Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #30 üzenetére
Ez a legkomolyabb versenyző csoport, aki nem próbálta de szar
-
válasz
kpbendeguz #132 üzenetére
Pont nyomtam mostanában a T-LCM challanget RaceRoomban, monitoron kezdtem pár napig. Átáltam VR-re azonnal gyorsabb voltam mitn moncsin, igaz nem triplescreen volt...
Nálam már semmire nem való a monitor, vagyik M&B 2-őt tolok rajta -
Mi az a szabadságfok? Nincs külső szenzor, sajnos a WMR vezérlők vannak hozzá .
PPI lényegtelen, ég és föld a jelenlegi többi cucchoz képest, de a vezérlők miatt inkább simhez ajánlott oda viszon nagyon.pixelezoknek emg a hitetleneknek
kamerával bele videozva reverb [link]
-
Én nem várom pl, nekem szenzációs most is. Én álltalában ott látom a fikázást aki sajnos nem tudja megtenni, aki nálam volt és próbálta mind el volt ajulva
Pl a üzlet társan 12 fia na annak nem lehet lehuzni a fejéről, qustre gyüjt..
B&S game kicsit más amikor te fogod a kezeddel a pajzsot meg a fejszét pl. és úgy harcolsz, ezútán szerinted milyen klattyogtatni az egérrel?
Durva esetet vázolok de pl. az is más interakcióban hogyha bele lösz egy nyilvesszőt a páciens szemébe aztán oda ugorva kihuzod és azzal a mozdulattal bele vágod egy másik fejébe( tom beteg vagyok) na de ezt itt megcsinálod és nem a+b és lefele nyíl kétszer...
-
válasz
kpbendeguz #249 üzenetére
Nem vagyok szakértő csak VR használó, de ez nem hiszem hogy működik mivel a késleltetés nagyon fontos a VR-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nálunk járt HTC Vive Cosmos Elite egy villámteszt erejéig.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 disc edition játékkonzol +modern warfare 2
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Daikin MC70LVM légtisztító
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest