Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hol élünk már nem?! Egy feszültségmentes játék gyerekeknek?! Se vér? Se egy kis belezés?! El se hiszem...
Már az ember magára se hagyhatja a gyereket játszani, még a végén semmi abnormális, morbid dolog nem ragad rá.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Grath
HÁZIGAZDA
Nyilván nem erről van szó, de amikor egy tetszőleges LEGO-játék jóval lendületesebb és izgalmasabb, az már nem jó. Ha sztorit raksz egy játékba, akkor az legyen érdekes sztori - elvégre ennek pont az a lényege, hogy "Minecraft, csak történettel és küldetésekkel". Ha a történet és a küldetés is lapos, akkor igazán sokat nem bővítettél a játékon, nem? Plusz valahol azért kétlem, hogy ez csak gyerekeknek készült, már csak azért is, mert egy 1987-es játékon alapul.
-
.LnB
titán
Nem csak gyerekeknek. Persze, mint az összes LEGO játék. De én még egyetlen LEGO játékban se vettem észre feszültséget. A fiam élvezi, mert 6 éves. Én meg játszok vele, mert szeret együtt játszani néha. De felnőtt révén, azért látom, hogy nem én vagyok a célközönség.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hansomester
tag
Na, ezt nagyon tolnám PC-n.
Nekem jó, hogy feszültségmentes
Arra itt az asszony"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Carlos Padre
veterán
Nem rossz, de én hiányolom a zombihordák hentelését belőle azért.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Barret001
addikt
válasz Carlos Padre #5 üzenetére
Hát igen! Egy tisztességes játékban térdig gázolunk a vérben,és folyamatosan fröcsög a képernyőre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Router gondok
- Napelem
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Star Wars Outlaws - Xbox Series letöltőkód
- Ghost of Tsushima: Director's Cut- rendezői változat & The Crew II lemezes PS4- játékok
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 FAT - 2025.11.26-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok
- Xbox Series S 512GB - 2025.03.27-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series S 512GB - 2025.01.15-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest