Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Segal


Segal
(addikt)

Ez nagyon gáz ennyiért :(

(#2) whatwhatwhat


whatwhatwhat
(aktív tag)

Ha veszel egy ferrarit akkor azzal is vigyázol, hogy ne menj rá a földútra. Ez a telefon már tényleg luxuskategória. Luxus árcimkével. A gyáró pedig nem csinál belőle titkot, hogy erre bizony vigyázni kell. Ez van, én sem fogom megvenni, nekem sem való így jelenlegi állapotban ez a termék. De ne csodálkozzunk ezen. Ugyanez volt amikor bejöttek az üveg képernyők, igen, sajnos ha ledobod eltörik. Reméljük lesz majd strapabíróbb és olcsóbb utódja. Mint kategóriateremtő, szerintem nem sikerült rosszul.

[ Szerkesztve ]

(#3) polo493


polo493
(aktív tag)

Láttam videót mikor törés tesztet csinál a srác már a körmével is nyomot hagy a plasztik védő rétegen,hamar bejut a kavics is a hajtogatható szerkezetbe elég gyenge lett sztem

(#4) maczera válasza whatwhatwhat (#2) üzenetére


maczera
(tag)

Ez a "szép, szép, de otthonra nem kéne" kategória. :)

(#5) zdanee


zdanee
(őstag)

Nos, erre kár volt fél évet várni, ez továbbra is csak a vitrinbe való. Reméljúk hamar jön a hajlítható gorillaglass...

Zipit Z2 idomár - Samsung Galaxy S8 - Cube i7 Stylus - Pebble Time - Remix Mini 2G - GPD Win

(#6) Xaels válasza zdanee (#5) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Inkább valami öngyógyító anyag kellene, megmaradna a rugalmasság és ezek a karcok eltűnnének idővel. Vagy esetleg olyasmi ami kinyitáskor valamilyen módon megszilárdul és amikor be akarod csukni rugalmassá válna valamilyen impulzus hatására. Engem nem lepett meg, hogy így szerepelt, a korábbi hajlítható kijelzős eszközök is mind így szerepeltek, ezek után a Huawei nem tudom mit fog csinálni, ők kívülre tervezték a kijelzőt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#7) Probert75


Probert75
(addikt)

Ez másodjára is xar! :W :Y

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ s8

(#8) Depression válasza polo493 (#3) üzenetére


Depression
(veterán)
LOGOUT blog (1)

600k, érint téged?
Nekem volt siemens S55-öm 99k-ért a pannontól, és kellett venni hozzá külön vga kamerát talán 20k-ért vettem használtan. Iszonyat macerás volt az is. Ha azokra hallgattak volna, akik azt mondják, hogy minek kamera, vagy színes kijelző egy telefonba, mert rengetegen voltak olyanok is... Akkor volt a monochrome kijelzős Nokia A telefon. A 6210-es többe került, mint ez.

"Soha semmilyen virusirtot vagy extra tuzfalat nem hasznalok, es mukodik a gepem. Csak ismerni kell a normalis, megbizhato pornooldalakat, ennyi a titok :D" by kemotox

(#9) Teal'C


Teal'C
(őstag)

Szerintem nem szerepelt olyan rosszul főleg mert nekiszaladt jó párszor és nem tört el bár keresztben nem próbálta :D
Viszont ennyi pénzt nem ér akkor sem ha aranyból van. Most néztem ebay-en van 900e től kezdődik az ára :Y

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#10) polo493 válasza Depression (#8) üzenetére


polo493
(aktív tag)

Igen mert érdekelt volna ,ha nem ilyen gyenge a kijelző védő meg hamar bejut a kosz por homok a hajlító részbe.

(#11) T_chris


T_chris
(addikt)

Bone123 cikkje alatt leírtam, hogy dicséretesen tűri a visszafelé hajtást, de jelenleg ebben a formában, csak vágott körmű irodistáknak ajánlható.
Viszont kezdetnek kifejezetten nem rossz.

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#12) petymeg


petymeg
(addikt)

Az a hézag összehajtott állapotban milyen gáz már.

Régen azt hittem Angelina Jolie-t lehet a legnehezebb lefektetni. Akkor még nem tudtam milyen egy felpörgött pizsamás hároméves.

(#13) Fancy-boy válasza Depression (#8) üzenetére


Fancy-boy
(őstag)

A Nokia 2001-ben már bemutatta a 7650-et, beépített kamerával, 176x208-as felbontású és 4096 színű kijelzővel. Végül 2002-ben került piacra.
Westelnél a telefon ára 291 000 Ft, előfizetéssel 149 900 Ft volt.
Csak mondom, hogy ahhoz képest az a CSTN technológiát használó, 101x80 pixeles kijelzővel rendelkező Siemens nem volt túl csúcs.
Már akkor látszott, hogy a beépített kamera lesz a nyerő, nem a külön csatlakoztatható változatok.

[ Szerkesztve ]

(#14) tökállat


tökállat
(csendes újonc)

Nekem a külső kijelző nem nyerte el a tetszésem. Ha az használható mérettel és felbontással rendelkezne, a belsőt tényleg csak tartalom fogyasztásra kéne használni és nem simogatni. Így ez ebben a formában nagyon 1.0. Nyilván nem tömegcikknek szánták, van még hova fejlődni.

(#15) joey04


joey04
(félisten)

Tényleg korai ez még...

(#16) T_chris válasza tökállat (#14) üzenetére


T_chris
(addikt)

Kezdésnek nem rossz.

Emlékszem az első szines kijelzős telefonokra, emlékszem az első fényképezős telefonokra, emlékszem az első odanyúlós PNA/PDA-kra.
Valaki mindig azt tolta, hogy minek, nincs jövője, de megvette 96e Ft-ért a 640*480-as felbontású digitális gépet, amikor mindenki tudta, hogy még sz*r.

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#17) babosmiki


babosmiki
(addikt)

Hmm... :U

"Galaxy S10, Gear Watch Sport, GalaxyTabS2 8.0, Shuttle XPC, "

(#18) Polarstar


Polarstar
(nagyúr)

Úgy gondolom, ez még mindig az a modell, ami igen szépen mutat vitrinben és sajtóeseményeken lehet róla sokat beszélni.

Napi használat csak kesztyűs kézzel. Még az munkahelyemen, nyugodt körülmények között sem képzelhető el a tartós használata. Nemhogy élesben!

BlackBerry Key2, Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com BBMe: EF02F120

(#19) csorbajeno


csorbajeno
(őstag)

Tekintetbe véve, hogy AMOLED panelt használ a Samsung, és egy sávban fehér csík jelent meg, így nem mondanám, hogy Zak nyírta ki a pixeleket, mert akkor szerintem elfeketedett volna. ;)

(#20) Istvan213 válasza whatwhatwhat (#2) üzenetére


Istvan213
(csendes tag)

Ez nem lesz kategória, arra fogadni mernék, legalább is nem ezzel a technológiával és nem belátható időn belül. Igazából igény sincs rá, inkább demonstrációnak tekinthető ez a termék, megmutatta a samsung, hogy ilyet is tud.

(#21) Aprósólyom válasza Segal (#1) üzenetére


Aprósólyom
(őstag)

Valóban az, de ha belegondolunk, aki ennyiért vesz telefont, lehet hogy főleg közel steril környezetben használja. Tudod, aki a lakóterét csak autóval hagyja el a garázson keresztül és abból nem szál ki egy zárt mélygarázs előtt.
Én találkoztam már ilyen stílusú gazdaggal. Az ilyen embernek opció lehet és nem feltétlen okoz mentális frusztrációt, ha esetleg a gari leteltével újat kell vegyen, hiszen amúgy is tisztában van vele, hogy ezek a kütyük gyorsan avuló vackok. 2 év múlva vesz másikat, mert megteheti és leszarja a "veszteséget".
Ellenben a többségnek gyanítom leveri a biztosítékot.

[ Szerkesztve ]

(#22) HaZsolt


HaZsolt
(őstag)

A következő Fold már strapább lesz.

(#23) jbush válasza Fancy-boy (#13) üzenetére


jbush
(tag)

Nekem az volt az első OKOStelefonom. Iszonyatosan szerettem. A mai napig megvan, a mai napig működik - pedig akkoriban csóró középiskolás voltam, és úgy tudtam megvenni, hogy az egyik osztálytársam apja beleejtette az Adriai-tengerbe, beázott, megkaptam párezer forintért, és sikerült feltámasztani. Pár hete bekapcsoltam, még mindig bírja egy napot az eredeti akkuja - persze az állandóan aktív transzflektív kijelzővel. Nagy kár, hogy csak 4MByte nem bővíthető memóriája volt. A mai napig az egyik legjobbnak tartott telefonom.
Ja, és a beépített VGA kamerája lazán alázott minden más telefonos kamerát (a kijelzője is). Van egy csomó képem abból az időből, amit a 7650-nel készítettem, és hát nem szépek, de azért lehet rajta látni, mit akart az ember megörökíteni, ami a többi telefonos kamerára nem nagyon volt igaz.

[ Szerkesztve ]

(#24) whatwhatwhat válasza Istvan213 (#20) üzenetére


whatwhatwhat
(aktív tag)

Részemről van rá igény. Ha ugyanezt lehetne kapni csak 300k-ért és kevésbé lenne sérülékeny, már rohannék is a boltba.
Azbiztos, hogy nem ezzel a technológiával fog elterjedni, de szerintem pár év és sokaknak lesz hajtogatható telefonja. Én már nagyon várom. :)

(#25) Alogonomus válasza Aprósólyom (#21) üzenetére


Alogonomus
(tag)

Valóban létezik az a réteg, ahol szégyen két összejövetelen ugyanazzal az egyedi dizájner táskával/ruhában/brilliánssal/stb megjelenni, és azok simán meg is vesznek alkalmanként egy-egy Fold-ot az estély tematikájához igazított egyedi dizájner tokkal, de attól még szégyen, hogy a Samsung ennyire volt képes a strapabíróság területén.

(#26) Stabi83 válasza Xaels (#6) üzenetére


Stabi83
(aktív tag)

Annó az LG-nek volt a G-Flex szériánál "öngyógyító" plasztik hátlapja. Ezekre a kijelzőkre is fejleszthetnének hasonlót...

(#27) JoeCockBill


JoeCockBill
(senior tag)

a fizika törvényeit figyelembe véve szerintem az egyetlen reális megoldás az lenne, ha alapból a rendeltetésszerű használathoz lenne rajta egy fólia, amiből csomagolnának egy 30-40 darabot a telefon dobozába, hogy a júzer lecserélje ha már undorító mértékben összekarcolódott. így szerintem egész élhető lenne. leszámítva azt a tényt, hogy a mai okostelefonok üveg képernyőin zsírtaszító réteg van. műanyagon nyilván nincs, így hamar elég ocsmány lenne karcok nélkül is.

(tényleg) új dalunk: https://youtu.be/F9Ns3qbHqSw

(#28) pusszycat válasza Stabi83 (#26) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Az is olyan hatásfokkal működött,h többet nem is erőltették.

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart

(#29) samujózsi


samujózsi
(junior tag)
LOGOUT blog

Öregszem? Engem nem tud izgatni ez a kütyü.
A sima note még érdekes, bár pénzt már azért sem adnék, de ebben a hajtogatásban semmi olyat nem találok, amitől érdekes lehetne.

"Vettem tegnap kettő kutyát. Jobb lett vóna egy jó nyugágy..." :D

(#30) samujózsi válasza JoeCockBill (#27) üzenetére


samujózsi
(junior tag)
LOGOUT blog

A fólia miatt nem lehetne rendesen összehajtani. Nem tudom, milyen vastagok ezek a fóliák, de kettéhajtva biztosan érzékelhető lenne a jelenléte.

"Vettem tegnap kettő kutyát. Jobb lett vóna egy jó nyugágy..." :D

(#31) WhiteWalker


WhiteWalker
(veterán)

Ez egy kalap guanó ebben a formában ;]

(#32) JoeCockBill válasza samujózsi (#30) üzenetére


JoeCockBill
(senior tag)

a sima kijelzője is egy fólia

(tényleg) új dalunk: https://youtu.be/F9Ns3qbHqSw

(#33) samujózsi válasza JoeCockBill (#32) üzenetére


samujózsi
(junior tag)
LOGOUT blog

O.K., de ez pluszban kerül oda, úgy számolj vele!

"Vettem tegnap kettő kutyát. Jobb lett vóna egy jó nyugágy..." :D

(#34) JoeCockBill válasza samujózsi (#33) üzenetére


JoeCockBill
(senior tag)

nem hinném hogy gondot okozna, van hézag a 2 "fele" között. mindenesetre megvalósíthatóbbnak tűnik mint az üveg.
főleg hogy ahogy nézem árulnak is ilyet

(tényleg) új dalunk: https://youtu.be/F9Ns3qbHqSw

(#35) csorbajeno válasza JoeCockBill (#34) üzenetére


csorbajeno
(őstag)

Illetve megcsinálhatnák azt is, hogy a szelfikamera kiemelkedik a síkból. Na ebben a síkban kellene végig egy vékony gumiperem szélen és arra zárna rá a két fél. Így már mindjárt védve lenne a külső szennyeződésektől a kijelző.

(#36) cybermanus válasza WhiteWalker (#31) üzenetére


cybermanus
(őstag)

Egykoron még háború is folyt a guanó miatt :D persze az nem egy kalappal volt. Azért azt megnézném, hogy az arab félszigeten milyen formában vigyáznak rá. Persze ott egy telefon nem tétel.

A térerő legyen veled ! HTC U 11 és Xiaomi MI Max 3

(#37) Fancy-boy válasza jbush (#23) üzenetére


Fancy-boy
(őstag)

Jó kis történet. Gondolom az osztályban te voltál vele a legnépszerűbb. :))
Nekem van belőle elrakva 2 dobozos, abból az egyik teljesen új.

Kár, hogy a Nokia utána kicsit spórolósra vette a figurát.
Például a Nokia 3650-ben már nem volt se fényérzékelő, se közelségérzékelő és anyaghasználatban se volt a topon.
Mondhatjuk, hogy nem az utódjának szánták, és a kedvező árazás miatt visszavettek, de a 6600-ban sem voltak ezek megtalálhatóak.
Ráadásul akkora innovációt már nem produkáltak.
Talán az N95 volt a következő nagy dobás, de kopós műanyag házba rakták, és sok volt a slide lötyögős darab.
Még előtte 2004-ben kiadták a 7710-et ami már egy egészen jó érintős készülék volt, csak nem volt folytatás.
Akkoriban létre kellett volna hozniuk egy extra felső érintős kategóriát, akkor talán nem így alakulnak a dolgok.

[ Szerkesztve ]

(#38) rbertkrl


rbertkrl
(aktív tag)

Nem azért mondom, de ki mit várt ettől a készüléktől? Akik bekommentelik ide, hogy meg lehet karcolni a belső kijelzőt védő burkolatot, az mit hitt? Hogy majd a reszelgetések után nem lehet megkarcolni a műanyag szerű védőréteget? Nem tudom milyen álomvilágban élnek páran, de szerintem mindenki sejthette, hogy ez biza nem lesz üvegből belül, mert HAJLIK. Szerintem kifejezetten jó irányt mutatott a samu minőség terén. Elképesztő, hogy konkrétan nem bírta eltörni a zsanért a zack, pedig látszódott, hogy nem kíméli. Az, hogy belevágott egy baromi éles pengével a kijelző szélébe és a pixelek abban a sorban megadták magukat az pedig szerintem baromira nem a szokásos használati módját hivatott bemutatni ennek a telefonnak. Szerintem elképesztően jó az irány. A külső kijelző szerintem is egy ocsmányság, bár a felhasználói igényeknek így is tökéletesen megfelel. Aki fel akar hívni valakit, vagy sms-t akar küldeni, vagy éppen gyorsan meg akar nézni valamit, nem hiszem, hogy hiányérzete lesz a kis kijelző miatt, ráadásul kinyithatja a cuccot és akkor pillanatok alatt ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta, csak nagy kijelzőn. Vannak hibái, a homokszemek nem csak a tengerparton mehetnek bele, hanem bizony egy sima nadrágzsebben is vannak apró kis porszemcsék, amik becsúszhatnak a zsanérhoz, illetve a kijelzőhöz. Ez bosszantó valóban. De ahhoz képest, hogy ez egy "első" próbálkozás a samu részéről, szerintem pofás és előremutató dolog. Az a pillangós effekt meg brutálisan jól néz ki a kijelzőn szvsz.

Az ámokfutás a jövő tömegsportja.

(#39) 7Heads Drago


7Heads Drago
(addikt)

Ez vicc... körömmel.. Hagyja a fenébe az egészet a Samsung ha csak ennyit tudnak.

Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

(#40) T_chris válasza 7Heads Drago (#39) üzenetére


T_chris
(addikt)

Hát... :)
Valahol el kell kezdeni.
Anno a Spica kijelzője olyan műanyag volt, hogy ránézéstől is karcolódott.... :) Azután lett üveg, SlyChocolate Bada-s Wave II-je kifejezetten jó volt ilyen szempontból, ma meg van GG, és az évek alatt megszoktad.
Na ez a termékpaletta (mármint a hajlítható készülékeké) még most van ott ahol a Spica volt sok éve. Ha senki nem kezdi el csinálni, akkor nem lesz innováció. Ha valaki elkezd gyártani, akkor a laborok az új technológiára kezdenek fejleszteni.
Türelem.

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#41) kiskeni válasza T_chris (#40) üzenetére


kiskeni
(tag)

Manipulááááációóóó! :D Szépen lassan rávezetnek a technológia használatára és észre sem veszed... Pl. telefonoknál nekem a hócipőm tele van a teljes üveg házzal. Megértem, hogy vannak előnyei (NFC, vezeték nélküli töltés, többi vezeték nélküli kapcsolat jobb), de szarrá karcolódik ha nem figyelsz oda, nem dédelgeted mint egy aranyrögöt, a széttörésről nem is beszélve és akkor ráadásul csúszik a kézben, mint egy szappan... Nem is értem minek kellett egyáltalán a full üveg kialakításba terelgetni a piacot. Szépnek szép, de nem praktikus, törik, ráadásul csúszós a fogása. A Fold is valami ilyesmi irány ebben a formájában. Maga az alap ötlet egyébként tetszik.

Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

(#42) T_chris válasza kiskeni (#41) üzenetére


T_chris
(addikt)

Igaz. Ezt nem vitatom. A gyártók oda terelik a népet, amit az elemzők jövőnek néznek.
S7 nálam valami 36-37 hónapos, S9+ 15 hónapos, mindkettő üveg, és bírja az építőipart. :)

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#43) Fitzgerald válasza Depression (#8) üzenetére


Fitzgerald
(addikt)

A Siemens esetében ez már csak önigazolás volt szerintem. Létezett már akkor is telefon beépített kamerával, talán a Nokia 7650 volt az első ilyen. Ráadásul közel egy évvel az S55 előtt jelent meg, szóval akkoriban már elég jól lehetett látni, hogy merre tart ez az egész kamerás mobil dolog. Eléggé világított hogy ez a jövő, előbb-utóbb minden telefonban színes kijelző és kamera lesz. Itt viszont teljesen másról van szó. Ez valószínűleg akkor is rétegtermék lenne, ha "csak" annyiba kerülne, mint egy mai prémium kategóriás telefon.

(#44) troviko


troviko
(senior tag)

Ez PONTOSAN annyira használhatatlan lett, mint amennyire tartottam tőle, már az első hírek megjelenésekor.

Sony Fan, Samsung hater -> Samsung fan, Sony hater - Nem én változtam, a piac... - Most S7E, és rühellem...

(#45) troviko válasza whatwhatwhat (#2) üzenetére


troviko
(senior tag)

Ez nem Ferrari, ez egy legó Bugatti. Szép, jó, értékes, lehet nézegetni, csak használni nem lehet semmire.

Sony Fan, Samsung hater -> Samsung fan, Sony hater - Nem én változtam, a piac... - Most S7E, és rühellem...

(#46) DraXoN


DraXoN
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem kifejezetten sokat fejlődött a készülék az első verzió óta fél év alatt.
Persze még mindig erősen "alfa", de egy "fokkal jobb"..
De ennek a kategóriának szerintem még kell 3-4 év amíg életképes lehet.

Fentebb írtak "öngyógyító" műanyagról. Az ötlet nem rossz, jól működött az telefonok hátlapján is (igaz azok nem átlátszóak), csak azért nem használják mert a fém és még inkább az üveg felület a divat..

Mondjuk nehéz elképzelni, hogy tudnák megoldani igazán a kijelző "puhaságának" gondját.. mert hiába raksz erre fóliát, akkor is "átmegy" a nyomás és az eredeti felületbe is "belemélyed"... (elképzelni se tudom milyen anyag kéne erre, a jelenlegi alkalmatlan hacsak nincs öngyógyító képessége.. de azok meg többnyire UV fénnyel működnek, de akkor sincs más esély, nem látok rá módot.. csak idővel bemattulnak, elszíneződnek kicsit az átlátszó változatok)

The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20

(#47) joey04 válasza troviko (#44) üzenetére


joey04
(félisten)

Jaja. Meg ahogy olvasom páran már ékszernek állítják be, csak mert drága. Nem, ez a technológia miatt drága. Így viszont gáz a minőség.

(#48) Fitzgerald válasza joey04 (#47) üzenetére


Fitzgerald
(addikt)

Én ilyet konkrétan hallottam iPhone-ról évekkel ezelőtt egy ismerősöm szájából. Hogy ő azért vesz iPhone-t, mert az olyan mint egy óra, vagy ékszer. Azóta is szedem a Zoloftot.

(#49) joey04 válasza Fitzgerald (#48) üzenetére


joey04
(félisten)

Az is hülyeség.

(#50) simonzé


simonzé
(addikt)

Ez is ugyanolyan halva született baromság, mint a projektoros tv, a domború kijelzős telefon, a moduláris telefon, az oldalára lelógó kijelzős telefon, vagy a 3D tv. Más értelme nincs, mint a kütyümaniasok megkopasztasa.
Csak figyeljetek, hány ilyen lesz a piacon 2 év múlva!

I don't fit in. I fit out.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.