Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Áá a nagy E3-as hírözönben majdnem átsiklottam e felett
Az egyetlen játék amit tényleg vártam. És meghagyják Clemit, bár várható volt
Egy fantasztikusan szerethető karakter, kár hogy nem egy mainstream műfaj, hogy többen is megismerjék: ) Pre order, nem kérdés.
-
bepken
veterán
na ez nagyon szuper hír, már jó ideje várom a folytatást. pláne azután, hogy a második évad talán még jobban sikerült, mint az első
ööhm ja és véletlenül sem akarok elégedetlennek tűnni, de egy The Wolf Among Us folytatást is bejelenthetnének már végre. Bigby azóta a kedvenc képregény karakterem
na meg a Batman játékról sincs semmi hír?
-
E1even
senior tag
Na végre...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Na igen.. Ha legalább csak egy-két hetet kellett volna várni. A Game of Thrones TT játékban az utolsó rész kijövetele azt hiszem valami hat hónapig (!) tartott. Én már nem is emlékeztem a történetre sem, hogy eddig mi volt. Ja és a poén: az is egy durva cliffhangerrel zárult, hogy évek múlva folytatódhasson a sztori a második évadban...
-
Sirandrish
legenda
Én egyik részt sem vettem meg (beleértve a Michonne-t is) addig amíg a komplett kint nem volt.
Sorozatot sem nézek ami nincs befejezve, mert utálom hogy mindig úgy van vége egy résznek ahogy.
Nah és ott általában csak 1-1 hetet kell várni..itt meg hónapokat..az nem nekem van kitalálva -
KubanitoS
veterán
Ezzel is csak annyi a gond, hogy a legjobb esetben is csak jövő ilyenkor lesz kint az összes rész. A második évadot még ennél is jobban elhúzták, több hónapot is várhattunk egy-egy rész megjelenéséig. Addigra a játék persze többször is volt akciózva..
Összességében szerintem marha felesleges lesz megjelenéskor megvenni, mondom ezt úgy, hogy nekem is nagyon tetszett a Telltale-féle WD-széria, de annak szerintem semmi értelme nincs, hogy kifizessük a teljes árat a sorozatért, amiért kapunk havonta-kéthavonta egy-egy cliffhangerrel záródó epizódot, aztán mehet az idegtépő várakozás.
-
Sirandrish
legenda
Nah..nem gondoltam hogy a Zeldan kívül lesz valami amit még nagyon várok majd az E3 után
-
sTERNI
senior tag
Várós... bár az első jobban tetszett, mint a második, de azért reménykedek.
A Michonne szériáról tud valaki valamit mondani? Milyen lett? -
james001
veterán
Clem is back bitches!
Alig várom
Új hozzászólás Aktív témák
gp Most hogy lefutott a Michonne mini-széria, a fejlesztők minden erővel a 3. szezonra fókuszálnak.
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest