Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Úgy legyen!
Jó volna látni valamit a játékból.
Aki hülye, haljon meg!
-
Televan74
nagyúr
Ideje lesz már valamit hallani a játékról!
Legjobb lenne egy új trailer megjelenési dátummal!
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
Fred23
nagyúr
Jó hír, de az E3 még nagyon messze van! Ha ott már valóban működő verziót mutatnak, még akkor is tuti minimum újabb fél év, mire kész lesz, szóval nem nagyon várnám 2018-ra ezt a játékot.
-
Redneck
veterán
Ha belegondolok, vagy 10 éve vártam utoljára játékot... Ezt viszont nagyon, szóval remélem nem csak morzsákat kapunk idén.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
bitblueduck
senior tag
remelhetoleg minden rendben lesz, nemreg voltak aggaszto hirek. en is szurkolok nekik. felolem akar a blizzard is megborulhat, vagy barmelyik masik studio csak ok maradjanak meg.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
GodGamer5
addikt
Remélem hozza a Witcher 3 szintet.
"A.I. -t még nem láttam lámpavasról lógni. Politikust már igen.""Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" "Szkrollozódik a paralax" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik."
-
celafat
tag
En egy megjelenesi datumon kivul nem varok mast mivel ok azon nagyon keves fejlesztok koze tartoznak, akinek jatekait gondolkodas nelkul elovetelben megveszem.
-
Xarina
aktív tag
Idei megjelenesre nem szamitok, de jo lenne ha jovore jonne.
-
Redneck
veterán
Idén szerintem semmiképp nem várható, maximum elkezdik a szivárogtatást és a reklámkapányt. Nem akarom hogy elkapkodják, de 2019-re már révbe kell érnie a projektnek, nagyon sokan várják!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
EnergyCoke
tag
Dehogy jön. Benne van a címben is. "2077" a FIFA 18 se 1967ben jelent meg nem ? Gondolkozzatok...;P
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
Šolaire
veterán
Nagyon várom. Eddig nem csalódtam bennük.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
-
johnyblaze
aktív tag
2 évet még tuti hegesztik
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Hellac
csendes tag
Én ehhez a játékhoz kötöm a gépem fejlesztését, amíg ez ki nem jön, addig tutti marad a jelenlegi konfig!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szóbeszédek szerint nem csak egy új trailert kapunk, hanem az újságírók ki is próbálhatják a programot zárt ajtók mögött.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cyberpunk 2077
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Yettel topik
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Nintendo Switch
- Honor 90 - modellalkat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- INNO3D GTX 1660 Super - eladó!
- Asus ROG Strix G533ZW Gamer laptop 15.6 240HZ 2K i9 12900H 3070Ti 150W 32GB DDR5
- Új Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" i7-12700H 16/512 NVIDIA 3060 6GB FHD 165Hz
- Garanciális Zotac RTX 2070 AMP EXTREME 8Gb videokártya ritkaság
- Eladó Konfig! I5-9500 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 RX6600 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest