Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Azért ezek elég durva számok, ennyire örülnek, hogy vége az uborkaszezonnak, vagy tényleg ennyire jó a játék?
Megyen!
-
nanocry
tag
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
ribizly
veterán
-
k-adi
nagyúr
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
olyan mint a Dishonored
ha az bejött, akkor szerintem ez is majd
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
"fizetett értékeléseinket láthatták"
-
toronyhaz
aktív tag
Ez bukó lesz sajnos. Nézzük már meg azokat a játékokat amik max 5 évesek. Vessük össze az értékelést a valós felhasználók által osztott véleménnyel. Pl talán valamelyik COD volt ami a legtöbb dislikeot kapta youtubeon(igaz még meg sem jelent,meg volt ot felbújtás is). És tuti hogy ott 7/10 alatt nem volt számozás. De ez a 10/10 ez eléggé gyanús
-
Juhaszatti
addikt
Arkane, tőlük azért nem meglepő, ha minőségi játékot tesznek le az asztalra.
-
gergely0601
friss újonc
Tuti kamu az egész ! Biztosan látványos de hamar unalmas lesz, én az Anthem óta megvárom a megjelenést egy új játéknál !
-
WombRaider
csendes tag
Azért steamen 63% az értékelés...
-
Wesder
félisten
válasz
WombRaider #10 üzenetére
Nem a Denuvo miatt van? Àllítólag ugyanúgy sz@r mint a RE8-nàl volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nanocry
tag
61% jelenleg. Egyébként szerintem is a Denuvo a ludas, majd a virágboltit megnézem, ha feltörik/megkerülik. Ezért egy petákot nem adok így...
Ui: Ahogy nézem az értékeléseket szarrá stutterol mindenkinél, mint az RE8-nál.. Értem én, hogy próbálják vele védeni a terméküket, de a fizető vendégeket meg leszopatják vele. Nem is értem.
[ Szerkesztve ]
-
nanocry
tag
Ha nem lesz, nem lesz. Nem vág földhöz, ha nem játszhatok vele.. A Lost Ark-ig kell kihúznom, az nekem olyan, mint másoknak a WoW. Azzal szerintem évekig elleszek. Persze kifogok próbálni single játékokat is, de a többség már nem húzza pár óránál többet. Vannak kivételek, de az maréknyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig egy nap múlva érkezik a játék PC-re és PlayStation 5-re, a tesztek szerint érdemes várni a végső kiadásra.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vicces képek
- OLED TV topic
- Támadják az osztrákok a reklámmentes Facebookot
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- Anime filmek és sorozatok
- Kéretlen reklámokkal bombázza a felhasználókat a Fire TV rendszer
- További aktív témák...
Állásajánlatok