Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Vajon lesz magyarosítás a játékoz? Úgy nyilván jobb lenne végigjátszani.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Necroman_Mk2
őstag
PC-n el van kicsit dugva, én is sokat szenvedtem, amíg megtaláltam: az irányításnál be kell jelölni, hogy DeathSpank use controller mode, és ha ekkor még egy gamepadot rádugsz a gépre, és ott nyomsz egy Startot, akkor jelenik meg Spanky.
De ha coopozni akarsz, akkor inkább a Lara Croft and the Guardian of Lightot ajánlom.(#22) R1200GS Ha elakadsz a játékban, akkor használj fel a Questnél egy szerencsesütit, és kapsz tippeket (volt, olyan küldetés, amire nem egyhamar jöttem volna rá magamtól).
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
R1200GS
aktív tag
A Demon Mine-ba vezető hidat hogy lehet megnyitni?
-
Inv1sus
addikt
válasz Necroman_Mk2 #20 üzenetére
Hol? Én olvastam a cikkedet és épp ezért néztem a játékban, de nem találtam És biztos nem elég egy gamepad és mondjuk pluszba egy bill+egér kombó?
-
PzJager
csendes tag
a baj csak az hogy elszurták , nincs benne cooperativ mod, milyen tuti lenne valakivel vagy másokkal játszani állati poénos jo kis questek vannak benne,ez már a 21ik századba alap pcsába
A hóhért elküldték a grimaszversenyre " eszméletlen fejeket tudott vágni"
-
zorrobomber
tag
válasz TazLeacher #6 üzenetére
Az nem két verzió, hanem két rész. A cikk az elsőről szól, és ahogy figyelgettem általában a másodikat kevésbé jónak mondják, így ha valamelyikre beruházol akkor az első legyen az. Nekem mondjuk csalódás volt az is...
hello english friends! whatwhatwhaaat
-
ErosenZold
senior tag
ez nagyon vad
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
madstunt
addikt
kipróbálatlanul is azt kell mondjam NÁLAM az év játéka
-
Necroman_Mk2
őstag
Hát igen, az Inventory tényleg elég körülményes, még egérrel is.
Amiről nem írtam: a harcok között néha kalandjáték szerű küldetések is vannak, amikor az ellenfél helyett a fejünket fogjuk törni. Majd ha eljutsz Pluckmuckle-be, akkor megérted"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
törölt tag
válasz Necroman_Mk2 #5 üzenetére
közben rájöttem ahogy utánanéztem
-
Gude
senior tag
Biztosan megér
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
baleee89
aktív tag
Egy próbát lehet meg ér.
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Inv1sus
addikt
A játékmenet kicsit unalmas számomra és nehezen kezelhető az inventroy illetve küldetésleírások, de a párbeszédek ütnek. A tehénnél a játék elején besírtam.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #7 üzenetére
Bocsánat, nem voltam elég figyelmes, pedig végigolvastam...
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz TazLeacher #6 üzenetére
Az a cikk végén is említett Thongs of Virtue, állítólag az már nem lett ennyire jó.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
TazLeacher
nagyúr
Nézegettem már a játok, érdekesnek tűnik. Ha jól láttam 2 verzió van belőle, az egyik a sima (amiről a teszt készült) a másik egy "modern" kori, katonás, ahol van pisztoly, puska, meg ilyenek...13 euro...ha benne lesz a karácsonyi akcióban, lehet benevezek rá.
-
törölt tag
ohha. hétfőn úgyis járok bolt fele, két ünnep között asszem megvan hogy mivel csapatom
-
dfdfdf
őstag
NAgyon jó kis játék tele van poénokkal szórakoztató nagyon
-
Gude
senior tag
Nem tucat game az biztos.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Inv1sus
addikt
Azt hiszem kipróbálom. Érdekes a grafikája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 16GB/256GB
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS