Hozzászólok Aktív témák
-
Hol élünk már nem?! Egy feszültségmentes játék gyerekeknek?! Se vér? Se egy kis belezés?! El se hiszem...
Már az ember magára se hagyhatja a gyereket játszani, még a végén semmi abnormális, morbid dolog nem ragad rá.Homo Ludens
-
Grath
tag
Nyilván nem erről van szó, de amikor egy tetszőleges LEGO-játék jóval lendületesebb és izgalmasabb, az már nem jó. Ha sztorit raksz egy játékba, akkor az legyen érdekes sztori - elvégre ennek pont az a lényege, hogy "Minecraft, csak történettel és küldetésekkel". Ha a történet és a küldetés is lapos, akkor igazán sokat nem bővítettél a játékon, nem? Plusz valahol azért kétlem, hogy ez csak gyerekeknek készült, már csak azért is, mert egy 1987-es játékon alapul.
-
Nem csak gyerekeknek. Persze, mint az összes LEGO játék. De én még egyetlen LEGO játékban se vettem észre feszültséget. A fiam élvezi, mert 6 éves. Én meg játszok vele, mert szeret együtt játszani néha. De felnőtt révén, azért látom, hogy nem én vagyok a célközönség.
Homo Ludens
-
Na, ezt nagyon tolnám PC-n.
Nekem jó, hogy feszültségmentes
Arra itt az asszony"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Barret001
őstag
Hát igen! Egy tisztességes játékban térdig gázolunk a vérben,és folyamatosan fröcsög a képernyőre is
Hozzászólok Aktív témák
gp Ha nem tetszik a kopár világ, építs egy szebbet – ez volt az alapötlete a Minecraft és a Dragon Quest elemeit keverő Buildersnek, és ezt viszi tovább a folytatás is.
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft új generációs konzolja
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Autós topik
- [Re:] Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- [Re:] Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- [Re:] Csak Apple gépekkel kompatibilis webkamera a Logitechtől
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP Notebook 15-ac115nh, FHD, Intel N3050, 8GB, 128 SSD, magyar billentyűzet, DVD író, 6 hó gar
- Új Lenovo Thinkpad T490s, FHD IPS, i7-8665U, 16GB RAM, 256GB NVMe, 4G LTE , 1.27kg, gar 2022.09
- Új Lenovo Thinkpad T490s, FHD IPS matt érintő, i7-8565U, 16GB RAM, 256GB NVMe, ujjl.olv, gar 2022.09
- Lenovo Tab 4 8 TB-8504F 8" HD IPS Quad Core Tablet garanciával eladó
- LG 24MP88HV-S - 24", FHD, IPS, 99% feletti sRGB színtérlefedettség, Gyári színkalibráció