Új hozzászólás Aktív témák
-
xabee
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, h DLC Xbox360-ra milyen formában elérhető...??? Nézegettem eddig mindenféle helyen, de nem találtam... Ötlet vagy tud róla valaki valamit???
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
-
anulu
félisten
-
kapeti07
senior tag
Szerintem is jó döntés volt az EA részéről. Nálam tuti vétel lesz az biztos.
Mondjuk ennyi erővel a Fifa 13 is lehetne DLC
Xbox: kapeti
-
anulu
félisten
aki szereti a focis játékokat, annak szerintem már megvan, tekintve, h tényleg nagyon jó lett. kifejezetten tetszik, hogy nem akarnak 50 fontot lehúzni az emberről érte.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Bazzzs
senior tag
Ez így egész szimpatikus döntés, hogy DLC-ként adják ki és nem kell egy komplett különálló játékot megvásárolni. Másrészről viszont cseles, mert akinek csak ez keltette fel az érdeklődését, annak meg kell vennie a FIFA 12-őt is.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
cellpeti
nagyúr
jó ratyi a grafika
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Xaels
félisten
Na ezt is megéltük. Jó döntés.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutott az első mozgóképes anyag a Fifa 12 kiegészítőjeként érkező Euro 2012-ből.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- World of Tanks - MMO
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget