Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Továbbra is erős késztetést érzek a játék birtoklása iránt. Az Human Revolution-t rongyosra játszottam és nagyon magával ragadott a világa, a története és az alapkoncepció is.
Ez pedig ennek nem csak a folytatása de a v2.0-ra emelése ezzel a látványvilággal. Tuti hogy amint kijön ezt is addig játszom míg el nem kopik az egérpad(#1) VinoRosso:
engem valahogy a sztori nem fogott meg
Tekintve hogy a sztori a lényege a játéknak, nem hiszem hogy innentől nagy élvezetet nyújtott volna.ez a pisaszínű arculat szerintem kimondottan rossz
Szerintem meg kimondottan ad egy furcsa hangulatot a képi világnak. Engem egyáltalán nem zavart (de amúgy létezik mod ami leveszi a sárgás overlay-t a képernyőről)Cyberpunkhoz neonos árnyalatok illenek, zöld, kék, lila
Na ezek a színek totális nem illettek volna a játékhoz. Meg szerintem ez nem is Cyberpunk inkább egy Disztópikus Sci-Fi ami a közeli jövőben játszódik.Persze ez vak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PC Gaming Show-n végre a konkrét játékmenetből is lehetett részleteket látni.
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Fat Lemezes Konzol 825GB
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest