Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Nem tudom, de elkapott a feeling...
sok idö után várós!Igazi Halálos Iram Feeling. Tuning, éjszaka illegális versenyzés.
U1-ben imadtam a Driftet.
Ugye ott is volt a Drift challange. Imádtam. Bár ez a action camera picit sok, de ennek elenére lehet ujra veszek NFS-t? -
-
Nekem végre ez tetszik sok év után, én várom, az irányítás is jónak tűnik, még ha nem is tökéletesnek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
LeventeV
senior tag
válasz - = Zk = - #52 üzenetére
Hát még én... Lassan már 10 éve várok erre a játékra. Rendkívül optimista vagyok, remélem nem kell majd csalódjak.
-
CJ4567
nagyúr
Tuningolás is lesz a játékban
A videós(BlackPanthaa) elmondta hogy Instagramra töltötték fel a képet, ott van fent. (én meg a videót screenshotoltam le )Remélem lehet lefelé lapozni (mint ahogy a videós mondja hogy szerinte is lehet lapozni), de legalább valami már van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
- = Zk = -
félisten
qrva kiv leszek rá....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LeventeV
senior tag
válasz ígyvanferi #50 üzenetére
Szerintem csak a játékos nyomja direkt driftelve. Nekem nagyon olyan érzésem van, mintha minden kanyarban lenyomná a kéziféket. És látszik miután már menekül a rendőröktől, hogy bevesz egy kisebb kanyart lassú sebességgel, és ott már rendesen mozog az autó.
A készítők is váltig állítják, hogy nem erőltetik a driftet és, hogy az irányítás testreszabható lesz. -
LeventeV
senior tag
Nakai és Walker most már szinte biztos benne lesz.
Nézzétek a két Porsche rendszámát.
http://www.needforspeed.com/news/customization[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Azta! Ti mikre figyeltek!
De valóban, nekem fel sem tűnt.
Mad Mike Whiddett autói is feltűnhetnének, mindegyik tetszik. Bár ő nem akkora név mint az általad említett. Nekem elég ha csak a kocsijai benne lesznek.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
LeventeV
senior tag
válasz John_Deere #45 üzenetére
Középen Nakai San van, tőle balra Ken Block (fejforma, orr és áll alapján ő az, de valószínű megborotválkozott, mert Gittinnek nagyobb a feje és kisebb az orra ), tőle jobbra pedig valószinüleg Magnus Walker.
A másik kettőre kiváncsi vagyok, hogy kik lesznek.[ Szerkesztve ]
-
John_Deere
tag
Az az 5 figura szerintem a tuning - sportvilág nagyjai lennének licenszelve.
Nakai San, Vaugh Gittin Jr.?
Kettejükre tippelnék a sok közül, azért ez járatos autóbuzinak nagy szám lehet, ha jól használják fel, építik be. -
CJ4567
nagyúr
Nagyon remélem az ígéreteik valóra is válnak, nem lenne jó ha aztán nem lenne az mint aminek ígérik, mutatják.
Meg remélem igazat mondanak Twitteren[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Kamera kikapcsolás volt a fórumban, twitteren, videósok elmondták, a direkt driftelést meg a videóból látom, ennyit felesleges lenne driftelni, csak jól néz ki (de nem vagyok biztos a driftelésben, remélem nem lesz ilyen és nem hazudnak a drift fizikáról)
Kamera(twitterről másoltam)
gripenemy @xgripenemy
@NeedforSpeed Please please please that effect when the car turns left or right is funny please remove it or at least make it an optionNeed for Speed @NeedforSpeed 1 hr1 hour ago
@xgripenemy Don't worry - that was just one possible camera angle. There are others to choose from which don't swayalatta több ilyen van, tehát ez biztos meg van erősítve
Pontosabb kameraállások:
Henrik Schnell @haenzee 5 h5 órával ezelőtt
@NeedforSpeed @fazekasbence27 can you tell us anything about what camera angels there are?Need for Speed @NeedforSpeed
@haenzee @fazekasbence27 Hey Henrik! The cameras include bumper, bonnet, chase, far chase and an action cam.És még elvileg lesz pár(a lot of camera angles to choose from, de lehet nekik ez a sok)
Nem lesz muszáj bodykiteket felrakni, lesz part to part customizálás:
RODRIGUES, Cássio @cjmontag 16 h16 órával ezelőtt
@NeedforSpeed you guys feeds the hype to come to E3 and shows a customization with locked parts. Totally unfairNeed for Speed @NeedforSpeed 15 ó15 órával ezelőtt
@cjmontag The parts were locked as a full body kit was applied. Don't worry - you can customize them!Drift:
Greg @GregG_MK 16 h16 órával ezelőtt
@NeedforSpeed -a recap it would seem...not impressed so far.Need for Speed @NeedforSpeed 16 ó16 órával ezelőtt
@GregG_MK The game mode there was a drift attack. You can set your ride up to handle how you like, & there are other angles which are fixedA drift fizikát nem találom, valahol láttam hogy a Run és a Forza driftelés között lesz, szerintem a Runhoz sokkal közelebb fog állni mint a Forzáéhoz
Megvan:
BlackPanthaa 17 órája (szerkesztve)
The handling is like that of a classic NFS. The hand brake is a way to initiate a drift, cars must be set up to drift. Turning is possible as you see in the gameplay. It's not Forza drifting, it's in the middle of NFS The Run and Forza drifting. Under your control, but it's no sim.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
rbertkrl
aktív tag
Ku*va nagy játék lesz asszem!
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
RaZroX
addikt
Vajon a megjelenés előtt mennyi infót kapunk még a játékról ?
Nyilván egy gépigény kijön, de vajon újabb trailer vagy egy gameplay ?Én szinte biztos előrendelő leszek rá de ennél több infó kell ahhoz, hogy ki is fizessem
This is the way
-
ígyvanferi
addikt
válasz petymeg2033 #36 üzenetére
Na, így már egész jól hangzik, hehe.
Én egyébként, bár most nem úgy tűnt, de nagyon drukkolok, hogy egy, a régi időket (illetve nem az igazán régieket) idéző NFS-t hozzanak össze. Optikai és teljesítmény tuning, jó kis árkád versenyzés (na nem a criterion-féle borzasztó irányítással), más nem is kell.
-
petymeg2033
tag
válasz ígyvanferi #31 üzenetére
Jóhiszemű sejtés, hogy figyeltek annyira a fizikára, hogy esemény után is a kocsin maradt a superslick gumi, és csak azért csúszik
-
xavix13
őstag
Legyen benne Supra, neon, ne vigyék túlzásba a driftet és talán hosszú idő után újra fogok egy nfs-el játszani.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
- = Zk = -
félisten
igen, azt láttam....
de a nem driftesekre értem... sprint, free stb" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Zedz
addikt
El kell adni a játékot, ehhez pedig látvány kell.
-
CJ4567
nagyúr
A kamerát ki lehet kapcsolni, és direkt driftel folyamatosan, nem lesz muszáj ennyit driftelni.
No Sana No Life
-
ígyvanferi
addikt
válasz petymeg2033 #18 üzenetére
Ez nagyszerű, csak tudod 2:50-nél véget ér az event, utána már csak a zsaruk elől menekül és ott is ugyanúgy csúszik a legkisebb kanyarban is 30-cal. De ha csak a játékos nyomja idiótán, és lehet értelmesen is kanyarodni (bár nem úgy tűnik), akkor nem szóltam.
-
.LnB
titán
Én is így vagyok vele. Jó pár éve már, hogy ha meghallottam az NFS nevet, émelyegni kezdtem. De most bedőlök nekik. Bedőlök az EA marketing
bullshitgépezetének, elhiszem nekik, hogy reboot, tényleg nulláról, tényleg más lesz! Pedig nem kelleneMondjuk nem fogok az első napon ráugrani az biztos!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Zedz
addikt
Ha jó képeket Googleztam ki, akkor az sem egy kutya kit. A látványra már most látszik, hogy nem lesz panasz, ha az Action Cam is opcionális, meg jó játékmódok lesznek benne, akkor még valami jó is kisülhet belőle.
Én legfőképp régi autókat akarok, igényes tuninggal. Ha jól láttam 240SX lesz benne, de ne adj isten ha beleraknának még egy AE86-ot, Silvia S15-öt, akkor oda-vissza lennék az örömtől.
-
.LnB
titán
A speedhunters-es összefonódás hozománya az ilyen szett szerintem. Biztos lesz pár még benne. És a videóból úgy tűnik, hogy egyenként is lehet majd cserélgetni az elemeket, csak itt még lakat ikon volt ott. Gondolom nagyon a játék eleji gameplay, és később lehet unlockolni.
Remélem a Nissan GT-R-hez lesz LB WORKS féle wide body kit. Mert akkor nekem több kocsi nem is kell a játékba!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Engem érdekel. Elkapott a hangulat (a régi emlékek). És az a Rocket Bunny bodykit
Kikapcsolódásnak jó lesz Assetto Corsa és Project Cars mellé akár.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gombair
csendes tag
Remélem nem akarják sem a driftelést, sem a rendőröket túlerőltetni, mert akkor nálam sajnos bukta lesz a játék.
-
CJ4567
nagyúr
válasz - = Zk = - #13 üzenetére
Drift attack event volt, direkt drifteltek.
Végre testreszabás, rendőrok, éjszaka, Underground feeling megvan
A telefon meg 5G-t mutat a customizálásnál, elég jövőbeli cucc lehet
A játék Win7 alatt futott, nem konzolon.No Sana No Life
-
kelekyle
őstag
Ez a játék kevésbé árkád beütéssel és belső nézettel... sose unnám meg.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
imibogyo
veterán
Persze gondoltam. Érdekes is lenne egy autós játék, ahol csak egy kamera van. A motorháztetőről pedig érdekes lenne mindig így oldalra kivágódni minden egyes drift-nél. Ettől függetlenül én tuti nem ezzel promóztam volna, maximum csak megmutattam volna, hogy ilyen is van.
petymeg2033: ez oké (azért emeltem ki én is, hogy ebben a játékmódban), ettől függetlenül kíváncsi leszek. Mondjuk nekem ettől függetlenül is nonszensz egy kicsit, még ha arcade játékról beszélünk is, hogy más-más játékmódban más-más fizika alapján működik ugyanaz az autó. A valóságban sem kell egy 300+ lóerős autónak "egyféle fizika", hogy gyorsan és pontosan tudjon haladni, meg egy "másik fizika", hogy tudjon driftelni.... Na mindegy. Ez a játék nem a realitásról szól tudom és a régebbi részekből is vannak nagy kedvencek. Meglátjuk mit sikerül alkotniuk.
-
petymeg2033
tag
Sokaknak, akiknek nem tetszik a második videóban a driftelés: Az direkt egy Drift Attack nevű versenytípus (mondják is a videóban), aminek pont a driftelés a lényege. Ennek megfelelően nem reprezentálja az egész játékot, csak ezt az egy módot.
-
LeventeV
senior tag
HIVATALOS: ez a kameraállás az Action Cam. Ki lehet kapcsolni ha nem tetszik.
The handling is like that of a classic NFS. The hand brake is a way to initiate a drift, cars must be set up to drift. Turning is possible as you see in the gameplay. It's not Forza drifting, it's in the middle of NFS The Run and Forza drifting. Under your control, but it's no sim. As for the camera, that's new to me. I personally don't mind it but as I said, it will probably be an option.
(UPDATE, that is the 'ACTION' camera. There are more of them without the crazy swaying etc.)
-
imibogyo
veterán
Jézusom az a kameramozgás. Majd behánytam. Eddig még vártam nagyon, de ezek után már csak hatalmas fenntartásokkal. Sokszor azt sem látni hova fog "érkezni" az autó a manőver után (legalábbis nekem nem volt mindig egyértelmű), bár a videó minőségi is elég gagyi. A grafika tényleg nagyon jó. De mind az autók mozgása (legalábbis ebben a játékmódban), mint a kameramozgás számomra kivárásra figyelmeztet. Majd meglátjuk a végleges gameplay videók után.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Mondjon ki mit akar, nekem nagyon bejött amit eddig láttam. Már rég vártam így autós játékot.
Kicsit utánanéztem a neten és állítólag a driftelős vezetés a kameramozgás szemléltetésére szolgált, és mindkettő opcionális. Az irányításra az mondta az egyik résztvevő, hogy a régi, Criterion előtti játékokat idézi, és ha igazán gyorsan akarsz menni, akkor a driftelgetést hagyod a fenébe.Lesz benne tuning (mint az Ug2-ben) ahol beállíthatsz minden jót (váltóáttét, felfüggesztés, fékek, stb.).
A customisation pedig ha olyan szintű lesz mint a 2005-ös Most Wanted-ben, az több mint elég, és az eddig látottak alapján legalább olyan lesz, ha nem jobb. Nekem az Ug2 volt az etalon az NFS-ek között, de az agyonerőltetett tuning a 10 csillag érdekében nagyon nem jött be ott sem.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
remélem nem lesz benne állandó driftelés... kanyarodni szeretnék, nem farolgatni....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tixem
addikt
Én a részletes testreszabást vártam, helyette szar presetek-et nyomtak... Elég kiábrándító volt ez a része.
Remélem ez a driftelős szarság csak egyféle versenytípus és nem ebből fog állni a játék. Ha annyira az underground, mw és a carbon ihlette akkor legyen körverseny, sprint, időkapu stb. Drift-tel se lenne baj, ha zárt pályán menne, mint az undergound-ban. A forgalomban történő csúszkálás már ott is felőrölte az idegeimet, itt sem lesz ez másképp.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Gebriel
veterán
Imadni fogom. Jol elfogok vele szorakozni.
-
Benito94
tag
Nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy ezaz irányítás katasztrófális ezzel a kamerával.. miért kell minden kanyart driftelve bevenni?? Pedig olyan jó lett volna egy Underground stílusú NFS ami megmarad az emberekben mint az U2.
-
Peat;)
veterán
Már az előzetes alatt meguntam a játékot most nem azért, de ezt már láttuk, többször is, max nem ilyen tupírozott grafikával. Nekem a shift féle irány jobban tetszett, de ha visszatérnének a hot pursuit játékmenethez meglepődnének mennyi vásárlójuk kerekedne..
-
Reno7
senior tag
Engem valahogy nem kapott el az Underground utánérzés, az meg elég zavaró hogy még sávot váltani is driftelve kell...
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Gyuracell
csendes tag
Jajj, a kamera ... Picit túlzásnak tartom ezt a közösségi oldalas, megosztós dolgot, de persze 2015 van, elég kézen fekvő volt így illusztrálni egy adott játékos hírességét játékon belül (Erre építve lehetne már kép posztolás hasonlóan megoldva mint UG2-ben a magazin fotózás volt, szerintem jópofa lenne). Összességében eddig minden szempontból hozta az elvárásaim, grafika, tuning, zene (The Chemical Brothers ), atmoszféra ígéretes, a többit még meglátjuk. 6 év után végre felkeltette az érdeklődésemet egy NFS, várjuk szeretettel a további részleteket.
-
CoDWaW07
őstag
Kíváncsi leszek nagyon, a graf nagyon szép, viszont ehhez remek játékmenet is társul remélem.
A kameramozgás tényleg tré, remélem lehet opcionálisan választani "rendeset"●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
fasterware
aktív tag
Remélem a kameramozgással nem azt akarják palástolni, hogy az autók mozgása olyan lesz, mint a felújított hot pursuit - ban, mert, akkor ez kimarad nálam. A Hot Pursuitnak adtam egy esélyt, mert tetszett volna, de pár óra játék után meguntam, és uninstall lett belőle.
-
Psychopeti
senior tag
Nem ájultam el tőle. A kamera mozgás tényleg elég tré...
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
lofagi
addikt
A grafika ámulatba ejtő! Legalábbis számomra mindenképp. Nem tudom,hogy ez a kanyarodásnál való kamera mozgás mennyire lesz zavar, kétlem, hogy ezt sokan fogják szeretni, de hátha kikapcsolható lesz.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- XPEnology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy óra, két rendszer
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest