Hirdetés
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecy
tag
Én egy ilyet rendeltem a Blase Boys Club-tól
[link]
-
wolfman
veterán
Egy a lényeg!
-
törölt tag
Egy újabb hír , ami engem hidegen hagy .
-
mentoloshypo
senior tag
Hát nem semmi, ezt sose gondoltam volna...
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha optikailag meg tudják oldani, hogy ne legyen egézségkárosító, ne legyen fárasztó se a szemnek, se az agynak, akkor nagy jövő előtt ál, főleg ha a teljes perifériás látómezőt is le tudják majd fedni és a sisak se lesz túl nehéz. Az viszont biztos, hogy komoly hardver kell majd a meghajtásához, ha a mai szintű felbontásból nem akarnak engedni. A 3D is elérhetőbbé válik ezáltal, hiszen mindkét szemnek külön kijelzőn mehet a kép.
Persze várhatóan a második, harmadik generációtól lesz igazán jó, amire még sok évet kell várni.
-
RyanGiggs
őstag
A fő kérdés még az, hogy ez mennyibe fog kerülni?
Nagyon nem mindegy, hogy 100$ vagy 1000$ -
nullzero
tag
Na végre lassan eljutunk a Mátrix élményig. Előbb PC, aztán okosteló, majd Google Glass, és most ez.
Következőnek már talán jön a közvetlen agyi interfész. -
Th1sN04ll
senior tag
A sok frigid szingli hogy fogja élvezni!
-
Out
addikt
Szerintem is kell. A VR-ben legalább egy nő se mond nemet, amelyik mégis, az uninstall....
-
Revolit
senior tag
Hogy a fenébe ne kéne!!!
Aki hülye, haljon meg. Ha nem tud kontrollt tartani, így járt, pszichológia szak felkapott lesz.
Én viszont pihenés gyanánt egy hosszú nap után szívesen kapcsolódok ki egy kis virtuális valóságban, ahol azt csinálhatok, amit akarok (illetve amit enged a program
).
Meg főleg szimulátorokhoz lesz baromi jó, legyen az repülő, autós vagy egyéb szimulátor (kecske szimulátor?
)
-
Elképzelem,hogy pistike nyomja a parázos FPS-t fülhallgató a fején,aztán bejön anyuka rákiabál pistikére,hogy kész van-e a lecke,de mivel pistike nem hallja,oda megy anyuka és lekever egy fülest,pistike azt sem tudja ki támadta meg,azt összesz...rja magát
-
mad1
veterán
Latom magam elott hogy 10 ev mulva mar a nyanyaknak is ez lesz a fejukon a buszon-metron
-
atti_2010
nagyúr
míg végül egy közel tökéletes eredményt kapunk, ami már szinte megkülönböztethetetlen a valós világtól.
A kérdés hogy kell ez nekünk?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tim Sweeney az Epic alapítója szerint a VR megváltoztatja a világot.
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest