bemutatót kapott a FIFA 23, amelyben a játék részleteit láthatjuk
- Akciófigyelő: Humble Resident Evil Decades of Horror Bundle (PC)
- Premier dátumot kapott a Sonic The Hedgehog 3 mozifilm
- Mit várhatunk az új Saints Row-tól?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
senior tag
Kipróbáltam... a menüig jutottam. Utána kiderült számomra hogy ebben nicsen helyi splitscreen multi, hanem ez is valami battle royal hülyeség úgyhogy le is töröltem.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Neurotoxin
senior tag
Először én is egy gagyi valaminek gondoltam, de nagyon ráfüggtem azóta. Az 5. végső körbe 2x sikerült bejutni, eddig egy 4. helyig jutottam csak. Azt a fölösleges regisztrációt az elején pedig nem értem...
Van egy ventilátoros körpálya, amibe kétszer belefutottam, mind a kétszer a második körben. Egyszerűen fel nem fogom, hogy hogyan lehet a gyűrűn maradni...
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
k-adi
veterán
Azt se tudtam mi ez.
Rákerestem és egész jópofának tűnik.
Mondjuk az kár, hogy nincs splitscreen, haver-kanapés mód benneígy házibuli kapcsán nem igazán lehet nyomni ezt?
-
podtibi
tag
A korarányra mondjuk kíváncsi lennék, hogy sírjak vagy csak nevessek az eredményen. Mert én felnőtt létemre félóránál többet nem voltam hajlandó játszani vele.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
Pferi
senior tag
Nem lenne rossz játék, de napok óta nem tudok vele mit kezdeni, a Looking for players... képernyőnél hiába várok, nem tölt be semmit, hiába választok különböző játék típust
Valami ötlet esetleg?MSI B450M Gaming Plus ; Amd Ryzen 5 5600X; ID-Cooling SE-224-XT-B ; 2x16 Gbyte G.Skill DDR4 3400 MHz ; PowerColor Hellhound RX 6700XT ; 2 db Hdd 2 db SSD ; FSP Hyper M 700W; Modecom Rea ház
Új hozzászólás Aktív témák
gp Jót tett a játéknak, hogy ingyenes módra váltott, egyre többen kíváncsiak rá.
- beszámítOK! sony PS5 - 825gb - Blu-ray ! 2 joyyal +2 játékkal - garanciával, dobozában
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING 3X OC 8GB GDDR6 GV-N207SGAMING OC-8GD
- LG 32GP850-B 2k Gamer Monitor! 32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/HDR400/
- Polk Audio TL1700
- HP ProDesk 600 G2 SFF - Gyári doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest