- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
BekeVon
tag
Sztem nem lett rossz. Egy kicsit Cold Fear feelingje volt nézhány részen.Am én 2 hibát említenék, az egyik a szörnyek csonkítása, a másik az irányítás: A csonkítások sztem nagyon gagyik lettek csak úgy hullanak le a mintha nem is az adot léynhez tartoznának, meg az milyen hogy fejbe lövöd az emebert egészbe elszakd a feje és tovább gurul meg a végtagok levághatok a törzs meg nem vágható ketté sztem kicsit cinkes. Egy élethűbb csonkitásnak jobban örültem volna. A másik problem meg a furcsa egér kezelés, G5 ös egerem van és olyan lassan fordul 2000DPI-n mintha 600dpin lenne nem értem hogy miért van ez pedig teljsesn jól van kalibráva az egér.
Amúgy sztem jó játék , vannak parázós részek, am meg aki azt modja rá hogy szxr az sztem nem próbálta ki vagy akkora FPS fan hogy ami nem az már elvből oltja.
-
Inv1sus
addikt
amd 3000-es procimmal, 1 giga rammal és 6600gt-vel közepes beállításokon élvezhetően fut. Bár néha a hang kicsit beszaggat, mikor karabéllyal küldöm neki a sok szörnynek :I. Jó játék. Nem hittem volna, hogy ilyet is fogok mondani egy új játékra manapság.
Ui: Sztem semmi Event horizon-os nincs a játékba. Akinek az hiányzik, töltse le a doom3 event horizon-os kiegészítőjét...[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Vandit.
addikt
válasz afterburner_ #46 üzenetére
viszont aki jatszott a the thinggel, vagy latta a filmet, az egyből levágja hogy onnan lettek koppintva a szörnyek!
Ez így van. És az is mennyire jó játék volt. Az volt igazán fosatós.
Ez a játék meg gyönyörű és a sztori is rendben van. Nem is értem minek kell a krízishez hasonlítgatni. Semmi közük egymáshoz.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
afterburner_
őstag
nekem annyira nem tűnt fosatósnak, eleje az volt, talan az első chapter, de utana egyaltalan nem... és sztem egesz jó game lett belőle, nekem a crysis a sok reklam miatt egyaltalan nem jött be, unalmas volt , semmi újdonsagot nem hozott a jatek, mert a netre dobalt videokat megnezve mar szinte vegigvitted a jatekot
viszont aki jatszott a the thinggel, vagy latta a filmet, az egyből levágja hogy onnan lettek koppintva a szörnyek!
a sztori megint über, jó ez a event horizonos feeling, imadom a scifi filmeket, manapsag meg hogy nem volt egy jó scifi film sem, így ez kicsit csillapította az éhségembányászhajó...meg tiszta alien feeling
egyedül a nezetre van nemi panasz nalam, de ezt orvosolja egy wide monitor megvétele
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Na az tuti! Igaz, az egyet sem vittem végig, de a kettőt még csak addig se! Nálam az egyik feladatnál beakadt a játék és nem tudtam folytatni, pedig megcsináltam a küldetést.
A Dead Space viszont nagyon ajánlott kategória nálam, pedig még csak 1 órát játszottam vele!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
_ak_
addikt
Én is csatlakozok fanok közé. Mivel egyáltalán nem követem a játék híreket, lehet, h le se töltöttem volna, ha nem látom havernál boxon, de most így h végig vittem, azt kell h mondjam rég játszottam ennyire para játékkal. DOOM3-at reggelire megeszi. amit nem értettem viszont, h miért sugárzott belőle nekem a bioshock feeling.
Let's begin, de gozaimasu!
-
IKuresZI
tag
Ezzel csak az a baj, hogy halvány köze sincs a crysishoz. Crysis:fps a dzsungelben, akció, dead space tps az űrben, horror
Amúgy közvezzetek meg, de nekem árnyékok nélkül megy full grafon, 1440*900ban ez is és a farcry 2 is és szívesen kezetfognék azzal az emberrel, aki azt mondta, hogy ez nincs olyan szép, mint a farcry2. Ég és föld a 2 graf és bizony a dead space javára. A far cry csak szimplán szép. Abban az a jó, hogy van egy óriási nagy terep és fikarcnyi töltés nélkül mindenhol ugyanolyan jól néz ki. De közel sem állepergetősen, mint ez a dead space.
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
copass
veterán
az tuti hogy nehéz lesz ezt űberelni!
az én gépemen eléggé döcög 1280x960-ban úgy hogy butítva van, de 900x600-ban full gfx-el megvan a 25-30fps tele dögökkel képernyőn is."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
félisten
válasz Franticfox #37 üzenetére
Pedig de! Igencsak.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
feka007
veterán
válasz Franticfox #37 üzenetére
Vagy épp a Far Cry, ami sztem sokkal jobb volt, mint a 2
-
Franticfox
tag
válasz ~Ph'vEscha #5 üzenetére
"és még a quake 3 is jobb volt"
Ezzel most azt akarod sugallni, hogy a Q3 nem volt olyan jó játék?...
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
bigdigit
addikt
hát igen van aki a babazsúr gameket szereti.
-
kilizsima
tag
jó kis játék ez a far cry2 és a fallout 3 után ez már sokkal szebb grafikával rendelkezik
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT
-
ManY
senior tag
en manapsag nem varok mast
az episode okra osztott jatekok idejen meg ez is csoda
ebbol is csinaljak mar tuti a kovetkezo reszt es azert is fizetnek az emberek mi abba nekik az uzlet ha 1 be kidobjak ?manapsag meg latod hogy ennyi jatekidotol is hasra vagyunk esve
nem mellekesen nekem ezis legalabb 2 het minimum nagyon minimumen elobb torlom a jatekokat minthogy vegigvinnem es nem azert mert nemtudom tovabbvinni megunom
utoljara engem ennyire a gears of war kotott le
ja es sikerult tovabbvinnem
meg annyit fuznek hozza hogy nem lehet leutni a targyakat a falrol- nem figyeltek semmi aprosagra mert rajottek nem az a lenyeg
tuljutottak a crysis fele kacsavadaszatonmert aki ezeket a gameket szereti annak nincs ilyenre igenye
-
Kicsik
csendes tag
Jó de így is nagyon nagy a game, a sok videó meg graf meg ilyenek, nem lehet több száz giga vagy én lajikus vagyok ebben, szóval lehet félre értem hogy mi is az ami egy játékban sok helyet igényel. Meg sajna a mai világban már ráunnak az emberek hamar a játékokra...régen a diablo 2-vel amikor fél évet nyomtam vele szinte minden nap. Na az játék volt! sőt még most is az! Még akkor is elég jó a 12 óra mai viszonylatban szerintem. Meg több ezer órákon át nem bolyonghatok egy űr állomáson....ez már sajna a jövő és minden eldobhatoan ócska! De akor is nagy játékot csináltak!
-
PH-User
addikt
Üdv. Nekem az irányításán kívül semmi bajom a játékkal.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
proci985
MODERÁTOR
nem, a tomb raidert az első négyet toltam, megpróbáltam a legendet is, de rájöttem, hogy dualshockal kezelhető egyedül, szal hagytam is a fenébe. stratégiai játékokat meg felülnézetből szoktam tolni, avval nincs is semmi bajom. és felülről is gyorsan belátom a teret sőt, még akár izometrikus is lehetne, á lá dio2, de ez a lesegetek a karakter válla fölött teljesen hülye szögekben nekem nagyon nem jön be.
szóval akkor laggoló egér ellen túlérzékenyítést ajánlotok...
Kicsik: az a baj, hogy 12 óra az _nagyon_ kevés. régebben még fpseknél is 15-25 óra volt a megszokott, ami extrém esetekben többszáz/többezer órákig ment fel (tipikusan final fantasy és heroes sorozat).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Kicsik
csendes tag
Ez valami hihetetlen! Ilyen játékkal még nem is találkoztam, szó szerint kikészít fél óra alatt az én szívem nem erre van kitalálva. Akkora adrelalin löketet add hogy ki is üt Nagyon el van találva a játék. Minden benne van ami kell és habár elég hosszú mert 12 óra végig játszás idő az nem valami kevés. A Warhead ehez képest demo és egyáltalán nem unnalmas, mindig élvezhető, már akinek Megérte felrakni mert az emésztésemet legalább beindította, de én maradok a nyugisabb gameknél és ha jön valami haver akkor elővesz, hogy ne csak én sz...-be Grat a cikkhez is, nagyon élvezetes volt olvasni és minden benne is van
-
fiATHaLON
őstag
A cikkhez pedig gratulalok!
Bevallom ugy kezdtem el olvasni, hogy:
'Na szolj valami rosszat, majd megmondom en!'
Pc-n amugy is ritkasag ez a kategoria, nemhogy ilyen igenyes kivitelben!
A jatek vegigjatszasa utan pedig erdemes elolvasni a kepregenyt,
majd utana megnezni az animacios filmet, emrt sok aprosag kiderul, ami a jatekba
valamiert nem kerult bele. (Igaz, hogy elozmenyek, de a jatek elott szerintem tul sok minden kiderul, es ugy nehezebb beleelni magunkat a gyanutlan technikus szerepebe...) -
(Bundás)
addikt
Hogy lehetne, ha ez TPS? :S Tomb Raidert is belső szemszögből akarod végignyomni, vagy a stratégia játékokat? Nekem semmi gondom az irányítással, nagy egér érzékenységgel játszom, simán megfordulok célzó módon kívül. Ez a játék így jó ahogy van, egyedül a hullák végtagjainak fizikai mozgása nevetséges számomra.
-
ManY
senior tag
ja es megvalami
lehet hulyenek neztek majd de megvettem 12 ropiert es nem bantam meg
meg ha itt nem is jutok tovabb ennyi is megerte mert nagyon sok idot eltudtam vele cseszni
a fegyver fejlesztgetes meg kurva nagy otlet
szerintem en ezt hianyoltam eddig a tobbi ilyen stilusu jatekbol -
ManY
senior tag
Nekem a notimon 1920*1200 ba simän megy
es minden maxon vanmondjuk ketyeg benne 1 8800gtx egy t9300 as meg 4 giga ram
de pl far cry 2 akad rajta fullon pedig nekem latvanyvilagba semmivel sem nyujt tobbet
mondjuk nagyobbak a terekde ez az egeres eleg nagy kiszuras szerintem is teljesen bevan lassulva kb touch paddal is jatszhatnam mert ilyen gyorsasag mellett mind1
de meglehet szokni
en annak tudtam be hogy 1 kicsit nehezitik pc seknek ha siman menne az eger nem lenne benne semmi kihivas 2 sec alatt lekapnam az osszes szornyet megha 10 en jonnek isebbol a szempontbol nem volt rossz otlet a fejlesztoktol
ja es lenne 1 kerdesem ha valaki tud ra valaszolni megkoszonom
ott tartok hogy jon az a halhatatlan gizda szorny most talakozok vele masodjara de nincs idom rajonni mi a feladatom a terembe mert mindig regenaralodik tehat nemtudom valamit felkell ott szedni vagy mi ?
-
proci985
MODERÁTOR
nálam valamiért laggolt a menüben, de a játék már folyékonyan ment.
apropó: valahogyan nem lehet visszaállítani a nézetet fpsbe? egyrészt idegbajt kapok, hogy nem tudok pl hátrafelé menni (és a kamerakezelése is minimum... fura... pontosabban ahhoz képest, hogy fpsek esetében mennyi idő alatt lehet körbenézni, ez itt minimum a háromszorosa), másrészt pedig 3 perc után ki kellett lépnem, mert hányingerem volt. az utóbbi a problémás, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
broaff
tag
Szerintem nagyon jó lett. Minden nap tolom vele. Persze van egy két idegesítő dolog benne amit patchelhetnének de összességében jó játék lett.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz mindfreak #18 üzenetére
Nem néztem utána a konzolparancsoknak, de a fraps az jó, még statisztikát is készít, min/max/avg számokkal. Mindenesetre, szerintem szép maxon a játék, én 1440*900-ban játszom, majd megnézem mit hoz a kártyámon számokban, az tény hogy olyan mint a vaj... szerintem nem egy túl gépéhes, mégis látványos engine!
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
mindfreak
őstag
válasz marcus.fenix #16 üzenetére
Ki lehet íratni valahogy a játékkal mennyi az FPS vagy Frapsel javasolt?
Nekem Full HD-be megy max grafikán, teljesen folyamatosan.
-
Geffry
aktív tag
Nagyon vártam ezt a játékot és végül nem kellett csalódnom, jót hoztak ki belőle. Sajna horror így se lett belőle, de annyit elértek hogy minden szellőző mellett figyelve haladok el és minden hullát megtaposok mégegyszer...biztos ami zicher...
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
marcus.fenix
aktív tag
Nagyon jó leírás, és a játék tényleg szuper...
Egy dolgot hiányolok mindíg az ilyen játékleírásokból, hogy az író leírja hogy milyen konfiguráción és milyen beállításokkal futtatta a játékot, s az hány FPS-sel átlagolt. Így az olvasó tudna viszonyítani hogy mi is kell hozzá, mert a hivatalos system req nem mindíg helytálló...Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Jofi81
őstag
TPS.
A Dead Space™ minimális rendszerkövetelményei a következők:
WINDOWS XP (SP2) vagy Vista esetén
* 2,8 GHz processzor vagy azzal egyenértékű eszköz
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* NVIDIA GeForce 6800 vagy jobb (a 7300, 7600 GS és 8500 típusok nem felelnek meg a rendszerkövetelményeknek)
* ATI X1600 XT vagy jobb (az X1300, X1300 Pro és HD2400 típusok nem felelnek meg a rendszerkövetelményeknek)
* 256 MB-os videokártya és Shader Model 3.0 szükséges
* A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
* Legalább 7,5 GB merevlemez-terület a telepítés számára, további terület a mentett játékoknak.[ Szerkesztve ]
-
pilsner
aktív tag
hát az már igaz, hogy a far cry 2 nem lett valami fényes. inkább unalmasnak mondanám, nem motivál, és idegesítő, ohgy bárhova mész, mindig azokat a saros guard-postokat kell megtakarítani, mert lőnek
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
athomi
veterán
Azt bedobni a topikba, hogy a játék egy szar nem nehéz (ugyebár eddig a hülyék is eljutnak ), de úgy látszik egyeseknek (mint neked) az indoklással már komoly gondjaik vannak.
A Far Cry pedig az egyik legjobb, legsikeresebb FPS játék volt, úgyhogy nem tudom mit kritizálod.[ Szerkesztve ]
-
]Phobos[
senior tag
Na jó, de mi ez? TPS? És mi a gépigénye, jól skálázható?
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
mindfreak
őstag
Tetszik az írás és a játék is nagyon jó!
Épp a legjobbkor jött, mivel a Far Cry 2 nálam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így már van mivel elütni az időt.
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Csak osztani tudom a cikkíró lelkesedését! Nagyon nagy játék.
-
pilsner
aktív tag
egy kedvcsináló oldal a játékhoz
[ Szerkesztve ]
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Siera
senior tag
jó kis írás lett.nekem nem annyira bejövős
crysissal jobban elvoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Milyen processzort vegyek?
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 - 15.6"FHD - Ryzen 5 5500U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia