Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nálam a PS4 címek vitték a pálmát: Final Fantasy VII Remake, Uncharted 4, Horizon...
Az új TR nagyon ott volt, akárcsak az új NFS, bár itt pesszimista vagyok de majd egy teszt után eldöntöm mennyire sikerült feléleszteni. Az SW Battle Front látványilag rendben volt megint, félek azt is a grafika adja majd el akár a BF4-et...Az ME elég gyér volt, az XO címek pedig nálam gyengék (kivéve TR).
Jah és Doom forever! -
Assimilator
őstag
Egyertelmuen az XONE visszafele kompatibilitasa volt szamomra a legjobb.
-
daninet
veterán
Uncharted 4 és az új SW játék nálam a nyerő
-
Jó lenne egyszer élöben megnézni egy ilyet,az lenne az igazi.
-
keIdor
titán
Én minden évben frissítem a listám, amin a várt játékok szerepelnek, idén sem maradt el.
Ebből kiderül, hogy én mit várok meg mi érdekel.
Forza Motorsport 6 - 2015.09.15
Uncharted Trilogy HD Edition - 2015.09.30
Need for Speed - 2015.11.03 (ez csak kipróbálás szintjén érdekel)
Fallout 4 - 2015.11.10
Rise of the Tomb Raider - 2015.11.10
Star Wars Battlefront 3 - 2015.11.17
Mirror's Edge: Catalyst - 2016.02.23
Tom Clancy's: The Division - 2016.03.08 (ez csak kipróbálás szintjén érdekel, mert nem szeretem az MMO-kat, de aztán ki tudja, hátha bejön majd, de kétlem)
Uncharted 4: 2016. tavasz
Doom 4 - 2016. tavasz
Mass Effect Andromeda - 2016. ősz
Gears 4 - 2016. ősz -
huskydog17
addikt
Ezek voltak a legjobbak:
DOOM 4
Shadow Warrior 2A show legkellemesebb meglepetése:
Unravel -> eszméletlen gyönyörű játék és PC-re is jönTetszett még a Deus Ex: Mankind Divided és a Hitman
Kisebb csalódás:
Vártam valamit a Croteam-től is, de sajnos ők nem jöttek el.A legrosszabb előadás: Nintendo
-
cattus
addikt
Mirror's Edge: Catalyst és Mad Max. Az előbbit már a bejelentése óta várom, az utóbbi meg a film miatt érdekes.
-
törölt tag
Azért kiváncsi lennék eddig hány ghost recon játékkal játszottál. Az a sorozat, amivel eddig nem nagyon lőttek mellé (most eltekintek attól a pay to win netes valamitől). Az, hogy a wd vagy az éppen aktuális ac mekkora egy retek, még nem vonja maga után, hogy ez is az lesz. A kezdeti optimalizálásból eredő bajokat nem írom le, mert az az ubisoft védjegye lesz lassan.
Szerintem inkább a division, ami túl van sztárolva. Ahhoz, hogy létrehozzák azt a világot és élővé/játszhatóvá tegyék hosszabb időre nem kevés tartalom kell. Gondolom majd kiadnak hozzá pár dlc-t és annyi. Az ubi hamarabb ad ki egy új részt valamihez, mint foglalkozzon vele évekig. -
nofi
addikt
Forradalmat nem éreztem, de a játékpiac fellendülése szerintem jobban tapintható volt, mint az elmúlt években. Valóban kezdenek beérni a nextgen címek, bár a Microsoft miatt (is) kezdem azt érezni, hogy nem probléma ha várok még a mostani konzolgeneráció beszerzésével.
Fallout 4 már az E3 előtti premierjén meggyőzött. Hiába a "csak" tupírozott motor, a számomra idegesítő karaktermozgások, amíg "War... War never changes" van addig én a monitor előtt fogok ülni újra meg újra.
Kellemes meglepetésként ért a Dishonored folytatása, jó látni, hogy a kissé elkényelmesedett sorozatok mellett ilyen gyöngyszemek is kapnak folytatási lehetőséget. Ezt persze majd a Dishonored 9-nél visszaszívom
Amennyire csalódtam az előzetesek után az Uncharted 4 előzményeihez hasonló, láthatóan továbbra is agyonscriptelt és a játékosra erőltetett lövöldözős részeket látván, annyira megfogott a Rise of the Tomb Raider. Bevallom az előző részt kihagytam, ezért talán még többet képzelek a játékba, mint amit nyújthat, de egyelőre nyitott vagyok.
Deus Ex: Mankind Divided is jó irányba halad, álmomban a lopakodókat is jobban jutalmazó játékmenetet látok.
-
.LnB
titán
Én
kisértékelésem az idei E3-ról. Hosszú lesz mert szépen sorra megyek pár játékon.Figyelem! Wall of text következik!
Van sok olyan játék ami nagyon tetszik, de mivel nem tervezem, hogy visszatérjek konzolra így az exkluzív konzol címek nagy valószínűséggel majd kimaradnak. Ettől függetlenül van véleményem róluk.
Uncharted 4 - Tagadhatatlan, hogy technikailag az egyik legjobb játék volt az egész show-n. De mivel egyik részt sem próbáltam, így azon kívül, hogy hiszek a rajongóknak mennyire jó játék, nem különösebben mozgat meg. Ezért a játékért azért nem vennék rögtön PS4-et.
Shenmue 3 és The Last Guardian - Mivel ez a kettő játék is kimaradt korábban, sok érzelmet nem váltott ki belőlem. De azt látom a reakciókból, hogy érdemes odafigyelni rájuk, és követni a híreket velük kapcsolatban.
Final Fantasy VII - Ennek nagyon örülök, várom is. Nem vagyok kifejezetten nagy FF játékos, de szeretem a szériát. A VII pedig kiemelkedő rész volt. Ezt szívesen végigjátszom majd modern köntösben. Remélem jön PC-re.
Horizon Zero Dawn - Az egyik legnagyobb meglepetése az E3-nak számomra. Nem sokat láttunk belőle, de amit láttunk az szenzációs volt.
Hitman - Jó lenne egy igazi kémes + bérgyilkosos játék. Igazi szabadsággal, interakcióval és szép világgal. Szívesen mászkálnék hírek európai városokban a célpontot vadászva. Csak legyen élethű.
Star Wars: Battlefront - Mint legtöbbünk én is kiemelten szeretem a SW univerzumot. Örülök ennek a játéknak. Hatásos volt a gameplay bemutató. De nem nagyon érzem többnek egy Battlefield kiegészítőnél. Nem első napos vétel az biztos. De ha a tartalom és a megvalósítás kifogástalan lesz akkor lehet befizetek rá.
The Division - 2013-ban az első trailert látva az állam leesett. Azt mutogattam az ismerőseimnek akik nem feltétlenül gamerek. És mondtam nekik, hogy "ezt nézd ez vár ránk, itt tart a technológia". Aztán történtek azok a bizonyos esetek az Ubisoft körül, és kezdett leesni, hogy a The Division sem olyan lesz mint amit 2013-ban mutattak. Kicsit temettem is a játékot, mondván nem hiszek az Ubisoft-nak. A mostani E3 alkalmával kezd körvanalazódni a kép, hogy hogyan is fest majd a végleges játék. Ami bár nem olyan mint 2013-ban, de azért igen csak ütős. A tartalom lesz a lényeg. A gameplay trailer végén mikor a játékos végez az egész party-val az elég gáz. A sok retard ezzel fog szórakozni, ha ezt nem korlátozzák rendesen.
Ghost Recon Wildlands - Az idei "UbiKamu". Csak a szokásos. Azt játszotta el az Ubisoft amit a Watch Dogs, és The Division esetében. Mutattak megint egy olyan videót amitől kicsit leesik az ember álla. De nincs másról szó, csak hogy róluk beszéljenek. A végleges játék meg lesz amilyen lesz.
Assassin's Creed: Syndicate - Az egész E3 majdnem legjobb trailerét láttam. Hihetetlen mennyire hangulatos. De persze a játék messze lesz attól. De ettől még lehet, hogy ez lesz az első AC amit megveszek. Ritkán van ilyen, hogy bedőlök egy trailernek, de ez nagyon behúzott.
Need for Speed - Azt hittem ezt már sose írom le NFS játékkal kapcsolatban, de várom! Én mostanában bontogatom szárnyaimat a szimulátorozás világában. Ettől függetlenül egy hangulatos Underground remake csak belefér. A régi idők emlékére! Szigorúan nem első napos vétel ismerve az EA-t. Csak óvatosan.
Mirror's Edge: Catalyst - Első részt sose játszottam végig pedig évek óta megvan. A világ, a hangulat tetszik. Ennek ellenére nem tudom, hogy leülnék e vele játszani.
Halo 5 - Nem Halózok. Biztos jó, de a legutolsó rész amit végigjátszottam a 3. volt. És semmire nem emlékszem belőle. Sci fi imádatom ellenére nem ragadott magával a Halo univerzum. Ennek ellenére elismerem a jelentőségét.
Fallout 4 - Szerintem a helyszín nem túl izgalmas. Az igen, hogy flashfowardként átélhetjük a katasztrófát. Ennek ellenére szerintem nekem kimarad.
Forza Motorsport 6 - A Forzával az a jó, hogy nem lőhet mellé az ember. Nagyon szeretem a sorozatot. De most, hogy PC-n szimulátorozom így csak kalapot emelek tiszteletből, mert a látottak igen meggyőzőek. Sok autobolondnak fog örömet okozni. És sok Forza Hungary-s versenyt fog megélni Crazyman közreműködésével!
Rise of the Tomb Raider - Az előző tetszett. Leszámítva a QTE-t, és a agyonszkriptelt játékmenetet. A látottak meggyőzőek, szerintem végig fogom játszani. Azt mondják ez a kis ember Unchartede.
Gears4 - Elég meghökkentő volt számomra mikor bemutatták. Szerintem csúnya a játék. Mármint amit a Microsoft prezentációjában láttunk abból kiindulva. És igazából GoW hangulat sincs annyira jelen.
Mad Max - A film hangulata még mindig élénken él bennem. Ki fogom próbálni.
Doom - Újra Doom! Juhééé! Double Jump-pal! wtf?! Djump a Unreal védjegye volt régebben. Nem kell DoubeJump a Doom-ba! Egyébként, szép és jó a game.
The Walking Dead - Figyelemmel kísérem. A sorozat a kedvenceim között van. Sajnos szinte semmit nem láttunk a játékból.
ADR1DFT - Eddig top kategória nálam. Nagyon várom. Remélem Oculust nélkül is ütni fog!
Deus Ex: Mankind Divided - Ez amit legjobban vártam az idei E3-on. Nem taglózott le, nem esett le az állam. Egy sima "Oké, jöhet" érzést váltott csak ki belőlem. Annyira szerettem az előző részt, hogy igazából vakon is bizalmat szavaztam volna a játéknak.
No Man’s Sky - Én várom, meg hiszek a sok elismerő kritikának. De még mindig nem állt teljesen össze nekem a kép, hogy most ez mi is lesz pontosan.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és Batman: Arkham Knight - Előbbire még kicsit várni kell, de az utóbbi pár napon belül érkezik. Elő is van rendelve. MGS pedig nem kérdés, hogy első napos vétel. Év játéka lesz. Semminek nincs esélye a MGS-al szemben. Mindenek felett áll az a sorozat.
Indie címek Szerencsére van sok nagyon jó kis játék. Amik engem mostanában jobban megmozgatnak. Több bennük az egyedi, eredeti ötlet. Itt már összegyűjtöttem őket: [link] Szóval itt már nem fogom. De az Unravel-t kiemelném!
Csalódások: PC Gaming show. Valve távolléte. Tony Hawk Pro Skater 5 . A Microsoft-tól több Windows-ra portolt exlkluzív címre számítottam.
Nagyjából ennyi volt számomra az E3. Bocsánat, hogy hosszú lett. És köszi azoknak akik végigolvasták. Én csak így tudtam leírni egy értékelést a Show-ról.
-
Mister_X
nagyúr
Felkeltem, benéztem az egyik topicba, ahol egy fórumtárs beírta, hogy FFVII remake, The Last Guardian, Shenmue 3. Azt hittem csak trollkodik, de aztán mégsem
Ebben a sorrendben meg is néztem a videókat, Shenmue 3-nál sírva is fakadtam, az örmtől
-
Chp
őstag
Én 99%-ban a Doom miatt vártam nagyon a rendezvényt, meg is kaptam amit akartam, szeretettel várom míg ki nem adják. ...és végülis sok érdekes dolog volt látható, bőséges volt az idei felhozatal.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
GypsFulvus2 #25 üzenetére
Na a 25.hsz!! Igen!
Nekem is első helyen egyértelműen, megrendíthetetlenül a Dishonored 2 áll!
Hiába dobálóztak a fejlesztők a 4-es számrendszerrel... Engem az lepett meg a legjobban. Pedig volt/lesz Doom4, Fallout4... persze ezeknek is örülök!Amin azért kikerekedett a szemem, az a BOX visszafele komp.-ása!
PC-s vagyok, soha nem érdekelt a konzolt, de ha vennék, (soha nem fogok) akkor csak is BOX jöhetne ez miatt szóba! Ez egy nagyon nagy lépés volt tőlük.Amit vártam... egy Metro folytatást. Egy bejelentés hallatán pezsgőt bontottam volna. De így sem szomorkodom, lesz Dish2, bízok egy picit az új NFS-ben... Szóval jó volt az idei E3, bár lehetett volna fokozni bőven, mondjuk egy HL3-al, új Duke-al...
Beléphetett volna a 4-es számrendszerbe a Max Payne is...
Szerk.: GR : Wildland!! Ha olyasmi lesz mint a Future Soldier, akkor nagyon várós!!
-
shiftac
aktív tag
Új need for speed, jó lesz az. Tom Clansy's Ghost Recon Wildland iszonyat jól néz ki, de mivel Ubisoft, a végleges játék sokkal rondább lesz
Half Life 3 bejelentés hiányzott, mint mindig -
GypsFulvus2
őstag
Legnagyobb öröm: Dishonored 2, Fallout 4. Legnagyobb csalódás: Mass Effect: Andromeda
-
Bogyi007
veterán
Volt sok meglepő bejelentés de nekem egyetlen cím volt az ami igazán szíven ütött.
De maga a játék bemutatása is emlékezetes volt. A készítő bemutatkozása is olyan jó pillanat volt.
A másik meglepetés is kapcsolódik ehhez, egyrészt az E3 hatására is ezt a játékot nagyon komoly eshetőséggel már Ps4-en fogom játszani.
-
Aakisan
senior tag
Mass Effect :Andromeda,Rise of the Tomb Raider,Mirrors Edge-ezeket vártam csak,NFS nem volt rossz
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #21 üzenetére
Amúgy a Tacoma-ról mindíg a régi Freelancer-es multiban alapított vám ellenes unió neve ugrik be, amit én találtam ki anno és egy rövidítés: TaYoMa... (Hogy mit jelent az nem árulom el, elég fiatal voltam még akkor...
)
-
SunMount3r
nagyúr
A Star Citizen bejátszás elég sovánka volt, vártam volna azért, hogy ők is kipakolnak valamit.
A többi cím ami érdekelt az a Tacoma meg a Adr1ft (bár ez utóbbi tán kint sem volt), meg hasonló Fist Person Exploration Puzzle játékok lennének. A többi indie között nem láttam olyat ami megfogott volna.
(Amúgy még 1x: csak én szúrtam ki azt a bevillanó Cobra MK-t az XBOX vége trailer-nél?)
-
Fred23
nagyúr
Legnagyobb meglepetés számomra, hogy elmúlt a Deus Ex iránti mély szeretetem, olyan irányt vett a széria, ami egyre távolabb áll tőlem. Így azt hiszem, nem fogom megvenni a MD-t.
A Hitman széria viszont megfogott, nagyon bejött anno az Absolution, és nagyon várom az új részt is; ez az egyetlen új játék, ami érdekel.
A fentiek okán viszont egyértelművé vált, hogy tényleg várhatok a notivásárlással, és az is, hogy elég lesz nekem egy Skylake IGP is, nem kell dedikált kártyás notiban gondolkodnom biztosan. Egy U-szériás, 25W-os, GT3-as Skylake-IGP is vinni fogja az új Hitmant 1366*768-ban. Ha mégse, van GT4-es Skylake is kicsivel drágábban. Szóval én leszek az, akinél működik majd az Intel stratégiája, miszerint nem lesz szükség dGPU-ra egy kis játékhoz, azoknak, akik beérik a maximum fullHD-s játszadozással, low-medium beállításokkal.
-
törölt tag
Bethesda, Sony, S-E jó volt, a többi nulla.
-
vegitossj7
addikt
Top 4:
1. South Park
2. Division/Ghost Recon
3. Pelé 20 perces sablonszövege
4. Fallout 4. -
Liquid Snake
aktív tag
Top 4:
Metal Gear Solid V
Final Fantasy VII
Fallout 4
Kingdom Hearts III -
alevan
őstag
A konferenciák szerintem:
Bethesda: 👍
Microsoft: 👍
Sony: 👎
EA: 👎
Ubisoft: 👎
Square Enix: so-so
Nintendo:👎
PC gaming show: nem néztem meg, de sehol nem nagyon cikkeztek róla, szal nem lehetett valami ütôs. -
JanR
addikt
Lássuk csak:
- X1 - visszafelé kompatibilitás (esélyes, hogy két konzolom lesz..)
- Uncharted 4 miatt PS4 karácsonyfa alatt
- Doom 4
- GoW PC-re
- Fallout 4
- Need for Speed reboot (én még bízok)
- South Park- Ja és nem volt HL3/Hl2EP3
-
zolee0307
őstag
Mikor olvastam, hogy bemutatják az új me-t, megörültem, miután megnéztem róla a videót hát kicsit csalódtam. Szerintem csak felhasználnak pár me motívumot egy sci fi játékhoz és ennyi, aztán eladják egy új me résznek. Igaz sok minden a sztoriról, szereplőkről nem derült ki.
-
Giovan!
addikt
Egyébként mi a véleményetek a Mass Effect: Andromedáról?
Mert ez is bemutatkozott ám... -
BulletBill27
aktív tag
Iszonyú csalódás volt a Nintendo prezentáció, lényegében megölték a Wii U-t
Azon se lepődnék meg, ha az új Zelda csak a következő konzolra jönne. Ahogy olvasgattam más oldalakat, sokan ezen a véleményen vannak.
Az XBox időközben egy egész jó kis cucc lett. Lehetséges, hogy beruházok majd egyre.
-
steven84
tag
A legnagyobb meglepetés a FINAL FANTASY VII bejelentése.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor nalam is:
Legnagyobb meglepetés:
- Xbox One visszafelé kompatibilitas
-Final Fantasy VII remakeNegatívum:
Nekem most nem volt ilyen, de azert egy Half Life 3 meg tudott volna lepni. :|
-
Thodeus
aktív tag
Bethesda Fallout 4-e vitte a pálmát szvsz, illetve érződött a közönségen is. Fallout 4
-
Bad Pritt
félisten
Fallout 4 ftw, de az idei amúgy is egy nagyon korrekt esemény lett. Összességében számomra a Microsoft tájékoztatója volt a legfontosabb, a Square-ben és a Deus Ex-ben kicsit csalódtam, nem mutattak sokat. Majd Gamescomon.
-
sxxorp
őstag
Shenmue 3
-
james001
veterán
Számomra nem volt egy akkora durranás ez az E3 mint amekkorát vártam de mindenképp voltak játékok amik tettszettek. Főleg a Doom,Fallout 4,The Last Guardian,Uncharted 4,NFS.
Amiket vártam hogy hátha lesznek de nem voltak: Resident Evil 7,Silent Hills (tudom hogy lelőtték de gondoltam hátha meglepnek minket hogy "haha mégse fújtuk le"),új God of War,Gran Turismo 7... Hirtelen ezek
-
AS
félisten
Doom volt a legjobb
Egy igazi klasszikus visszatér
-
Goblin12
őstag
Nekem tetszett. Igazából amin nagyon meglepődtem, hogy jön egy új Anno rész.
És amin még jobban, hogy jön egy GoW rész PC-re.Érdekes, hogy az új Settlers nem volt kint, de az annyira nem is érdekel amióta elkezdtek bele vinni valami hősöket és akkor csináljunk a Settlersből is egy WoW - LoL kombót mert azt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Véget ért az év egyik legnagyobb videojátékos eseménye, lássuk kinek mit volt a legnagyobb meglepetés, vagy csalódás.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest