Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Nowhereman

  őstag

  válasz strogov #16 üzenetére

  Tényleg ezt úgy mondtad, mintha egy szikrányival jobb lenne a szitu, amióta amerikai pénzből üzemel az elit.
  Egész Ukrajna egy marha nagy dezinformáció. Kezdve ott, hogy az ilyen dezinformálgatást zombihálózatokkal csinálná minden épeszű ügynökség, éppen az IP címek, és egyéb lekövetési trükkök miatt.
  De szerintem, hogy hogy müxik Ukrajna, akkor szerintem nézd meg mi marhaságokat tolnak a világba Kárpátalja kapcsán, kezdve a XX. századi történelmével. Hja, és ruszinok nem is léteznek szerintük...

  Utánam a kondenzcsik!

 • Nowhereman

  őstag

  válasz strogov #21 üzenetére

  Hasonlóan látjuk a helyzetet, nagyjából.
  Az ukrán helyzet saját helyi örökségük. Oroszország se volt olyan szinten korrupt, mint Ukrajna. Orosz érdekszférából sikerült egy igazi frontvonallá válniuk. Oroszországnak nem lenne kifizetődő Ukrajna lerohanása. A krimi ügyért adott szankciókat is eléggé megsínylették. Viszont a szakadár tartományok integrálása már folyamatban van.

  A helyzet még faramucibb. Ukrán nép is valami kitaláció. Az ukrán nyelv egy indonézhez hasonlóan fél-kreált nyelv, aminél elsődleges volt, hogy minél jobban
  eltérjen az orosztól, aminek hála fél Ukrajnában a beszélt dialektus messze jobban hasonlít a távoli Moszkvában beszélt oroszhoz. És innét kezdve minden nemzeti ébredés kb. csak arról szól, hogy ütni azt, aki nem elég ukrán.
  A múlt hamisítgatásával meg vigyázni kell. Azokkal szokták igazolni az atrocitásokat. Akárhogy vesszük, ez a "szájbertámadás" is egyfajta igazolás.

  Utánam a kondenzcsik!

Új hozzászólás Aktív témák