Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Eszméletlen ez az art dizájn. Meg az őrült alapötlet. Ezek miatt érdekelne, mert jónak tűnik. De én ezt a stílust kerültem eddig. És sajnos azt hallani, hogy Switch-en nem túl jó a játék. 30fps-sel fut, és dokkolt módban inputlagos.
Persze ott a többi platform is, de valamiért ezt is inkább handled-ben játszanám. Bár valószínűleg nagy tévén is üt ez a dizájn. Viszont ezzel lehet várnék mondjuk egy Gamepass-ba kerülésig. Mivel nincs tapasztalatom a stílussal. Switch-re meg talán beszerzem majd addig a Hades-t, azzal nincsenek teljesítményproblémák.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hogy szeretném? Az előbb írtam, hogy eddig kerültem ezt a játékstílust. Engem annyira nem vonz, hogy teljes pályarészeket kell újrakezdenem ha hibázok. Nem vagyok béna, megbirkózok én souls játékokkal is, de nem szórakoztat annyira.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kvelstadt
veterán
Én messzire elkerülöm a dead cellst, hadest és társait mert baromira utálpm elveszíteni a buildem. A returnal volt a kivétel, amit ennek ellenére is imádtam.
Viszont ez a játék a stilusával meg a beteg humorával megvett.
A falut meg gondolom nem bukjuk halál esetén csak wz adott pályát meg a cuccunkat. Az meg úgy még belefér.
Viszont vár egy pár kört mert a héten steelrising jön és addig már nincs időm egy ilyet kipörgetni.
Köszi a tesztet Grath!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
VIC20
őstag
Hát, ahogy Fritz Teufel mondotta annó (M. M. u. 80-ban) Nero von Schwarz-nak:
,,Mi ez a hülyeség...?"
-
törölt tag
Dead Cells volt az első és eddig egyetlen ilyen stílusú nekem. Párszor levertem a főbosst a kezdő fokozaton, de mindig az állítólag legbénább fegyverrel. Nehezebb fokozaton esélyem se volt, és annyira nem is szórakoztatott.
Ez a Cult of the Lamb az alapötlet és art miatt viszont érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Óra topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Régi Gépterem: II.486
- Filmvilág
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Keresek Sony PlayStation 5 PULSE 3D fülest.
- K36 Retro Handheld játékkonzol 9000+ Játék, Retro élmény új szinten!
- Playstation Plus Premium 24 hónap
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB Nintendo MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest