Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Pro:
Szinte minden: remek játékélmény, jó grafika, valósághű versenysorozat;
külön örültünk az öregebb autóknak és a multiplayeres reformoknak.Kontra:
Videós látványvilág szempontjából ráférne az újítás.
Videós alatt mit értünk?
A alapján bármikor megjelenhetett volna az elmúlt 10 évben, semmi difi nincs.
Oké, nem ez a lényeg de mivel nem hc szimulátor így azért mégiscsak.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
addikt
Nekem tetszik, szerintem igényes, jól kidolgozott lett.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
nyisziati
veterán
-
KEAN
tag
Ha nem zavar, hogy más az autók alakja/festése, hogy nincs halo és hogy más a pilótafelállás, mint amit a TV-ben hétvégente látsz, akkor szerintem mindegy, hogy 2016, 17 vagy 18. Az F1 hangulat mindegyikben benne van. (A 16-hoz képest a kocsi fejlesztési lehetőségeit azért jelentősen kibővítették az új részekben.)
U.i.: Mindez persze egyéni vélemény és preferencia, más lehet, hogy azt fogja mondani, hogy a régi részek ótvar szarok.
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
KEAN
tag
válasz 6absbulldog #5 üzenetére
Ezzel a résszel ugyan még nem játszottam, de az előzőek alapján azt mondanám, hogy ezek inkább ilyen jobbféle simcade cuccok. Az általad említett címekhez képest biztos, hogy nagyon árkádnak hatnának... a Forza Motorsport-hoz hasonlítanám, csak itt jobb a kormány támogatás.
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
Fryskitt
addikt
Én még ezek közül egyikkel sem játszottam, érdemes ezt venni, vagy egy-két évvel ezelőttit kicsit olcsóbban (nekem itt kb minden vicc új, ahogy mondanánk).?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
snecy20
nagyúr
Nyilván ha minden évadról készül játék, akkor a szomszédos részek között nem fog az ember egetrengető különbségeket látni. Mondjuk igen komoly a különbség ha az aktuálishoz mellé odarakok egy 7-8, de akár 3-4 éves epizódot is.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz 6absbulldog #5 üzenetére
Nem a hard sim kategória, így nyilván a PC-vel és az AC-val nem versenyezhet ilyen téren.
-
6absbulldog
tag
Nem ismerem a szériát, így arra vagyok kíváncsi, hogy az idei rész mennyire ment el szimes irányba? Természetesen minden segítség off, kormánnyal mennék. Azt tudom, hogy ez a széria árkád vonalat képviselt, de már a tavalyi rész esetén is olvastam, hogy egész szimes, illetve a mostani epizódról is olvasok ilyesmiket.
PC2, AC vonalon mozgok inkább, így nem tudom, hogy mit várjak ettől, mielőtt kifizetném érte a súlyos ezreket. Sajnos a neten lévő tesztek nem sokat mondanak, mert majnem mindenki bekapcsolt segítségekkel teszteli.
Köszi -
snecy20
nagyúr
Szerintem feltétlenül a legjobb darabja eddig a sorozatnak így 8-9 évre visszanyúlva, és a régebbi autókat is jól megcsinálták benne.
-
joey04
titán
én már 90 órát beleraktam, nekem nagyon tetszik, baromi jó lett és élvezetes. legjobb sportjáték mostanában szvsz.
-
logitech1
tag
Nem fogott meg.Sokadik bőrt le huzzák róla.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
orion1025
őstag
Glória jeeee Halálosan gagyi lett külcsínre ez az "epizód" is, nem mellesleg meg műanyag hatást kelt az egész.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Onexplayer X1 11" 64GB DDR5 RAM 4TB SSD Intel Ultra 7 155H GAMER konzol handheld pc laptop atomerőmű
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel