Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernohun
tag
PS store vissza került már ? Mert a lemezes ára a használt piacon, durván lement az ára. (8k)
-
Csabis
aktív tag
Javitsd ki GOG 42.22GB a patch.
KB a game 70% sacra. -
scyllafren
senior tag
Ebbe talan mar benne van az 1.0 is
-
zsolesz967
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
Majd, ha jön a next gen patch ránézünk, addig ráér
-
Chapel
addikt
Nos, senki?
Valaki aki tesztelte is, tud mondani valami véleményt? Kösz!Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
muxi-muxi
senior tag
ÉRZÉSRE szebb és gyorsabb. Aki azt remélte, h eltűnnek majd a kopasz, T alakban, meztelenül motorozó főhősök, az tévedett
Negyedjére is nekifutok a játéknak, eddig gamebreaker bug nem volt, kopp-kopp (persze a 1.2-es patch után sem). Mentéseim kompatibilisek maradtak, egyelőre ennyit tudok róla mondani. nekem 33 giga volt, 1.12-ről javított. Ami biztos hogy pozitívum: a magyar szöveget végre nem kell minden indításnál beállítani.
Ekkora méretbe már eggy DLC is beleférne amúgy...Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Z10N
veterán
"Az igen méretes javítás (PC-n: 33,6GB, PS4-en 44,102GB, Xbox one-on 40,3 GB)"
Ez nem javitas, hanem mashol full game-nek hivjak
Ennyi szop@s utan mar minimum egy DLC-t ingyen kellett volna adni vele.[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
-
muxi-muxi
senior tag
Szörnyen bugos még most is, de ezek már inkább kozmetikai glitchek. A forgalom viselkedésén szerintem nem sikerült változtatniuk, ha az út közepén megállok, bizony most sem tudnak kikerülni a barmai. Viszont mintha a fénykezelés jobb lenne, valahogy kontrasztosabb az egész. Rohadt jól néz ki amúgy, ha van vasad hozzá. 4K-ban szerintem nem túl élvezhető, még a stabil 50FPS is álom marad, kicsivel lejjebb (3840X1600) már oké. Ramból nem tudom, mennyit eszik, de 16 alatt nem kezdenék neki. Valami tartalmasabb kiegészítés jöhetne már hozzá, mert lassan rutinból békéltetem a várost normál szinten, és hard-on is csak az elején kellett a Rambózásból visszavenni.
Én személy szerint a rajongója vagyok, nem tudok róla objektívan nyilatkozni, a múlt évben már tűkön ültem miatta. Nem lett tökéletes, de ha az ember szép lassan halad benne, akkor tartalma is lesz bőven.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
CptAdamica
veterán
Kipróbáltam, de látvány szempontjából ugyan olyan siralmas PS5-ön, mosott kép, előttem beugró objektumok, várok a nextgen pecccsig.
Megyen!
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők által kiadott update több mint 100 dolgot javít a játékon.
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Aliexpress tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest