Új hozzászólás Aktív témák
-
Továbbra is azt mondom,hogy jól néz ki,de játékmenet az már nem annyira,legalábbis igy elsö látásra.
duree54
-
VinoRosso
veterán
Hát ha ez nem cyberpunk akkor nem tudom mi az
Mintapéldánya lehetne a cyberpunk játékoknak, mert minden elemében ezeket a jellemzőket tükrözi. Ha mondjuk a Crysis-szal kapcsolatban mondanád, hogy nem az (BTW az) azt még megérteném, mert ott nem domborodnak ki annyira de a Deus Ex-nél ?... na mindegy
ezt a sárgátlanító modot honnét lehet leszedni?
-
Romvr
őstag
Továbbra is erős késztetést érzek a játék birtoklása iránt. Az Human Revolution-t rongyosra játszottam és nagyon magával ragadott a világa, a története és az alapkoncepció is.
Ez pedig ennek nem csak a folytatása de a v2.0-ra emelése ezzel a látványvilággal. Tuti hogy amint kijön ezt is addig játszom míg el nem kopik az egérpad(#1) VinoRosso:
engem valahogy a sztori nem fogott meg
Tekintve hogy a sztori a lényege a játéknak, nem hiszem hogy innentől nagy élvezetet nyújtott volna.ez a pisaszínű arculat szerintem kimondottan rossz
Szerintem meg kimondottan ad egy furcsa hangulatot a képi világnak. Engem egyáltalán nem zavart (de amúgy létezik mod ami leveszi a sárgás overlay-t a képernyőről)Cyberpunkhoz neonos árnyalatok illenek, zöld, kék, lila
Na ezek a színek totális nem illettek volna a játékhoz. Meg szerintem ez nem is Cyberpunk inkább egy Disztópikus Sci-Fi ami a közeli jövőben játszódik.Persze ez vak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
VinoRosso
veterán
Jó játék lenne ez, csak engem valahogy a sztori nem fogott meg, és ez a pisaszínű arculat szerintem kimondottan rossz, annak ellenére, hogy igényes a dizájnja, de mikor az előző résszel játszottam, végig olyan érzésem volt, mintha telibe hugyozták volna a képernyőt. Cyberpunkhoz neonos árnyalatok illenek, zöld, kék, lila, a többi nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PC Gaming Show-n végre a konkrét játékmenetből is lehetett részleteket látni.
- Xbox series kontrollerek!
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest