Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
3 éve karácsonykor (2007) a gyerek vett 1 XBOX 360-at. Akkor is azt mondta, hogy "Márciustól lesz!", ami ugye elvileg 2008 Márciust jelentett volna és a mai napig nincs!!! Erről ennyit4 Szal hiszem, ha látom
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
h-yle
addikt
Felhívtam ma a magyar XBOX ügyfélszolgálatot, és Krisztina tájékoztatott, hogy júliustól (!) lesz LIVE csöpp kis hazánkban. Kb. ennyi volt amit tudott róla, mert nekik (legalábbis a supportosoknak) sincs még több infójuk a dologról.
Kérdésemre miszerint lessz-e mód a már meglévő, de más országhoz tartozó LIVE accountot "magyarosítani" viszont azt a választ kaptam, hogy valószinűleg nem, mert országot (elvileg) még maga az MS se tud váltani. De mivel sokan érdeklődnek ezügyben, és a legtöbb potenciális felhasznáó már rendelkezik valamilyen LIVE felhasználói fiókkal, így még próbálnak megoldást találni a dologra.
A leendő szolgáltatásokról (Facebook, Twitter, LastFM, Netflix ( ) ) szintén nincs még info.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Thome
veterán
-
oO7
őstag
ebben teljesen biztos vagy ? van valami hely ahol konkrétabb specifikációt meglehetne lesni a dologgal kapcsolatban ?
engem pl konkrétan az érdekelne miért a csóri xenon procit nyúzzák a kinect képfeldolgozásával amikor egy GPU -ra bízva jóval gyorsabb lehetne a művelet és tán nagyobb fps-el (és kisebb laggal) tudná a feldolgozást csinálni
-
atee
őstag
Jól megkésve érkezett ez a hivatalos támogatás.
Rájöttek, hogy így még néhányan majd vesznek eredeti játékot. Meg talán új boxot is ami nincs flashelve...D-day 2002-01-04 01:54
-
keIdor
titán
Igaz is, valahogy nem vettem észre... Javítottam.
Még mindig szar szerintem a lefedettség, egy ismerős Celje-n él (Szlovénia) és nem igazán érti, hogy ő miért marad ki, mikor elég jól is keres, szóval... Lehet Szlovénia a 2 milliós lakosság miatt marad ki, vagy fene tudja.
Egy ilyen új Boxra egyébként én le akarom cserélni a régit, ha halkabb lesz, de a Kinect egyelőre hidegen hagy. Ahhoz egy nappalit is adjanak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
elithun
őstag
Hát ha mindezek után a Kinect olcsó lesz akkor én esküszöm veszek egy Xbox360-at.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
keIdor
titán
Unalmamba összedobtam egy ilyet.
A színes országok támogatják a Live-t. Érdekes, hogy pl. Szlovéniában nem lesz még mindig.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
woros
őstag
Remélem akkor a Sony konferencián meg bejelentik, hogy lesz Magyar PS Store..
-
kingabo
őstag
Ja és hogy fogok én átkerülni Mo-ra live-on? Mert tartozkodási helyet "véletlenül" nem lehet változtatni... Szal lehet örülni.
-
Prof01
veterán
Egyik legjobb hír az E3-on.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Narxis
nagyúr
Nagyon jó, most már mindenki vehet boxot.
Nincs több kifogás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
heihachi
addikt
Ezért nem ingyenes a Gold. Hogy aki nem gondolja komolyan, annak ne legyen. Hogy ne legyen az, hogy boldog-boldogtalan ott nyomul rajta, mert ingyen van, aztán lehet garázdálkodni. Csak az legyen ott, aki komolyan akarja venni, és ha már fizet érte, akkor nem csak arra használja, hogy a startnál fejbe lője a mellette állót, mert arra meg drága.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Thome
veterán
És akkor ennek most örülni kéne?
Hát persze hogy!
-
Dani811
aktív tag
Ha ingyenes lenne a live akkor még vennék is egyet..
-
-
jubilleum
senior tag
Most már tényleg gondolkodok egy boxon...
-
félisten
Akkor végre nem kell minden összehazudni, hogy játszhass.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ysoltee85
aktív tag
el se hiszem!!!!!! végre valami!!
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
polonic
félisten
Ezzel együtt jár a games fow windows live elérhetősége is?
-
zoli3
csendes tag
Nincs is Xboxom
"Minden jó, ha a vége."
-
P00By
nagyúr
Tulajok biztosan örülnek. Rengeteget kellett várni erre...
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet