- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Jhonny06:] Ha bármikor haszontalannak érzed magad az életben, gondolj a fizetős Citromailre
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Ez kellet már
jó gémeket kapunk megint fillérekért
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
PeL
addikt
Tényleg fasza, de sajnos nem tudom megvenni még így sem
-
törölt tag
Hát akinek nincs meg egyik sem, lemaradt a Steam nyári vásáráról annak jó is lehet. Egyébként maga az ember infinite Season pass nélkül drága ennyiért.
-
sixpak
veterán
Na, ilyen sem volt még.... a hotmail (vagy outlook) be van szarva nálam és nem jöttek meg a kódok.
Esetleg megnézné valaki, hogy globális problémáról van-e szó vagy nálam nem kerek valami?
Köszönöm.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
parampa
aktív tag
Tényleg jó játékok ennyiért.
-
tDr1v3r
veterán
Eddig a legjobb bundle szvsz. Mondjuk a két fő Bioshock megvolt eddig is, de így legalább a 2 is meglett.
最低だ、俺って。// PSN: nokedli-chan - Xbox Live: tDr1v3rHUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon jó pakk, vegyétek vigyétek.
Live-Die-Respawn
-
sNake^
tag
Egyik ismerősömnek sincs már pénze paypalon
) pedig olyan jól meg szoktuk oldani
kiváló bundle végre.... 10 dollárt szoktam mindig adományozni. Fejlesztő 1 humble 4 adomány 5
[ Szerkesztve ]
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
arni1
aktív tag
Mafia 2-hoz jarnak a dlc-k? Vagy tul moho lennek?
-
Garada
őstag
Ismét hozza az oldal az általam elvárt színvonalat.
-
Lol, közben gamersgate-n is nyomulnak ugyanezekkel a játékokkal, de persze külön-külön, sokkal rosszabb árakon, mint a humble bundle pakkban.
-
loki79
csendes tag
Kulcs formájában küldik a játékokat ? Van pár mire nincs szükségem és gondoltam azt elajándékozom.
-
a humble bundlen fizetsz legalább 1 dolcsit, akkor a felületén keresztül a steam fiókodra aktiválhatod* egyenként a játékokat. Lehet választani, hogy adott játékot hozzád aktiválja vagy ajándék lesz.
Például nekem már megvolt a mostani pakkból a Spec Ops: the line. Ezért azt egy ismerősnek odaadtam.
Ajándékozáskor egy linket küldünk neki, amibe az adatait beírva be tudja aktiválni a stream accjára.*: már olyan játéknál, ami steames. Szoktak lenni direktben letölthetők is, de volt már origines is, meg androidos is. Mindig leírják részletesen.
-
No, hozzá csapták még ezt is:
The X-COM: Complete Pack contains all five original X-COM games in one convenient package. Get the original X-COM: UFO Defense (also known as UFO: Enemy Unknown) and the sequel Terror from the Deep alongside their successors, Apocalypse, Interceptor and Enforcer.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új Humble Bundle érhető el, benne Bioshockkal és más 2k játékkal.
- Opel topik
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Ukrajnai háború
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Alza.hu
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest