Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Tehát kiadtak egy nem igazán jól sikerült játékot az előző generációs konzolokra/hoz, viszont szerencsére csak (legalább) fél évet kell várni, hogy kijöjjön a next gen patch. Ahha.
-
janos68
aktív tag
Eső után köpönyeg. Bármit mondhatnak vagy csinálhatnak, a "mocsok" a kezükről már nem fog lejönni. Kár érte, mert szimpatikus volt a csapat, de egyszer minden jónak vége lesz.
Írnom kellene egy közhely könyvet. -
mike1334
veterán
Free dlc-s a roadmapen...ez a kivágott tartalom?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ldave
félisten
Videót nézve egyből ez ugrott be: [link]
A Slime draws near! Command?
-
VágniValó
addikt
2020 Április: "The game is ready and playable"
Ennyi, elmond mindent ez az egy mondat a hozzáállásukról, de a gém jó a hibák és sokszor kontentnélküliség ellenére is. A többit pedig megszakértik minden létező fórumon a kultisták, akikről Otherworlds Zoli is beszélt.
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
30z.Samu
félisten
Tök jó, hogy kommunikálnak, de valahol nagyon elcsúsztak, Covid ide vagy oda. Eltolták a nextgen patch-et is, ráadásul ígértek a Witcher 3-hoz is egyet. Az már csak 2022-re jön akkor?
Sic Parvis Magna
-
wjbhbdux
veterán
most a ps4 javítgatások miatt csúszik a Witcher 4 bejelentése? már biztos ott van a trailer a csávó laptopján de emiatt nem adhatják ki..
/s
-
Clorf
tag
"...Bocsássa meg ezt a kedvezőtlen végeredményt."
"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
andor80
senior tag
Jelen pillantban fizetni érte nem szabad.
MAjd a goty jövőre pöcébe akcíózvaTartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Flober
újonc
Hazugság, hazugság és még több hazugság.
Szerintem szerencsésebb lenne, ha most már végre őszinte kommunikációt folytatnának. -
Szerintem még most is túl nagy a hardver igénye a látványhoz képest. RT-t nélkül is.
A kinézete a játéknak egyáltalán nem indokolja a sok esetben alacsony fps értéket. Mi lett volna, ha kiadták volna 2015-ben? Min futott volna a játék?Nekem nem a játékon belüli bugokkal van problémám, az előfordulhat bármikor, bármelyik játékban. Bár mondjuk az azért bosszant kicsit, hogy a steam-es verzióban nem jegyzi meg a magyar nyelvet. Maga a játék valahogy nem olyan lett mint ígérték.
-
johnyblaze
aktív tag
Tény hogy lehetett volna komplettebb a cucc mikor kiadták,de nemtudom én még mindíg nem tudom utálni,mocskolni,szarozni a játékot.(mondom ezt úgy hogy teljes áron vettem első nap nem a mostani 12 ezres árak mellett használtan) Én jól szórakozom,élvezem.Akinek meg annyira fáj a végbele a kiadó visszafizeti neki a pénzét.korrekt szerintem.
Nagyon be vagytok feszülve emberek. A Zolit mint “szakértőt” meg szerintem inkább hagyjuk..."don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Dr. Akula
nagyúr
válasz
johnyblaze #17 üzenetére
12k? Legalább volt haszna a balhének.
-
hombre[EU]
veterán
our testing did not show a big part of the issues
rákente az egészet a QA részlegre
nocomment
Life, Uh, Finds A Way
-
Szakiii
addikt
válasz
johnyblaze #17 üzenetére
Korrekt? Ps4en jatszhatatlan szinten adtak ki, mi ezen a korrekt? Az hogy visszaadja a minimum mert konkretan a mediat kihasznalva lehuztak az embereket. Celozni nem lehetett olyan szinten szarul futott a bugok meg csak raadas, teljesen korrektek... nem is ertem miert akadtak ki akik megvettek pedig CDPR olyan szimpi banda... ja és konkrétan még azt is hazudták hogy meglepően jól fut a régi konzolokon.
Csak örülni tudok annak, hogy lett következmény és remélem mások is tanulnak a kárukon, de minimum ők. Semmit, de semmit nem tudtak még készen kiadni.
Nem a játékot kell utálni, hanem a körülményeket.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Montanaxy
aktív tag
Nem vettem meg, és ki se próbáltam. Egyre kevésbé érdekel ez a játék. Majd évekkel később full kiadásbab bugmentesítve biztos jó lesz, olcsón. A Witchereket is mind így vettem.
-
Hunpriest
senior tag
Szóval, akkor a menedzsment vállalta a felelősséget az egész balhéért?
A következő végigjátszáshoz megvárom az első nagy adag tartalmi bővítést.
-
wattafaka
senior tag
Azért nem ennyire fekete-fehér a helyzet.
Eleve elvárás volt, hogy hoznia kell a Witcher 3 szintet, bebaszott a koronahelyzet, a "rajongók" halálos fenyegetésekkel bombázzák őket a késésért.
Ilyen szintű nyomás alatt azért nem egyszerű pöccre hibátlan játékot csinálni. Persze a játékosok csak sírni tudnak, mert az a legkönnyebb, az íróasztal mögül osztani az észt.
Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem érdekel a játék (max pár év múlva GOTY-ben), mielőtt valaki nagy unalmában nekem esne
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
Azt hallottam hogy a régi konzolokon elég gyatra módon fut. Erről nemtudok nyilatkozni . Én stadián vettem meg. Teljesen jól működik.60fps 1080p vagy 30fps nemtudom pontosan mekkora felbontás*-t lehet állitani. Én csak néhány beleolvadó textúrát tapasztaltam mint bug.Illetve a nyomozós küldetéseknél nekihajtott a falnak a zsaru. De azt át lehet ugye nyomni az utazást amikor nem te vezetsz. Nekem kb ennyiben ki is merült a bug probléma.
Hát figyu ,pénzed visszakaptad,ergo nem buktál. Ha a játékot meg nem szereted nem kell tovább játszanod így nemtudom mi a probléma,mindenképp jól jársz
Év vége felé szerintem rendesen fog futni régi konzolokon is.(csalódás? Lehet. De ez csak egy játék,az élet negy tovább) Bár szerintem mindenki hosszabb rövidebb távon vált majd ps5-re vagy xbox series x -re.Ott pedíg azért már rendesen fut[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #20 üzenetére
Hát persze...még a patch előtt teszteltek, el se indult, tehát nem láthatták, hogy milyen
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Szakiii
addikt
válasz
johnyblaze #27 üzenetére
Ezért mondtam hogy nem a játék utálatáról van szó, nem 8évesek vagyunk hogy utáljunk egy játékot egyszerűen csak a megvezetés ténye ami nem oké. És ez tény, hogy megtörtént nem lehet szépíteni, átverték a vásárlókat. Jó lesz? Biztosan, de ez nem mentesíti őket. A kommunikáció az ami szánalmas, többi felett én személy szerint át tudok siklani, nem hajt a tatár, hogy most játszak vele, de el kell fogadni hogy amit kiadtak az vicc ahhoz képest amit ígértek.
Az hogy visszakapod a pénzed az alap kell hogy legyen egy ilyen esetnél.
Amit lentebb írtak hogy fenyegetéseket kaptak az megint más, teljesen elmebeteg világot élünk amikor egy színésznőt megfenyegetnek adott szerep eljátszása után, fejlesztőket mert elvégzik a munkájukat? Erre nem is tudok mit mondani, teljesen elszomorít.
-
johnyblaze
aktív tag
Egyetértek nagyrészben.
”de el kell fogadni hogy amit kiadtak az vicc ahhoz képest amit ígértek.” ? Melyik ígéretekre gondolsz?
Én mondjuk úgy ültem le elé hogy nem voltak elvárásaim.Megjelenés előtt néztem the radbrad gameplay-ét,egy kicsit.Direkt nem sokatAz alapján tetszett a cucc.
Igazából nekem nagyon bejön a hangulat még “így is”.De mondom nekem valójában problémám nincs és nem is nagyon volt vele.Hát nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz
johnyblaze #30 üzenetére
Nagyon kevesen ültek le elvárás nélkül mert tényleg a csapból is ez folyt. Egyik amit ígértek hogy "él" a világ és végig lehet követni egy "ember" napját, ha csak skyrim szintjét ütötte volna meg már azt mondom oké végülis hozták de a random spawonolgatás az nagyon 2000-res évek. Ez pl az egyik amig ígértek és nem hogy megközelíti de nyomokban se hozza a 10 éves skyrim szintjét.
Azzal semmi baj nincs ha valakinek tetszik. Csak lássátok a balhé mögött mi van, mert nem légbőlkapott.
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
A skyrim bughalmazai meg npc-conversation-jei lenne “A szint”?
https://youtu.be/OfmvgCKjmLQ
cirka 10 év után is egy bughalmaz annyira fainul összefoltozták.
de jó mindegy.ámen.UI: engem nem a balhé érdekel hanem hogy ha leülök elé jól szórakozzak. Megvolt .
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jason Schreier - Bloomberg
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz
johnyblaze #32 üzenetére
a skyrimhez ne is hasonlítsd...az egy sandbox, ezerszer komplexebb rendszerekkel. ez meg egy lineáris játék, amiben van egy forgalom és npc-k,amelyek maximum 4irányba tudnak menni
attól még bugos a tes csak valamit nyújt is mellette...na arról a szintrōl van szó.
Life, Uh, Finds A Way
-
PuMbA
titán
Hát igen, így már minden tiszta. Amikor a marketing a fókusz és nem létező dolgokat prezentálnak, a játék meg közben félkész, "ezt vegyük ki - azt tegyük mégis bele" állapotban van
Nekem is feltűnt, hogy milyen játék ez, amihez pár hetente ekkora felhajtást / prezentációkat csinálnak. Egyáltalán nem megszokott. A 2022-es dátum a fejlesztőktől stimmt, ez még 1 év fejlesztés lett volna...
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
hombre[EU] #34 üzenetére
Nem én hasonlítottam...
Amennyire én tudom a skyrim lényege is a fő és mellék küldetésekben van. Lootolgatás ,fejlesztés stb. Ezek ugyanúgy megtalálhatók a cyberpunkban.
vagy melyik “valamire” gondolsz még amit nyújt?"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
hombre[EU]
veterán
válasz
johnyblaze #36 üzenetére
ha nem játszottál vele akkor most nem fogok regényt írni róla
egykét apróság: a skyrimben volt egy companion npc aki velem volt vagy 30óráig. ott volt az openworldben, jött a dungeonökbe,questekhez stb...itt nem tudták jackienek lescriptelni,hogy belépjen a liftbereagál az AI arra,hogy milyen ruhában vagy, milyen guildhez tartozol, mit csináltál stb...nagyon sok ilyen mechanika van alatta,amibōl a cp-ben semmi sincs. a craftolás/fejlesztésrōl meg annyit,hogy kb. a skyrim tutorialja olyan mély,mint a cp komplett rendszere
Life, Uh, Finds A Way
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
hombre[EU] #37 üzenetére
Értem.nem sokat játszottam vele kb 5 órát ,meguntam illetve volt egy küldetés amiben meghalt valaki és nemtudtam tovább menni a játékban.mert a küldetést nem lehetett végre hajtani.(valami tolvajos khajit-os ha jól rémlik)kb 2012-ben. Azóta sem vettem elő. A többi Tes játékot ismerem.morrowind a kedvenc. Skyrim valahogy a legkevésbé fogott meg.
Ennyit számít a hangulat.nekem jackie-nél nem volt beragadó textúra. Szerintem random volt akinél volt.
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
hombre[EU] #37 üzenetére
https://youtu.be/OfmvgCKjmLQ
szerencsére itt “mindent” jól “lescripteltek” szavaiddal élve[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=omyoJ7onNrg&t=1502s&ab_channel=Crowbcat
azért ez nem piskóta
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb információk szerint a nextgen konzolok frissítései a második félévben érkeznek.
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Aliexpress tapasztalatok
- Előírta az EU: meg kell védeni a hűtőket a hackerektől
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tippmix
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GL650F-B Gaming monitor, IPS, 27", Full HD, 1920x1080, 1ms, 144hz,G-Sync, HDR10, HDMI
- Monitor Audio Silver Rxw12
- Eladó PC: i5-4670k, MSI RX580 8GB, 2x4GB DDR3 RAM, 1TB SSD, Új NZXT táppal
- Hibátlan, újszerű Amazon Kindle 2022 kék 16GB háttérvilágítással - 21 hónap bolti garival! -
- Samsung Galaxy S21 Phantom Violet 8/128GB Dual sim Makulátlan!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest