Új hozzászólás Aktív témák
-
bab1987
tag
Onlineba hogy állnak az urak?
Nagy pozitívum h óránként indulnak kupák, ez tőlem egy nagy pirospont. Myclub egyáltalán nem csigáz fel.
Online Diviziót szoktam inkább tolni, jelenleg 10 osztályban tolom. Ma összefutottam az Online Divizió ranglista 23.-jával. Köpni-nyelni nem tudtam, de mákkal kihoztam egy döncit.psn:balazsb1987
-
Breki
veterán
válasz
zsori_peter #13 üzenetére
Ez a duma olyan hülyeség
Egyáltalán nem lenne jó.
A licenszeket pedig pillanatok alatt megcsinálják, ha valaki ilyen miatt ráun.
Én mindig egy vagy két csapattal játszom és egyáltalán nem hiányzik pl az Ultimate team meg hogy játékosokkal kereskedjek.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
zsori_peter
tag
Ha a PES és a FIFA összeállna valóban hatalmas játék kerekedne belőle!
FIFA előnyben a lehetőségekkel és a Liszenszekkel de viszont valahogy a PES játszását jobban élvezem...de azonkívül a csapatok hiánya és a lehetőségek miatt hamar rálehet unni.. -
S1M0N
senior tag
Van valakinek ötlete arra, hogy miért omlik össze a játék (Appcrash), amikor elkezdenék egy online meccset vagy csak valami olyat nézek, ami az onlinehoz kapcsolódik?
A játék természetesen eredeti...
-
Breki
veterán
Jók ezek a távoli surranós csavarodós? lepattanós megcsúszós lövések
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
VinoRosso
veterán
Szerintem jó lett, sokkal jobb mint a 2014 az számomra kuka volt. Igaz még mindig nem az igazi, még mindig sok esetben lassúak a játékosok, nem lehet hirtelen mozdulatokat csinálni, az gép persze odaér. De azért nem bődületesen lassúak mint a 2014-ben. Nekem kicsit olyan fifa felé húz, az utolsó igazán PES-re jellemző játékmenetet a 2013 adta. Abban lehetett gyors támadásokat vezetni egyből passzolni, lőni gyorsan, és mégha ez unreal is nekem sokkal jobban tetszik, elvégre ez egy számítógépes játék, nem pedig a valóság. Avval, hogy elmennek egy ilyen szimulátoros irányba csak rontanak a játék részen, ráadásul ez bizonyos helyzetekben ugyanúgy unreal, mert pl mikor csinálni akar az ember egy lepattanóból egy hirtelen de erős lövést meg kell várnia míg felmegy a csík alul+ amíg a játékos lendíti a lábát (ugyanolyan lassan mintha egy normál rúgást végezne) na ez a valóságban 2x-3x ilyen gyors
-
GeryFlash
veterán
Mivel a fifában nagyot csalódtam idén is, a tavalyi pes a patchek után januárra nagyon jó lett ezért nagyon vártam a mostanit... De hát ez vicc
Nincs német bajnokság, nem kamu német bajnokság, semmilyen ez mi a franc??? Van Bayern, Schalke Leverkusen az Other Europian League, ez most komoly??? Még arra is lusták voltak hogy kamunevekkel megcsinálják mint az angol ligát, ez szánalmasEzt a twitter huszár Adam Bhattit aki as fő mufti most meg jól pofán törölném, hogy az Istenbe nyerte meg ez a játék 2014 legjobb sportjátéka díját, hát a maga nemében a 2k15 porig alázza ezt a szutykot
Van 14 stadion, ebből 2 Konami, másik 12ben meg benne van külön stadionként a Gisuppa Meazza és a San Siro, sírjak vagy nevessekErről nem az EA tehet, ez szimplán okádék lustaság, nem érdekel hogy lesz rá patch, ez egy fillért nem ér, ahhoz bezzeg volt eszük/pénzük hogy a legkommerzebb Avici-Calvin Harris számokat berakják
Arsenal szurkoló vagyok, le tudtam nyelni hogy North London a neve még mindig a csapatnak, de az hogy nem tudok lenyomni egy Dortmund meccset na ne ez rossz vicc...
A játékmenet meg kb olyan mint a 2014 patchelve, a közönségben 3 szurkolói modell van, a bírók röhejesen néznek ki, az egész grafika le van sz*rva csak az új konzolon néznek ki jól, miközben a Pc-sek tartják el a Konamit...Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Benito94
tag
Szerintem a Fifa sokkal jobb lett, nekem legalábbis jobban tetszik.
-
S1M0N
senior tag
Nekem sokkal jobban tetszik, mint a FIFA, és még a PES2014-hez képest is érezhető a fejlődés (kivéve grafikában).
Mind a két játék demóját kipróbáltam, de egyértelműen a PES nyert nálam. A játékosok mozgása sokkal jobb a tavalyihoz képest, de ami a leginkább szembetűnő, hogy a meccsek sokkal valósághűbbek lettek.
Az ellenfél szépen letámad, próbál megzavarni, ahogy a valóságban is, az előző PES-ekben ez nem volt jellemző, pedig a 2014-ben is Regular nehézségi szinten játszok, ahogy a 2015 demójában is. A közönség is jobb lett, sokkal jobban reagálják le az eseményeket, talán a bíró is fejlődött, de roppant idegesítő, hogy továbbra is már a legkisebb szabálytalanságokért is egyből villan a sárga az esetek többségében...
A látvány PC-n sajnos nem igazán fejlődött, de ettől függetlenül szerintem nagyon jól sikerült, a menü is letisztult, egyszerű, könnyen kezelhető.
Hamarosan meg is fogom venni dobozos formában, hosszú idő után ez a legjobb PES, remélem jövőre még tovább csiszolnak rajta, mert a Konami úgy néz ki, hogy kezd visszatalálni a helyes útra.
-
szami777
addikt
válasz
vegitossj7 #5 üzenetére
én is megvettem az új fifát, hasonló cipőben járunk.
Az online részt hagytam is emiatt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
vegitossj7
addikt
Profin megcsinált, ám mégis inkább játszom a mikro órájával, mint azzal.
Csak hogy tisztában legyünk:
Én csakis az online miatt vettem meg a fifát, de van egy pár hibája.Szerverhibák, P2W ,hosszútávon idegesítő játékmenet, kiszámíthatatlan glitchek amiket nem fognak javítani.
Elsőre ennyiTévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
szami777
addikt
válasz
vegitossj7 #2 üzenetére
Én pont fordítva látom, a fifa 15 egy profin megcsinált focis játék, végtelen lehetőséggel és opcióval.
Viszont a pes15-ben valahogy több élet van, ha ajátékosokra ránézek egy átvezetőben, életszerűbbek mint a fifában.
Távolról a grafika nem lett szép, sőt...
Viszont pár El Classicot lenyomva nagyobb élményvolt valamiért.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
vitaro
senior tag
"A japánok programjával azonban sajnos többször is liszenszelési adódtak, ..."
Azt hiszem innen kimaradt egy szó.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
vegitossj7
addikt
Hiába, egyszerűen hiányzik belőle az élet szerintem. (PC)
Ha ezt kereszteznék a Fifa-val, top focis játék lenne belőle, de így sajnos kevés...
Lehet a hangulatával van baj, de nekem nem jött be.
Nem azt mondom, hogy a Fifa 15 jobb, de közelében sincs a PES 2011 színvonalához...Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
szami777
addikt
Mindenképp megér egy próbát, a tavalyi részhez képest sokat fejlődött.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mostantól bárki kipróbálhatja a FIFA sorozat nagy ellenfelének kikiáltott széria legújabb részét.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Debian GNU/Linux
- Robogó, kismotor
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...