Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
Szurkolok hogy jobban be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket a Dead Island 1 hez képest.
Habár nem mondhatom hogy tűkön ülve várom.
-
exedoc
senior tag
Csak jöjjön, várjuk szeretettel. Kicsit én is aggódtam az új fejlesztőcsapat miatt, de nem biztos, hogy kell. Mikor Carmack elment az id-től is féltem, hogy az új Doom egy szar lesz nélküle, de nagy kedvenc lett az is.
-
Wesder
titán
Leszedtem velőle a Definitive Edirion-t. Meglátjuk mit tud.
-
hombre[EU]
veterán
Hát benne van a pakliban,hogy a kollégának igaza lesz. Az új részt a német Yager kezdte el,aztán 15-ben átvette a SumoDigital akik az utóbbi idōben ForzaHorizonok,SonicRacing és Crackdown3-on dolgoztak. Ezek közül egyik sem a fejlōdésrōl híres és itt nem a textúra felbontásról beszélek. Mindenesetre én nem várok jobbat/többet,mint az elsō rész. A Techland más ligában játszik
-
G4ga
őstag
Meglatjuk. Lehet igazad lesz. Egyenlőre azt mondom nekem már sok.
Lassan befejezem a Dying Light-ot, utána lehet végig viszem a 4.karakterrel ujra az első DI aztán neki megyek a kiegnek, aztán jöhet mindkét játék folytatása
Az teny, hogy leszámítva a parkour témát kétségtelenül nagyon jól sikerült a DL. Sőt...
Véleményem szerint aki szereti a zombis témát, annak mindkét játékot érdemes lesz beszereznie.
Független attól melyik lesz a jobb, vagy epp melyik a favorit!
Ha az alapkoncepció marad, mindenféleképpen nyerünk azzal hogy két különböző fejlesztő alkotását jatszhatjuk végéig! -
G4ga
őstag
Irtozatosan várom a második részt!
Az első játékot 3 karakterrel vittem végig és hihetetlenül tetszett.
A elsö pálya - sziget - hangulata valami fergeteges volt. Megunhatatlan volt számomra.
A kieggel még nem játszottam, jelenleg a Dying Light-ot nyüstölöm, de megvan az is.
Nekem például a Dead Island-et egyszerübbnek mondanám és emiatt és a több karakter miatt jobban is tetszik.
Dying Light ugrabugrálos részei számomra már nehezitik a játékot ezért kissé nehezebben boldogulok vele.
Ettöl függetlenül mindkét játék biztos vétel lesz. -
Csabahun
senior tag
Nekem például sokkal jobban tetszett a Dead Island, mint a Dying Light.
Vagy 5-6x végigvittem egyedül is és haverokkal.
A Dying Light-ot 1x sikerült még az elején végigjátszanom, következőre már nem ment.
Én nagyon is várom a második részt.
Csak, hogy egyet említsek miért is tetszett jobban, mert van 4 különböző karakter más tulajdonságokkal.
A régi részek is megvannak és a Definitive is. -
FLATRONW
őstag
Nem volt rossz játék az első rész, de a fejlesztők a Dying Light-al teljesen értelmetlenné tették ennek a játéknak a folytatását.
Persze most már más a kiadó és a fejlesztő is, de nem hiszem, hogy sikeres lehet ez a játék. Főleg, hogy jön a Dying Light folytatása is. -
hajbel
addikt
Ennek vannak fanjai? Ma is egy értékes információval gazdagodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A hivatalosnak mondható bejegyzés eléggé szűkszavú, de a projekt még mindig fejlesztés alatt áll.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest