Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem egy másik studió munkája?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
Ezt biztos megveszem két ünnep köztre. Látom steamen már meg lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Csak februárban jelenik meg?
-
Low Noise
senior tag
Találtam gameplayt, jól néz ki, de ez a nézet olyan mobil telefon játék stílusú. Nekem nem annyira jön be. https://youtu.be/hu4YY9JBKII
-
myckey
veterán
Nagyon várom már ezt a játékot is.
A Darksiders első és második részét többször kipörgettem, ilyen olyan kiadásban behúztam.
A harmadik várat magára, de ami késik.......
Ez egy kicsit más lesz, viszont a minőségre itt sem lehet majd panasz, és tetszik az újfajta nézet, meg a karakter is.
Jó lesz, jöhet !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Na az fasza....nekem meg a második rész jobba bejött.
A harmadiknak nekifeszülök, talán ünnepekben, ha lesz akció rá...meg időm rá.
De rajta vagyok.Nagyon szeretem ezt a sztorit meg a karaktereket. Játékmenetet és a grafikát is.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
addikt
-
myckey
veterán
Köszi az infot !
Steames dolgot veszek majd, a többi is ott hever.....
Megvárom sztm a közelgő leárazásokat pl. steamen.Bár ezektől sztm nem igen lesz olcsóbb.
Nem egy régi darab azért.DLC-s lesz akkor....nem hatalmas az a felár.
Köszöntem !
-
addikt
Én ebben az évben találtam rá erre a sorozatra én nagyon rákattantam, mint annak idején a prince of persia trilógiára. Rég élveztem már játékot ennyire, mint a darksidersek. pedig a 3-at eléggé lehúzták egy két helyen, tény hogy másabb, de nekem nagyon bejött, pedig a souls játékokat nem szeretem és egy kicsit hajaz arra a játék mechanikája.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Idén estél neki?
Az igen...én rögtön nekiugrottam az első r észnek, ahogy megérkezett.
Magával ragadott az egész , szőröstől bőröstől....Majd jött a THQ válság.....
De szerencsére minden jól alakult, és a többi történelem !
Igen, a harmadik egy kicsit más.
Mondjuk sztm a Soulshoz nem annyira hasonlít.....De én a Fromsoftware játékokat is nagyon szeretem, csak azok kicsit másmilyenek. sztm.
De mindegy is.....Lényeg, hogy nagyon jó széria ! Le a kalappal, mind a történet, karakter,grafika és játékmenet szempontjából.
Remek játékélményt tud nyújtani, annak akinek bejön ez a stílus.[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
EZ a Strife tisztára a Caydre hasonlit a Destinybol a szamolos utan meg foleg
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Keeperv85
nagyúr
Bár rajongok a sorozatért, de a harmadik rész számomra törés pont. Értékelem, hogy egy modern grafikus motort kapott és jól néz ki, jól fut a hatodik patch után már, de... Technikailag egy csődtömeg. Ebbe most ne menjünk bele mélyebben, de ez egy moduláris engine, amihez relatív kis csomagokban lehet javításokat készíteni. Ehhez képest itt minden patch után az egész játékot felülírták. Gratulálok... És akkor ez még csak a jéghegy csúcsa.
Spoiler: Kaptunk egy előzetest a lovunkkal,, akit a játék első 1/9¬ced részében el is intéznek... Így legalább Fury az első Lovas, ló nélkül... No sebaj... Legalább a történet... lehetne jó... Hát nem az. Totál kiszámítható, bugyuta és klisékkel van tele. Elsőre kivel is harcolunk? Na és másodikra? Mire jó az egyetlen mellékküldetés beszúrása...
Spoiler vége.
Szóval a harmadik rész középszerű, iparos munka.
Ez a kis kitekintés lehet jó lesz, de aggodalmaim vannak... A nagy Blizz' bizony nem egy év alatt ütötte össze azt a Diablo III¬mat, amihez ez fel akar nőni... -
válasz Keeperv85 #20 üzenetére
Ezt egy teljesen más csapat csinálja mint a Deathinitive meg a 3. részt. Az izometrikus nézetet leszámítva szerintem nem sok hasonlóság lesz a Diabloval.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
myckey
veterán
válasz Keeperv85 #20 üzenetére
Biztosra veszem, hogy nem a Diablohoz akarnak felnőni.....nem kell nekik semmihez sem felnőni.
Én pont le is szarom hogy milyen a Diablo.
A nézetben van hasonlóság. De sztm ennyi.Kellemes kis kikacsintásnak tűnik ez a játék, a Darksiders világában.....tartja az élvezetes harcrendszert, stílusos a megjelenés....új karaktert is kipróbálhatunk.
Aki majd Diablozni akar, az sztm keressen másik játékot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lézervágás, gravírozás
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest