Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
#58450688 #28 üzenetére
Tényleg el is felejtettem hogy csúsztatják majd még legalább fél évet. Manapság ciki ha akkor adod ki a játékot amikorra elsőnek beharangoztad.
Mondjuk az is kemény hogy 6-8 hónappal előbb már berúgják a marketing-gépezetet. Miért nem lehetne mondjuk csak 1-2 hónappal megjelenés előtt? Vagy annyi idő alatt nem tudna Globális Hype-ot okozni?
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz
#58450688 #26 üzenetére
Nem vitás hogy 0-day vásárlás lesz ebből a Steam-en. Tetszenek az újítások és így youtube-os "majdnem HD"-ban nagyon jól néz ki a játék, könnyebb lesz beleélni magam a realisztikusabb megjelenítés miatt (nekem számít a grafikai is. Tudom csíra vagyok.)
Bár erős bánat markol a szívembe amikor ránézek arra hogy 2016 Q1... de messze van az még!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
Deus Ex: Mankind Divided – World Premiere Gameplay Demo "Jó" minőségben! (YT-hoz képest
[link] -
Reno7
senior tag
A hangja nekem is fura, szakállas vagyok, szóval az övé sem zavar
, a túl sok zárt térrel egyetértek, bár az eredetiben több nagyobb tér lett volna, konkrétan Pangu, de aztán nem került bele. Én meg az első sosem játszottam végig, pedig sokszor nekifutottam már, de kínzóan butának érzem az AI-t.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Trailblazer #22 üzenetére
Játékstílustól is függ. Én szeretek hentelni, ritkán bújok el - mindkét játékban. Pont tegnap néztem egy Hitman: Absolution végigjátszást, és 10 perc után ki kellett nyomnom, mert nem bírtam, ahogy a srác sunnyog.
Azon a pályán, mikor én voltam, 5 perc után már volt 20 hulla. Maga a játék kényszerít időnként óvatosabb viselkedésre, de nagyjából egyforma mértékben. Pedig a Hitmant ösztön nélkül nyomtam, nem jött be nekem ez az extra.
Azt nem tudom még felfogni, hogy hogy' bírják egyesek a HR monotonitását. Szerintem a folyosó, szoba, hack, szellőző négyes teszi ki a játék 90%-át. Túl sok az ismétlődés, az egyforma feladat.
-
Trailblazer
veterán
Summázatul írtam mindarra, amit most bővítve leírtál a 2.-ről, hogy szégyen.
Akkoriban hovatovább atomerőmű kellett a megmoccantásához, úgyhogy túlságosan nem is merültem bele, nem szembesültem a többi hajmeresztő "feature"-rel...
A Hitman és a Deus Ex azért nem ugyanaz a kávéház, az előbbi inkább lopakodósabb.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Fred23
nagyúr
válasz
Trailblazer #20 üzenetére
A második rész is jó lehetett volna, de több sebből vérzett. Anno elsőre el se indult, illetve bugzott rendesen. Aztán ment, de magában a játékban maradt néhány bukfenc, egyikbe sikerült is rögtön belefutnom: mivel kinyírtam korábban a mutáns harci szárnyast, nem tudtam a történetben tovább menni azon a ponton, mikor szükség lett volna rá.
Aztán azt is vártam volna, hogy nagyobb terek lesznek benne, mint az elsőben, ráadásul jobban kidolgozva. Erre éppen ellenkezőleg. A Havok is kezdeti állapotában volt még, az is okozott gondokat. Aztán a gépigény... Más engine kellett volna szerintem, jobb lehetett volna. Az a sok töltés a pályarészek között, brrr. A lebutításai sem okoztak örömet, mint egyféle töltény, sebzésrendszer, stb.
Az első viszont hihetetlen egy mestermű. A HR azt közelíti meg látótávolságra, de nem többre.
Szerintem én átpártolok a Hitman-ekre a jövőben. Elment a Deus Ex egy olyan irányba, ami nekem nem jön be annyira; sok szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
Az első über volt, ahhoz valóban nem éri meg hasonlítgatni. Viszont önmagában elég helyre game a 3 is, méltó folytatás. (Látta/próbálta valaki a 2. részt? Na az volt a szégyen.)
-
Fred23
nagyúr
Számomra ilyennek tűnik ennyi infó után. Sajnos van pár dolog, ami nálam alapvetően lerontja ennek a játéknak az élményét, viszont ez a pár dolog nem is a játék hibája, hanem csak az én ízlésemnek nem felel meg. Ezen nem lehet segíteni, ezt nekem kell tolerálni, ha majd ki akarom próbálni. ( Pl. Adam hangja, arcszőrzete, a tömény szoba-folyosó-szellőző-világ, stb. )
Viszont ezzel az amúgy gyönyörű játékmotorral jön az új Hitman is, és azt hiszem, nekem az lesz majd a választásom, az felel meg jobban az ízlésemnek.
[ Szerkesztve ]
-
Reno7
senior tag
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
nofi
addikt
Hűha, még jobban felcsigázott ez a trailer. Remélem jobban átgondolják a játékstílusokat, mert az előző részben azért pár boss még normalon is megizzasztotta a lopakodós karakteremet.
Xbox GT: nozsolt
-
k4rL^
senior tag
-
Trailblazer
veterán
Végig kéne már az előzőt is tolni végre...
-
törölt tag
Nagyon várom. Tessék pár badass kép háttérnek
[link]
-
Fred23
nagyúr
Egész jónak tűnik, de valahogy nem tudok hinni benne, hogy ANNYIRA nagyon szuper lesz.
-
Bad Pritt
félisten
A gameplay meg zárt ajtós.
Nem figyeltem végig, de jól értettem, hogy csak jövőre jön?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Square Enix legjobban várt játéka is látható volt az előadáson.
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Micro Four Thirds
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolvIR kam gar
- Latitude 9420 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- iiyama ProLite T2252MSC 22" Érintőképernyős IPS,Full HD Monitor,dobozával,újszerű,számla,gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest