Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Tetszenek a poénos kép aláírások.
Emlékeztet a rég elfeledett GameStar-os, PC Guru-s, PC Format-os időkre, mikor még nem volt elterjedt a net és havi adagokban jutottam hozzá a friss infókhoz.
Ahhh, nosztalgiázni támadt kedvem!
Kéne vennem egy GameStar-t...
Vajon létezik még? -
GAR
csendes tag
"2008 augusztusában csak a Microsoft konzoljára, az Xbox 360-ra jelent meg"
Egy kis korrigálás: az első rész 2006-ban jelent meg.http://www.youtube.com/user/TheGamecastChannel
-
GAR
csendes tag
"Én a 3 fegyóhelyet is keveslem,mert az ember élelmiszert se tud többet igy vinni,bár aránylag sűrűn találni...és a nagyobb tárgyakat eltenni se lehet,és az amortizáció is gyors,nomeg ha az embert megzavarják támadás közben,elejti,ami nála van."
Ugye tudod, hogy ez nem marad így a játék végéig ? Erre valók a tapasztalati pontok és az ezekből fakadó szintlépések...http://www.youtube.com/user/TheGamecastChannel
-
bigga
aktív tag
Unaloműzőnek még jó lehet - legfeljebb ha nagyon nincs agyam koncentrálni vmi RPG-re akkor pár órára megteszi ez is.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Tripower
tag
Jól néz ki ká hogy én nem birom az ilyen horor trutyis tulélös gámákat kár!
-
LW
őstag
Kevés ennél gagyibb játékkal volt szerencsém találkozni.
-
addikt
Én nagyon szeretem, kellően elmebeteg játék
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Silentfrog
veterán
Hát igen,eleinte tettszett a játék,de gyoran beleuntam,és fel is raktam a Left 4 dead játékot.
Nálam az az igazi zombis játék! -
Apone33
őstag
Grat a cikkhez. Szvsz nem nagy szám a játék, de azért ha nagyon uncsizom akkor el lehet vele lenne, és darálni a sok zombit.
Play Hard!!!
-
fasirTTT
őstag
hát nem nagy furfangosságot tettek a sztoriba, de hentelésre jó a coop miatt is
-
BandiHUN
veterán
Grat,jó cikk lett,benne van minden,ami kellhet...Szerintem nem rossz játék,én tegnap is coopoztam olyan 2 órát,igaz még most kezdtem...
Kicsit talán marhaság,hogy hiába vettem a Steamen,a játék ráerőlteti mindenkire a Live rendszert a maga összes hülyeségével
(kezdeném azzal,hogy mindössze 1x lehet nicket cserélni,amit el is kell használni,mert 1 idióta nevet ad,pl.asszem' nekem RedZebra16 ,és ami a legszebb,kezdésnek rögtön mégegy profilt kellett csinálnom,mert elsőre azzal kezdte,hogy már elhasználtam a free lehetőséget.. )
,ami szerintem nagyon nem tesz jót,főleg hogy ott lenne a Steam a maga rendszerével...Ráadásul a játék sem könnyiti meg a dolgot igazán,a weben kell profilt csinálni,stbstb...
Nomeg a netes játék másik hibája,hogy ha nincsenek barátaid,random áll neki keresni futó játékot,nem tudsz válogatni,ha egyébként netképes vagy,akkor irja is,hogy bármikor becsatlakozhatnak mások,ha engeded...
DE nincs opció ennek a kezelésére,egy valamilyen egyszerű gomb formájában,hogy most off vagy on akar az ember játszani,ennek 2 gondja van:ha játszanál,nincs ugye játéklista,erngetegszer lehet bámulni a jó kis "a host visszautasitotta a játékot" üzit,ami után vissza is dob a menübe,mert sokan nem kérnek a coop szépségeiből,de cserébe te is nyomkodhatod az elutasitásokat,ha nem akarsz partnerrel játszani...
A másik:tegnap próbálkoztam volna az elején levő motoros akció ranked-es változatával,itt 4 főnek kellene összejönnie,1 órán keresztül ezt nem sikerült elérni,nem ranked játékot sem találtam....
Vagyis szép és jó a netes rész,de teljességgel a nyűgös kategória pc-seknek,talán ugye 360-on az alapelv miatt nem ilyen nagy gond,hisz mindenkinek van Live profilja és sok játék támogatja ezt a random játékbadobósdit,akár csak a MW2,de pc-seknek ez az "eszi-nem eszi,nem kap mást" metódus szerintem nemgyerebe.
Megoldás lehet a barilista bővitgetése...ha van kivel.Sajna nem olcsó és rétegjáték,jelenleg a Steames ismerőseim közül pl.senkinek nincs meg,Liveost meg nem ismerek...Ha valakit érdekel némi koop pl.,az vegyen fel majd a Live-on,
Lorenzo9 HUN
névvel futok...remek rendszer sajna a nickadásra,hogy ha foglalt a neved,márpedig iszonyatosan sokan vannak ugye a liveon,jóeséllyel a legtöbb ember szembesül azzal,hogy a neve már foglalt,perszehogy számozott neveket,nomeg idiótaságokat ajánl fel,és remek bug a weboldalon,amikor kipipálja a nicket,hogy szabad,alul meg a felirat,hogy mégsen...
Szóval aki kedvet kapna hozzá,majd szóljon.
Egyébként extrém gépigénye nincsen,nekem 4850 és E7300@3.2Giga remek eredményt adott maxon is,bár a grafika sajnos elég gyenge,én bizom benne,hogy azért hamarosan nyugdijazzák az X360-at,mert a multiplatform játékokat sajna emiatt csinálják nem igazán mai szinvonalúra...Szerencsére az akció sűrű,ez annyira nem tűnik fel,de épp emiatt nem vetekszik egy valódi horror játék hangulatával,rajzfilmes az egész grafika,nem kell különösebb hányingertől tartani,teljesen nem reális a hentelés,fröcsög a vér ugyan,de mint a verekedős játékoknál,semmi csonkolás-belezés vagy ilyesmi,max némi véres textúra.
Viszont énnekem első tapasztalatra az 1 simán jobb volt,bár mivel kipusztult a 360-am(a második...)annó,sokat nem játszottam vele...talán sokat vártam tőle amiatt,hogy sokáig igérték az 1-et pc-re,aztán lett ugye a 2 multiplatformja,a rengeteg csúszás...viszont egyedi az tény,más ilyen játék,ami sandbox-zombi téma,nincs.Viszont akit a koop vonz,a hentelés,és nem zavarja a kötött játékmenet,annak a left 4 dead valamelyik részét javaslom inkább,olcsóbb is,rendes gépigény,sokan multiznak,és kiforrott multiplayer mód.
De ott aztán viszont semmi titok nincs.
Bár itt is elég frusztráló,hogy a mezei játékos kismillió embert nem fog,főleg elsőre megmenteni,mert LEHETETLEN,amikor csipog a mobil,hogy 3 percen belül 3 emberhez is oda kéne érni,de egyhez se jutsz el teljes gőzzel se....
És még azt se tudod,kit éri meg.Eléggé gyenge az AI,pont az elején lesz illúzióromboló,mert örül az ember,ha maga átér,a megmentendők meg csak bénáznak,ez könnyen kedvet szeghet.
Én a 3 fegyóhelyet is keveslem,mert az ember élelmiszert se tud többet igy vinni,bár aránylag sűrűn találni...és a nagyobb tárgyakat eltenni se lehet,és az amortizáció is gyors,nomeg ha az embert megzavarják támadás közben,elejti,ami nála van.
De azért poénos az öltözködés és a sok tárgy,brutális dolog bőrszerkóban rózsaszin VIBRÁTORRAL verni a zombikatSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Lenovo Thinkpad T460S, 14" FHD, i5-6300U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10/11, 27% áfás számla, 1