- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
-
FLATRONW
őstag
Amíg ilyen jól megy a Steamnek, addig nem nagyon fog megjelenni új HL rész.
(Lassan már tényleg odajutunk, hogy el is felejtjük Gordon Freemant, majd esetleg 20 év múlva, ha megjelenik a HL3, akkor apánk vagy nagyapánk fogja elmagyarázni, hogyan működik a Gravitációs Puska).
Csak szerintem nincs értelme ennek a mondatnak.
Apám és nagyapám most sem tudja, hogy működik a Gravitációs Puska. 20 év múlva sem fogják tudni.
Esetleg mi fogjuk 20 év múlva apaként, nagyapaként elmagyarázni utódainknak, hogy működik a Gravitációs Puska, ha egyáltalán emlékezni fogunk rá.[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Amúgymeg kiadhatnák legalább a
Half-Life 1 - Episode 1-et...
...amiben a 7 Órás Háború van... -
D.Va
senior tag
Az tuti kamukép.. Ekkora bakit nem követne el... Pont a Valve... A kód lopás óta nem erről híresek...
Kb 2 másodperc odaszerkeszteni a háttérbe azt a 3-as számot...Bár azt nem értem mért kést markol pajszer helyett...
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
valvot meg is értem , mi a fenét mutattak volna ott?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Psychopeti
senior tag
A francba már tényleg a Valve-val Hát már sosem készítik el az EP3-HL3-at
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
fatallerror
addikt
én tényleg csak a next-gent találom magyarázatnak ahogy carmacknál is a doom esetében(ezt már ő is megerősítette).
csak itt annyiban más h félbevan hagyva a sztori ezért hl3-at kiadni fura lenne, mert azokra is gondolni kell akik nem ismerik a sztorit.
na de megoldják ők nem járunk itt úgy mint a duke nukemmel, itt 13 év után 1 jó játékot fogunk kapni vagyis már csak 7 év xD najó nekik nem kell ennyi idő : Pdon't tell me what i can't do!
-
wolfman
veterán
válasz fatallerror #31 üzenetére
Ezzel már én is így vagyok. Annyira nem kedvencem a HL, de szeretem, mert tényleg jó lett mindegyik része. Ok, hogy nem csinálnak játékokat futószalagon, nagyon is helyes, de hogy azt se fejezik be, ami kasszasiker lenne, hihetetlen ostobaság!
Valahol van egy hatalmas Valve irodaház, tele lusta, pöffeszkedő, unatkozó munkásokkal, akik egymásra pöckölik a fikájukat, mert a pénz meg jön közben.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hiszem. A Valve egy dologban igenis jó, méghozzá hogy olyan motort csinált ami gyengébb gépeken is elfut. (Source ugyebár) Nem valószínű hogy meglépik azt, hogy kiadnak egy új motort a HL3-hoz, ami olyan durva hogy csak nextgenen meg bivaly PC-ken megy el.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Valve vélhetően inkább multiplayer játékokra gyúrmázik. DOTA2; CS:GO.
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #26 üzenetére
Valve-nak nem megy jól a szekér? Nem mostanában lesz az. Hja értem ezért nincs HL3.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Ő előkerül az még nem kell ettől félni.
Csak idő kérdése..amint nem megy majd olyan jól a szekér egyből jön a HLEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.LnB
titán
Ez a valve rohadtúl elkényelmesedett.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Malachi
addikt
ne parázz, játszd végig az első résztől az ep.2-ig. én minden évben egyszer végigtolom, mára már szertartás szerűen.
(#19) orichalcos - miért ne lenne? millió százalék, hogy lesz, különben nem csepegtetnének folyton, szerintem legalábbis. majd lesz, valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
El kell fogadni sajnos, hogy nem lesz Half Life 3. Ha akarták rég kiadták volna. Mit kell ezen ennyit csinálni? (okok tudom van egy DNF, meg Prey is ami tovább készült, de azok olyanok is lettek)
szerk:
Képhez: Ránézek az ürgére és agyf****t kapok.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
keIdor
titán
-
Chp
őstag
Ha a Valve-ről jön valami hír, az csak rossz lehet. Brutális nagy csalódás, hogy nem akarják elkészíteni a Half-Life 3-mat.
(#16) Malachi Ez régebbi fotó, vagy Newell megborotválkozott?
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Nyomják azt a szaros steamboxot ahelyett hogy legendás játékot fjlesztenének... HL fanok meg le vannak szarva...
-
fatallerror
addikt
manapság már minden nagy franchise saját eseményen (bf, cod stb) mutatja be az újdonságát szóval ez engem nem lep meg de azért így is lesz mit olvasni az e3ról
don't tell me what i can't do!
-
moli.hu
őstag
Lassan érdektelenségbe fullad az eddig meglehetősen nagy érdeklődés övezte Electronic Entertainment Expo (E3).
?! nem lesz kint a ps4 es az xbox720? mert szerintem ott lesz, az pedig nem annyira erdektelen.
epp azert mondja le mindenki mas, mert ellopjak majd a showt.
-
james001
veterán
Én attól félek hogy a sztorit is elcseszik,lehet csak ledarálják az egészet és kb. 3-4 óra alatt végig lehet vinni a játékot... Bármi is lesz,remélem nem fogunk nagyot csalódni.
Egyébként én mindig azt mondom,hogy azért nincs még HL3 mert a Valve nem tud 3-ig számolni Az is lehet a jövőben már HL4 lesz inkább,vagy HL2.5[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
biztos hogy lesz, csak a valve megteheti azt hogy akkor dolgozzanak egy játékon ha kedvük van hozzá
az új source motort már sztem csinálják és majd arra jön az új l4d portal meg hl
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
-
james001
veterán
Nem,május 21-én fogják egy külön show keretén belül bemutatni,úgy mint a Sony is tette a PS4-el. Úgyhogy lehet még a Microsoft se lesz kinn
Egyébként meg se lepődök már a Valve-on,én már tényleg kezdek lemondani az új Half Life-ról
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Vagy majd megint megjátsszák azt, amit pár éve is csináltak. "Nem jelentünk be semmi újat!" és jött is a Portal 2 bejelentése. Szerintem simán lehet szervezkedni a háttérben, hogy az adott hír nagyobbat szóljon. Ha viszont ténylegesen nem lesznek ott, akkor tényleg szánalom!
-
Def26
félisten
Nem az e3 -on akarja a microsoft is bemutatni az xbox -ot?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
keIdor
titán
Valve nem is csinál gondolom már játékot, elvannak azzal a pénzzel, amit a Steam hoz. Szánalom.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Apple Watch Series 7 GPS 45mm Starlight
- Lenovo ThinkCentre M715q MINI PC - AMD PRO A10-9700E R7, 8 GB DDR4
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest