- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Goddess of Victory:Nikke
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyen szempontból nekem nem nagyon volt még gondom a postával, viszont egyszer valami iszonyat nagy baromságot csináltak: az ország túlsó végébe küldött csomagomat kivitték a tőlünk kb 5 percre lévő helyi börtönbe!
Aki várta tőlem a számítógépalkatrészt, ő írt rám, hogy valami nem stimmel, mert dohányárut, meg édességet kapott alaplap és processzor helyett, biztos összekevertem a csomagokat. Egyből jeleztem neki, hogy az lehetetlen, egyrészt nem szoktam összekeverni dolgokat, másrészt meg a dohányárut nagyon nem szívlelem a környezetemben, szóval tőlem azt biztosan nem kaphatott. Aztán küldött képet a dobozról, tökig tele volt tölteni való dohánnyal, meg csokival. Amit én feladtam csomagot, azon rajta volt az én tollal írt helyes címzésem, viszont a postán egy másik csomag csomagcímkéjét ragasztották rá a kb 10-szer akkora betűkkel, tollal ráírt helyes cím ellenére. (Mindig is gyanús volt a helybeli postán amit csináltak, mert korábban eddig bárhol adtam fel csomagot, a csomagcímkét ott azonnal egyből rá is ragasztották. Ezen a postán meg csak gyűjtögették a csomagcímkéket az asztalon, és gondolom csak a nap végén ragasztgatták föl a csomagokra. Most éppen sikerült nekik rossz csomagra fölragasztani.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest