Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
elég jól hangzik ránézek majd ,tesztet róla lehet ez veszem ,ha lehet fizetni vele ,meg applikációt felrakni autó táv indítás akár.
-
anathemaopet
tag
Telekom esim-et támogatja?
-
peterson1190
tag
A google kulcsszó "xda permanent proxy" múlt héten fizettem wifis verzióval revolut kártyával, hibátlan.
Van egy pár bugja pl. "Ok google"-re nem reagál, de ahogy nézem ez wear os szerte bugos.
Valamiért a csukló emelésre képernyó bekapcs gesztust magától kikapcsolgatja random időközönként.
A telefonhívás nagyon jó, néha hívás közben nem akar átálni az órára, eldobálja a Bluetooth-t mikor próbálom transzferelni.
3 napot röhögve kibír nálam, ha szoftveresen orvosolják a bugokat tökéletes.
3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra
-
storm3
senior tag
válasz
peterson1190 #4 üzenetére
Te honnan rendelted?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” Xiaomi MI9T eladó: https://bit.ly/38bsWQ5
-
válasz
Ismerem, de annyira nem prio az órás fizetés, hogy használjam.
Nálam is bír 3 napot, nincs idáig bluetooth leszakadás sem hívásnál.
Néha a settings képernyő befagy, de egy kezdő képernyőre lépés megoldja.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
besti
csendes tag
válasz
anathemaopet #2 üzenetére
Angol nyelvű hírportálon azt olvastam Vodafone-nal működik.
"Cellular connectivity is limited to Vodafone customers in the UK, Spain, and Germany at launch, and you can pick it up starting today through Mobvoi’s website, Amazon, and some Vodafone websites for £329.99 / €359.99."
Aztán lehet ez változik a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
azért a 60€ felár a bluetooth verzióhoz képest szerintem sok (az alap verzió árának 20%-a). Mondjuk, akinek szüksége van E-simre, annak lehet, hogy megéri majd. Azért gyanítom, hogy ezzel már nem lesz meg a 3 napos üzemidő (talán a fele lesz a valóságban, bár a német oldal szerint 62 óra lehet).
Amúgy az órával fizetés a fenti hozzászólás szerint megoldható (én is megelégedve használom).
[ Szerkesztve ]
-
Duree
veterán
Már régen kinéztem magamnak, de vívódok ez és a Samsung között.
-
én samsungról váltottam Ticwatchra, igaz nem LTE verzió volt egyik sem. A Galaxy Watch 46 (az utolsó jó akksiidejű Samsung volt) nálam elment 4 napig, de az LTE-sek írták arról is, hogy max. 1,5-2 napig megy náluk. A Ticwatch alap 3 napot bír nálam (nem bántam meg a váltást Samsungról), de az LTE tuti kevesebbet fog majd, ha valaki ki is használja, így meg simán leesik az üzemideje a galaxy watch 3 szintjére. Meg ugye egyelőre kérdéses az is, hogy lesz-e majd kártyafüggetlen konstrukcióban ill. A telekomos Esimmel megy-e majd
-
kortevilmos
friss újonc
válasz
En ugy tudtam, hogy a mobil/oras fizetesek offline is mukodnek, es net eleres csak neha kell, hogy behuzzon ujabb X tokent a kovetkezo fizetesekhez (persze ha ezek elfogynak ujabb net eleresig akkor mar nem fog menni)
Tehat a kerdes: tudsz telefon kapcsolata nelkul is fizetni az oraval? Mert ha igen, akkor az a proxy az valoszinuleg nem is mindig kene hogy be legyen allitva. -
-
Most is 299 EUR náluk a wifi verzió, új regisztrálóknak szokott lenni 10% kedvezmény az első vásárlásra. Áfa és vám benne van ebben, DHL elkérte a számlát, de a feladó állja a költségekkel rám nem terheltek semmit. Más kérdés, hogy facebook hozzászólások alapján eléggé kifogytak most a készletekből.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
-
lauter
csendes tag
TicWatch Pro 4G/LTE
A proxy ahhoz kell, hogy engedélyezd a fizetést és regisztráld a bankkártyát, utána fogsz tudni fizetni kapcsolat nélkül is.
Én felraktam egy root-olt ROM-t, amiben a goggle pay már telepítve volt, regisztráltam (volna) a Revolut kártyát, beolvasta, de a Revolut visszautasította a regisztrációt azzal, hogy a root-olt ROM nem biztonságos.A permanent proxy-s megoldás nekem eddig nem sikerült.
Vissza kellene raknom az eredeti ROM-ot de nem találok sehol.
Tudna valaki ebben segíteni? Esetleg egy TWRP backup-t megosztani az eredeti rommal?Az nem lehet, hogy annyi szív hiába!
-
lauter
csendes tag
Most a TicWatch Pro 4G/LTE - 91eFt-ért rendelhető, szállítás 3-4 hét.
Az nem lehet, hogy annyi szív hiába!
-
-
akkor sajnos a sejtésem beigazolódott, hogy az LTE nagyon eszi az akksit...
a sima GPS verzió nálam elmegy 3,5 napot (minden automatikus mérés bekapcsolva, üzenetek jönnek folyamatosan, északa csak theater mód bekapcsolva)Ja várjunk csak, te most a Pro 4G-ről írod, amit írsz, vagy a Pro 3 LTE-ről? Csak mert a topic a Pro 3 LTE-ről szól, de látom, hogy te több hozzászólásban is a Pro 4G-t említed
-
Ja, akkor értem a gynege akksiidőt. Ezek szerint ez nem a Pro 3 LTE-re vonatkozik. Akkor ennek a hazai működéséről továbbra sincs megerősített infó.
Nekem ugyan a Pro 3 GPS van, de nem rootolt és ezen a Permanent Proxyval megy a Curve és a Revolut kártya is. Amúgy a Permanent Proxyval kapcsolatban a legnehezebb a saját szerver létrehozása volt a Google Cloudon (ennek kb. 4-5x futottam neki - mindig elütöttem benne valamit - de a végére csak sikerült)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma WiFi only és 4G variációban is elérhető a dupla kijelzős Mobvoi okosóra.
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elite: Dangerous
- Futás, futópályák
- PlayStation 4
- VMware
- Cyberpunk 2077
- [Re:] Viszlát Touch Bar, helló portok – komoly változáson eshet át az idei MacBook Pro
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- LG PK3 bluetooth hangszóró ELADÓ!
- nJoy Horus Plus 1500 szünetmentes táp ELADÓ!
- HP Probook 645 G1 ÜZLETI laptop home officera v. iskolásoknak, FULL HD, 16GB RAM, 4 magos CPU
- Acer Nitro 5 AN515-55-704p I7-10750H, 1TB, 16GB, 1650TI, 3 év magyarországi Acer Garancia
- V7 23" LED Full HD Monitor 27 " LED236W3 HDMI VGA
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros