- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Ed3r_X_:] 10 év
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hajrá Nintendo
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
Sony-ról lemaradok megint meló miatt,de másnap úgyis megnézem felvételről.
Bethesda-ra mondjuk kíváncsi vagyok minek csinálnak saját show-t. Doom 2 és Fallout 5 bejelentés?"The stars have died and the heavens go up in flames"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SunMount3r
nagyúr
Csak ne olyan legyen stream minősége mint a tavalyi, a belinkelt helyekről iszonyat szaggatott szinte az összes adás. Aztán YT és az IGN lett a megoldás.A Twitch-t, mint forrást, ha olyan lesz az idén, mint tavaly, akkor szerintem inkább hanyagolni kéne.
Amúgy már a tavalyi show sem volt valami hű de nagy durranás, az előtt legutóbb a 2011-est láttam, amit a GTTV nyomott, ott legalább volt miről beszélni...
-
Sirandrish
legenda
-
v!ct0y
veterán
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Twitchet nem is értem mi akar lenni. Állandóan szar....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Azzal nem tudunk mit csinálni ha csak Twitch lesz egy előadáshoz. Ha lesz alternatív adás akkor linkelem majd azt is.
Live-Die-Respawn
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Valahol el kellett durrannia a nap poénjának... egy zeldabuzit vigasztalni azzal, hogy "csak" Zelda lesz... LOL
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
falijja
őstag
Na gyere elder crolls 6..
-
erahurka
nagyúr
Engem egyedül a Sony és a Microsoft előadása érdekel, nagyon kíváncsi vagyok az új konzolokra, hogy mit fognak tudni, és mi lesz a jelenlegi szériákkal.
Illetve Ubisofttól egy combosabb Wildlands bemutatót szívesen megnéznék.
Küldj el a francba nyugodtan, úgyis én leszek kitiltva ha esetleg vissza merek szólni.
-
callmeakos
veterán
Na jó kedves Naughty Dog, tavaly még elnéztem, mert kellett tolni az Unchartedet (amit nagyon is díjazok), de az idén nincs olyan isten hogy legyen kifogás arra, hogy ne jöjjön a LoU2.
All→M8
-
Elder scrolls 6, Darksiders 3 jöhet...
Meg az amd-re leszek kíváncsi.tailor74
-
erahurka
nagyúr
válasz
callmeakos #17 üzenetére
Én egy új címnek jobban örülnék tőlük. A The Last of Us úgy jó ahogy van, nem kell neki folytatás.
(#16) sutyesz96: Két nappal a start előtt már úgyis minden kinn lesz a neten
[ Szerkesztve ]
Küldj el a francba nyugodtan, úgyis én leszek kitiltva ha esetleg vissza merek szólni.
-
SunMount3r
nagyúr
Egyébként már nem emlékszem, hogy volt tavaly, de PC Gaming Show keretein belül -elvileg- várható pl. a Valve?
Portal 3-at várnék természetesen, bár ha készülőben lenne, gondolom arról már rég tudnánk valamit, de reménykedni azért még lehet... (A H-betűst meg sem említem az tényleg totál reménytelen...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kivettem szabit, szóval jöhet a Sony is az éjjeli baglyoknak
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Azt gondoltam,de csak abból az egy játékból nem lehet konferenciát csinálni. De gondolom lesz még Fallout 4 GOTY kiadás bejelentés,vagy legalábbis remélem hogy lesz,vagy lehet még több dlc-ről rántják le a leplet. Doom multis/snapmap dlc is biztos lesz,meg hát valami új Elder Scrolls cucc is
"The stars have died and the heavens go up in flames"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
gp A show műsorokat a Bethesda nyitja, mi pedig a tervek szerint szinte az összes előadásnál élőben jelentkezünk majd streammel és live chattel.
- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- FIFA 22
- [Re:] Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: 2100Labs
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest