Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz guftabi96 #16003 üzenetére

    Pedig létezik szexuális segédeszközökből is second-hand bolt, szóval van, aki túl tudja magát tenni a tudati dolgokon. Megfelelő fertőtlenítés mellett már tényleg csak fejben dől el, mennyire elfogadható a tény, hogy azt valaki használta már előtte. (nálam out-of-scope a téma, szóval ilyen miatt nem kell aggódnom).
    Ruhát, cipőt, is vesznek az emberek használtan, pedig hordta már valaki, babacumit, játékot, millió dolgot, amit más használt előtte. Ez valakit vagy zavar vagy nem, fejben dől el. Mindenkinél más a toleranciaszint.

    (#16008) seniman: Ebbe az irányba vittem volna még el a gondolatmenetet, hogy ha az ember belegondol, barátnő/feleség esetén is legtöbb esetben olyan helyen jársz, ahol már járt valaki. Nem szabad belegondolni, és kész.

    (#16006) snecy20: :)
    De jobban átgondolva a papírzsepi, WC-papír is újrahasznosul, a kórházak sajnos tudnának mesélni arról, mit hasznosítanak újra (a múltkor ebből volt is botrány, hogy egyszerhasználatos eszközöket is szabályellenesen beraknak a sterilizálóba, hogy újra tudják használni kidobás helyett).
    És persze az űrhajósok, az újrahasznosítás éllovasai is tudnának mesélni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák