- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Úgy néz ki, hogy a 60 dolláros játék-ár megerősítésre került. Csak nehogy 60$ / 60€ legyen a váltás
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Classius
aktív tag
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Zsoccc
senior tag
válasz errorcode06 #21 üzenetére
Frissítettem a linkjeid alapján, köszönjük!
-
Nova96
őstag
Huh, kár, hogy lemaradtam, de most elkezdtem nézni a videókat hát ez a e3 nem gyenge lett.
De, ami leginkább tetszett Quantum Break,Ryse, Project Spark , Witcher 3 , Thief
Igaz, még csak a videók 40% láttam. -
engusz
veterán
Nálunk a Kinect Adventures sokat forgatott lemez volt a megjelenést követő hónapokban. Aztán Your Shape-ben versenyeztünk sokat a kis feladatokban, máskor a csajok táncoltak órákat a Dance Centrallal. Legutóbb pedig a Raving Rabbids vitte a hátán a szilvesztert
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
És nagyjából annyival lesz drágább az új XBOX, mint amennyivel a Kinect többet kínál. Ha a nagyobb címek is használni fogják a mozgásérzékelőt, akkor teljesen érthető, hogy az alap rendszer része. Ha pedig ugyanaz lesz, mint a jelenlegi verziónál, akkor az egy kicsit csalódás lesz - szerintem
-
Gergosz2
veterán
fene tudja midengyik mellett vannak érveim.
Ps4 kicsit szimpatikusabb , játékosbarátabbnak tűnik, főként a használtjátékok terén.
Az xbox a kinect miatt lenne érdekesebb mert szerintem a szüleim is kipróbálnák valami fitness progival.Persze az exklúzív cimek mindkét oldalon nagyon jók.
Novemberig /karácsonyig van még idő !
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
engusz
veterán
Néhány játékhoz valóban annyit írnak, de szerintem ezek óriási ráhagyással becsült előrendelői árak. Szerintem valahol 50€ / 65$ körül kell legyen a maximum. Év végéig még van egy kis idő, hogy kiderüljön
-
Lacee1986
senior tag
Felnéztem a Gamestop Írországi honlapjára. Az lehetséges, hogy 80 euró-ba fognak kerülni a játékok xbox One-ra és PS4-re?
-
Azt kell, hogy mondjam, hogy életem eddigi legjobb E3-ja. Ennyi sok jó cím, új gépek, innovációk. Megérte várni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
AS
félisten
Na ez az ami next gen.)
The Witcher 3: Wild Hunt
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Gergosz2
veterán
és most fogalmazódott meg bennem hogy PS4-et avagy Xbox ONE-t vegyek.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
zenwalk
senior tag
A microsoft felsorolásából kimaradt a project spark
-
AS
félisten
Nekem nagyon tetszett eddig egyik legjobb E3 .
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
- Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő
- Hitachi 50HK5601 127cm 4K UHD Smart LED TV - WiFi - Netflix - YouTube
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest