Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Az írás jó lett biztos sokaknak segít majd!
tzsoleszIgen most én is újra kedvet kaptam a játékhoz... bár így visszagondolva nekem akkora csalódás volt sajnos!
DBobEgyre többet hallani eről a Live for Speed-ről, lehet kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
Köszi eme remek cikket!
Én nagyon megszerettem a játékot (F1 rajongó létemre ez nem is csoda). A beállításokkal ennyit azért nem tököltem, csak a végsebességekkel.
Holnap amint lesz rá alkalmam az lesz az első, hogy jobban beállítom az autót.
Az, hogy a boxból kijövök és fél körre rá defektes lesz a jobb első az nem véletlen, Vettel is besegített.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Misi 007
őstag
Ritka nagy szemét lett ez a játék azt meg kell hagyni.
Bár mikor már az első videót megláttam akkor mondtam így nem ért meglepi. -
-
kpal
nagyúr
Igy már könnyebb pár dogot beállitani de nem mindig van türelmem hozzá.
-
boeing
őstag
Jó kis cikk lett gratula,hasznos aki most ismerkedik ezzel.De én maradok a Sim Bin Autós cucainál.Race On cool lett.Egy köröm itt
-
sliderzolo
csendes tag
hogy lehet megcsinálni ,hogy 1 magos procin is menjen?
-
HyP3b0y
senior tag
Ezzel csak egyet lehet érteni...a codemasters soha nem gyártott szimulátorokat, nem is vitték volna semmire...
Egy szimulátort nem annyi idő elkészíteni, mint ezt. Annyi macera van a fizikával, hogy LFSben még mai napig is dolgoznak vele.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
afterburner_
őstag
válasz hackeeeee #27 üzenetére
kormánnyal tényleg élvezet:-))) bár elég hamar megunom... viszont f1-es jatekok közül eddig ez a legszimpibb, váltás még automatán van, illetve a tracking controll highon, de a fékezést már sikerült kikapcsolnom, eleinte nagyon furcsa volt, így már van benne egy kis kihívás 1:23-as köridőről sikerült lehúznom 1:18-ra a magyar pályán (fék ki) szóval az biztos hogy sok múlik a finomhangolásokon, rengeteget lehet javítani az köridőn.
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
raczger
őstag
Már ne haragudj, de nem fröcsögök, azt se mondtam hogy ne játszatok vele, mert nekem mindegy hogy mit csináltok, csak azt a tévhitet szerettem volna eloszlatni, hogy ez a játék szimulátor, mert vannak akik még így hiszik. Nem egy NFS az ok, de ez még nem szimulátor.
hackeeeee: én nem így hallottam, szimulátoros társaim óva intettek attól hogy kipróbáljam és ahogy néztem, talán a pcguru beszámolóját a játékról Micheliszszel, igazuk volt, ő is kifejtette hogy itt a profitra mennek, egy szimulátorból pedig nem lehet sokat eladni.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
zuchy
őstag
válasz .bableWes #29 üzenetére
Itt most az autó aljáról van szó, nem a szárnyakról. Annak tök mindegy, hogy milyen magasan van. Báár azért annak sem, lásd Red Bullos első szárny mizéria.
Az autó alatt felgyorsul a levegő és odaszívja a kocsit a talajhoz. Minél kisebb a talaj és a kocsi egyenes alja között a különbség, annál nagyobb lesz a szívóerő. Az, hogy a kanyarban kis hasmagassággal csökken a tapadás, arra nem tudok mit mondani.
Mihez képest csökken? Ha magasabban van, akkor jobb lesz a tapadása a kanyarban?
Nem hiszem, de aki ért hozzá, elmagyarázhatná, hogy így van-e.
Amit írsz a szárnyakra illik, az jó is.PC-STYLE.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
téves
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nagyon örülök a cikknek, elolvasom alaposabban is, most csak átfutottam. átfutás alapján 1 komment: az alul/túlkormányzottság nem feltétlen rossz dolog (egy bizonyos határig), az agresszívebb vezetéshez stílushoz jól jöhet egy kis túlkormányzottság (ld. Hamilton), aki meg puhábban vezet, annak az enyhén alulkormányzott autó feküdhet jobban (ld. vicces módon a másik McLarenes, Button).
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
maláj
addikt
jó kis írás
én nemtudom, hogy arcade vagy simulator de nem is érdekel , én csak játszom vele -
.bableWes
őstag
"Többek közt itt tudjuk beállítani a kocsi magasságát. Kisebb érték nagyobb leszorító erőt ad, de kanyarokban csökken a tapadás."
Ezzel nem értek egyet. De ha nagyobb a leszoritö erö akkor gyorsabban tudsz menni a kanyarokban. Legalábbis nekem eddig ez jött le és Gyula is ezt mondja feszt a közvetitésben.
Ha nagy a leszoritö erö akkor a sebességed csökken a hosszu egyenesekben, de nem a kanyarokban.töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Ice!?
őstag
válasz themebuilder #18 üzenetére
Azért átmenet a kettő közt. : )
Amúgy köszi az írást.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Aki ennél is mélyebben szeretne elmélyedni a setup készítés tudományában és érdeklik a háttérben lévő összefüggések, az ezen írás végén talál néhány tartalmasabb guide-ot a kocsik beállításához: Tippek, trükkök, turpisságok
Amúgy remek kis összefoglaló a témából, az F1 2010-hez pont elég!
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
addikt
A törésmodell nélkül nem olyan jó játék, bár én azt szeretem amikor ripitya a kocsi egy ütközés után.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
rx7tomy
tag
Köszönjük szépen, nagyon jó kis írás.
Persze a játékot is ki kell próbálnia mindenkinek, nagyon állat, marha jó grafikával és fizikával, főleg kormánnyal.
Mindenkinek jó játékot.rx7tomy 144 pozitív a régi rendszerben, 242 pozitív az újban és 0 negatív
-
nagyúr
Maga a simbin sorozat jó lett. Én mondjuk a race 07-et vettem meg a 3 (4?!) kiegészítőjével. Félelmetes játék. Főleg ha van egy G25-öt és 540 fokkal tolod. Annyi segítséggel, hogy a kuplungot a gép végzi, a többi ki van kapcsolva.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Apone33
őstag
Hát lehet, én kormánnyal játszom custom-on. Minden ki van kapcsolva egyedül a kipörgésgátló nincs, és még így is 3-4 másodpercekkel jobb időt futok az időmérőn mint az ellenfelek, a verseny meg egy vicc sztem, mert ha kicsúszok a pályáról és megelőznek akkor egy-két körön belül a 3-4 helyről 1 leszek, igazából semmi komoly verseny sincs így benne, mert nagyon könnyű sajnos megelőzni a gépet, akár egyenesben akár kanyarban.
Play Hard!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz ProEvoFan #14 üzenetére
jah, k*rva jó játék lett barátnőmmel szoktuk nyomni: time trial party és career módban... vagy egymás ellen versengünk, vagy pedig long race weekend-en felváltva gyakorlunk, megyünk q1-q2-q3-ba, majd versenyre... változó, ki melyik pályát kapja, mert máshogy fekszenek nekünk a pályák... majd elfelejtettem: párezres gamepad-del nyomjuk, fotelből, segítségekkel, mert anélkül elég durva lenne... így izgalmas is és élvezzük a játékot, szerintem ez a lényeg... ahogy látom, a játék topikjában mindenki megtalálta a neki tetsző beállítást ...még a profik is...
az írás meg tetszik, pont jól is jön, mert monte carlo-val izzadtunk tegnap és alapbeállításokkal nem ment annyira a pálya... eddig nem foglalkoztam ilyen "finomhangolással", de most szükség lesz rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
themebuilder
senior tag
Arcade játékoknál nem nagyon kell állítgatni és nincs is sok értelme, mert messze van a realitástól.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
D-evil
aktív tag
ez nem egy rétegnek készült.természetes hogy nem vérbeli szimulátor, de nemis NFS szint.
pont eltalálták szerintem az egyensulyt és igy mindenki tud vele játszani.
aki vérbeli szimulátort akar az ne itt fröcsögjön hanem menjen másik topikba.senki nem mondta hogy játszani kell vele.nem tetszik?kit érdekel?tessék játszani mással.a cikk írójának pedig köszönjük a segítséget.
üdv
-
ProEvoFan
nagyúr
Hungameren már olvastam, jó cikk!
Már megint a szimulátor téma...
Részemről hála isten nem szimulátor lett az új F1
Hiszen ha igazi szimulátor lenne, egy kört sem tudnék menni, de szerintem mások sem nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
Jó cikk lett.
Nekem csak az nem tetszik a játékba hogy ha a nehézséget állítom akkor "csak" kikapcsol dolgokat (pl kipörgésgátló meg ilyenek) attól még az ellenfelek ugyanolyan gyorsak leszek mint ha könnyebb fokon játszom. Ezt én így vettem észre, bár lehet hogy nem így van.
Play Hard!!!
-
szab0729
tag
ARCADE!
Akármit állítok be pár kör után, minden előjel nélkül, az egyenes kellős közepén folyton jobb v. bal hátsó defektet kapok kemény keveréken.. a lágy egy kicsit tovább bírja
Rfactor, LFS, iRacing, GTR Evo, Race On stb, stb.. normál körözgetéstől még a büdös életben nem kaptam defektet egyikkel sem.. legalábbis egyenes közepén nem..
A játék sztem egyedül a pályák megismerésére jó, vezetési élményt nem nagyon tud nyújtani.. -
MaciG
addikt
Hasznos. Köszönjük!
BANZAII
-
NÉMÓ510
tag
Király vagy,jó az írás.
A setupok nagyon sokat segítettek.Gundel Takács Gábor: Nem lehet könnyű sors ideges edző szájában rágóguminak lenni
-
Viktor77
titán
Klassz lenne, ha nem menne el a topic a szimulátor vs. nem szimulátor irányba. Unalmas. Mindenki azzal játsszon ami neki tetszik, ne másokra halgasson, és ne azért játsszon egy játékkal, hogy elmondhassa magáról, hogy ő mekkora pro, hogy szimulátorozik, és aki nem így tesz, az low.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
RaiDani
tag
-
Tottika
tag
Szerintem aki vezet vagy versenyzett bármivel is felejtse el ezt a játékot.Fizika semmi...Ajánlom mindenkinek a Gtr2-őt eddig szerintem még mindig verhetetlen fizikában!
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
őstag
Inkább Live for Speed-el játszatok
-
tzsolesz
nagyúr
Ez igen.
Ez még kedvcsinálónak is jó volt.Meg kell szereznem a játékot. MÉG MA.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
jó kis cikk, hiánypótló
még ha én kocavezetőként mindig alapbeállításokkal is megyek, de másnak jó lehet, aki szeret tökölni a setupokkal[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest