Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Jó, tudjuk, hogy szerinted egy fos a Kinect, mert kb 50 topicba írtad be az elmúlt 2 napban, de azért kicsit túlzásokba esel a "lassú mozgásokat se tudja érdemben lekövetni" szintű, abszolút nem a konkrétumokról szóló, kifejezetten csak a flémkeltésre jó hszeiddel. Nyilván laggol, ezt láthatta mindenki, de pl. ez a kijelentésed még így sem igaz.
Nekem nem gond, ha szerinted szar a Kinect, mert ebben a formában szerintem is szar, de miért kell ennyire eltúlozni?
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
elithun
őstag
A lagot jó volna ha javítanák,de azt, hogy lehessen ülve is használni szerintem nem a legfontosabb. Szerintem a mozgásérzékelős játékokat nem üléshez tervezték. Ha meg ülve akarsz játszani akkor meg ott a controller, amivel még kényelmesebb az ülés, mert még feleannyit se kell mozogni.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
ferencka
tag
a lényeg az hogy jó áron kapja meg az ember,ja és azt kapja amit el is vár ettől a "csodálatos" szerkezettől.
azért megnézném anyám arcát amikor kijön pl az mortal játék és kapna mondjuk egy ilyen mozgásérzékelős támogatást,vagy valami hasonló játék én meg nekiugrok a pálmának (azaz nagy díszfának) a szobában és végrehajtok rajta egy FATALYTY kivégzést
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
gyáliSanyi
őstag
-
oO7
őstag
nemtudom mi az igazság... de én el tudnám képzelni hogy az új boxban a GPU -t már ki lehet használni általános célokra is... és akkor nem csóri xenont kell gyötörni, és akkor fentebb lehet tekerni a kinect fps -ét 15-ről 30-ra vagy akár 60-ra is és akkor nagyon nagy mértékben fog csökkenni a késés mértéke... de ez csak spekuláció és tippelgetés... várjuk meg hogy normálisan ledemózza az MS és akkor majd minden kiderül
-
elithun
őstag
Reménykedjünk, hogy nem lesz több, mint 20-30ezer HUF.
(#20) gyáliSanyi: Azokat lehet szerintem amelyeknek van Kinect támogatásuk. Ez mondjuk felvet egy kérdést: külön fog kijönni a Kinect verziója a játékoknak, avagy választható opció lesz az Opciók menüben?
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Az ára szerintem elfogadható. Gondolom ezzel nem lehet majd játszani Xbox 360-as játékokat?
Live poor, die rich.
-
oO7
őstag
a két szélső kamera az infra kamera... azoknak a képének az összehasonlításából modellezi a 3D teret... a középső pedig egy sima (talán HD) RGB kamera videóchatelésre meg olyan effektusokra amit pl a mylo -s demónál lehetett látni hogy tükröződik a képed a játékban lévő vizen meg ilyenek
hogy a "hírhez" is szóljak... az imént leírt működés (és ehez szükséges szenzorok) alapján szerintem olcsó cuccos lesz... arra tippelnék hogy egy komolyabb webkamera árában lesz a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Tomazoe
tag
Az amazon már beárazta és egyből az előrendelési lista 1. helyére ugrott!!
[link] -
ferencka
tag
így van csak a külföldi garanciától mindig óckodom egy kicsit. ha nem lehet Magyarországon legariztatni akkor az úgy neccesebb,de lehet én vagyok gyanakvóbb és bizalmatlanabb.bár a mai világban .................
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
ferencka
tag
Emberek.Magyarországon élünk ezt senki ne felejtse el.ha a környező országokban 40-50ezer körül fogják árusítani akkor nálunk számítani kell a 60-65 ezer körüli összegre,de ez mindennél így van.
És igenis nálunk van közép európa legnagyobb adórátája......Magyarország én így szeretlek.
-
jubilleum
senior tag
működési elvről nincs semmi infó? mármint minek van rajta 3 kamera?
-
ysoltee85
aktív tag
nagyon nehezükre esne megmondani hogy mennyivel akarják majd lehúzni azokat akik majd szeretnék megvenni! ehelyett inkább terelik a szót, nyomják a süket reklámokat, hogy milyen jó és milyen szép, csak hogy húzzák a nép agyát, aztán majd benyögnek egy elmebeteg árat!
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
elithun
őstag
Remélem jó ára lesz, ezen múlik a Box-om (mármint, hogy veszek-e).
-
BiP
nagyúr
"A Microsoft álláspontja szerint nem kívánják ezzel elterelni a figyelmet a szerkezetről"
ha mindenki megtudja, mennyibe kerül, akkor tényleg elfordulnak tőle
Szerintem még a 200 dollár (~50eFt) is nagyon sok érte. Megduplázza a konzol árát.
Kivétel ha lesznek jó bundle-ök. -
Sirandrish
legenda
Most csak figyeljetek és csodáljátok..aztán beverik a 300dodos árat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wolfman
veterán
Ezt meg Kinect alálták ki?
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Gomez86
őstag
Évek óta tervezem hogy elmegyek... De talán majd jövőre...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- További aktív témák...